Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На каква тарифа говорите и кой ви е оператора?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз съм на глобул 30 + още 15 за лоялен клиент та общо 45 после на 32ст/м и ми се връзваше последните месеци по 24 лв най мн сметка ма сега с 1 мацка на м-тел и ми бие на към над 2 часа на месец разговори та май ще я оринтирам да и зема 1 б-конект екстриим а аз на глобул 500 ако ли не няма и звъня баси над 50лв сметка на месец ае не
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Най-новото на мтел е 9.90 мес. такса, всеки разговор в мрежата на мтел с продължителност до 10 минути се таксува като 1 минута - 0.32лв. Цена на мин. към всички 0.32лв.

Коментар

спомням си едно време как мтел не таксуваха първите 6 секунди към БТК. Беше си на далавера
        Audi 1.8S златен талон

Коментар

nasty написа:
          аз съм на глобул 30 + още 15 за лоялен клиент та общо 45 после на 32ст/м и ми се връзваше последните месеци по 24 лв най мн сметка ма сега с 1 мацка на м-тел и ми бие на към над 2 часа на месец разговори та май ще я оринтирам да и зема 1 б-конект екстриим а аз на глобул 500 ако ли не няма и звъня баси над 50лв сметка на месец ае не
          Много малко бе пич - само 2 часа. Аз като се заигравах с една мацка преди 3 години имах 4 часа +270 sms.Резултатът е сватба през април тази година.

Коментар

Бравос колега добре си се справил...Да ти е жива и здрава тарифата!
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Сега съм на глобул смарт, преди това на полицайка пак глобул.Полицайката даваше 9.80+20 безплатни глобулски и 0.10 след изчерпване на месец. Сметките ми беха около 15лв на месец.Сегашната дава 10.80 + 100 безплатниминути. Сега сметките ми пак да около 15лв на месец, но с повече говорене, щото се напъвам да изговоря 100-те минути. Към 3 номера си е трудно.Замислям се за глобул смарт груп версията, там са 10 номера и 500 минути но сметките ще са ми над 15лв, щото това е таксата.Всичко е с ДДС.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Преди бях на инвалидна карта към Глобул и си беше далавера От една година съм на М-тел МВР карта и говоря безплатно с колегите и приятелката ми,понеже и на нея съм взел такава карта.Добре е, но ако имаш приятели на глобул и вивател се набутваш яко.
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Working...
                X