Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стачки против новата цена на винетката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тва, щото носителите и идеолозите на капитализма у нас, дойдоха от друга планета, а не бяха бивши партийни кадри. Само не казвай, че по времето на соца не се крадеше.
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

http://www.cars.bg/news/news/view/21...na-tol-taksiВ началото пише за тежкотоварни автомобили по надолу пише само автомобили? Ще стане това за което говореше Дидо, че не искаме да става.
      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

pplk написа:
        Тва, щото носителите и идеолозите на капитализма у нас, дойдоха от друга планета, а не бяха бивши партийни кадри. Само не казвай, че по времето на соца не се крадеше.
        Баш :D
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

pplk написа:
          ...При соца крадяха много хора по малко, докато сега крадат малко хора, но по много. По темата: Объркан съм, но за да съм честен трябва да призная, че искам да карам с евтина винетката по хубави пътища, отколкото със скъпа винетки по скапани такива. :PИначе често ми се случва да използвам друм ( Гулянци - Черквица - Долни Вит - Николопол например ), където 67 лева ми се виждат крайно несправедливи и да използвам път, където 67 лева ми се струват нищожни....И си задавам въпрос: С какво аджеба един жител на Долни Вит (примерно) може да бъде убеден, че увеличението на винетката би подобрило качеството му на живот, когато живее на място забравено от всеки и всичко ? Място, където разрухата не е от вчера и не се промени/я и във времето...въпреки цената на винетките.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Честито: http://dnes.dir.bg/news/patishta-vin...-21230709?nt=4
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Чудех се къде да го постна това и реших тук да еhttp://www.skyscrapercity.com/showth...03704&page=206
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                Чудех се къде да го постна това и реших тук да еhttp://www.skyscrapercity.com/showth...03704&page=206
                И какво искаш да кажеш с това? Оправдаваш поскъпването на винетките ли? Само да ти напомня, че за този път няма да се изисква винетка.

Коментар

Не. Очаквах, че на някой ще му е интересно да разгледа снимките.

Коментар

Kay_ написа:
                    Не. Очаквах, че на някой ще му е интересно да разгледа снимките.
                    На хубавото, как да кажеш, че е лошо. Дай Боже така да продължава.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Днес сутринта се замислих на ситуацията с тези винетки. Много пъти се повтаряха, че парите от старите цени на винетките не стигали и трябва да се увеличават. Хубаво де, но тази сметка включиха ли се чуждестранните аутота? Тировете едно на ръка. Ама лятото 30% от населението на Германия минава през БГ и обратно. Това лято бяхме на една сватба в Карлово...ами то по Тракия само коли с немски номера караха, а по бензиностанциите само турска реч. Също така, като тръгнеш по АМ Струма, на всеки 2 коли с бг номера се падат по 3 румънски. Аз никъде не чух, тези коли някой да ги сложи в уравнението. Някой да е чул нещо?Също така - вдигат се цените на винетките, вдигат се на ГО, говори се за спиране на МПС-та от движение (без значение служебно или не), ами каруците? Не, че искам да насаждам етнически комфликт, но бас ловя, че на всеки му се е случвало да засече каруца на пътя. Я в тъмното, я в завой....за тях никой нищо не казва.

Коментар

http://dnes.dir.bg/news/valentin-zla...1245062?nt=4Е как няма да поскъпват винетките!?Нали трябва да има трохици за Златев и за Пеевски!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Kay_ написа:
                          Днес сутринта се замислих на ситуацията с тези винетки. Много пъти се повтаряха, че парите от старите цени на винетките не стигали и трябва да се увеличават. Хубаво де, но тази сметка включиха ли се чуждестранните аутота? Тировете едно на ръка. Ама лятото 30% от населението на Германия минава през БГ и обратно. Това лято бяхме на една сватба в Карлово...ами то по Тракия само коли с немски номера караха, а по бензиностанциите само турска реч. Също така, като тръгнеш по АМ Струма, на всеки 2 коли с бг номера се падат по 3 румънски. Аз никъде не чух, тези коли някой да ги сложи в уравнението. Някой да е чул нещо?
                          Ти да не мислиш, че бг винетката важи за цяла Европа? Де да беше така, ама греда. Аз като прекосявам 10 пъти в годината половин Европа за всяка държава купуват винетка и плащам тол такси по магистралите и мостовете и тунелите.
                          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Абе, я ми кажете валидността на годишните винетки същата ли е?Т.е., тази за 2015 важи до 31.01.2016, нали?Защото чичкото не ми даде категоричен отговор.Благодаря!
                            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
                              Абе, я ми кажете валидността на годишните винетки същата ли е?Т.е., тази за 2015 важи до 31.01.2016, нали?Защото чичкото не ми даде категоричен отговор.Благодаря!
                              На винетката трябва да пише до кога е валидна.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

lhristov написа:
                                Да !
                                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
                                X