Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стачки против новата цена на винетката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе все им намирате кусур на управляващите пък не виждате че съдебната система ги изкарва чисти като момина сълза . И Христо Бисеров уж е крал ама съда каза че няма такова нещо .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Абе,само на мене ли прави впечатление,или нещо се бъркам.Защо само обикновените граждани протестират за вдигането на цените на винетките,а никаква реакция от превозвачите.Техните се вдигат доста,а те си траят.
      PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
      Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Да . Има нещо гнило в Дания.

Коментар

kostov написа:
          Абе,само на мене ли прави впечатление,или нещо се бъркам.Защо само обикновените граждани протестират за вдигането на цените на винетките,а никаква реакция от превозвачите.Техните се вдигат доста,а те си траят.
          ...ами защото "своето" те ще си го вземат ...пак от обикновените граждани.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
            kostov написа:
            ...ами защото "своето" те ще си го вземат ...пак от обикновените граждани.
            Вярно,ама като си спомня какви писъци и протести бяха при вдигане цените на горивата сегашното мълчание нещо бие на очи/и тогава пак си го вземаха,както и сега/-просто има нещо гнило според мене.Т.н."бизнесмени"в лицето на измислените им организации и сдружения можаха да сътворят поредната малоумщина с"такса София",а за винетките нито дума.

Коментар

В Ловеч пък ще налагат такса по един лев на ден за учениците дето идват с коли на училище.Просто няма място около училището от коли и се предприема контраофанзива .

Коментар

kostov, питах и аз преди няколко страници в темата,ама не получих отговори. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...358578#1358578
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  kostov, питах и аз преди няколко страници в темата,ама не получих отговори. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...358578#1358578
                  Не съм видял,адаш,ама.....ние си питаме, а отговор?Кучетата си лаят,а кервана върви.Сетих се и друго-"Дай на народа хляб и зрелища"-зрелища бол,ама хляб няма.Сигурно пак ще ме погнат ей сега,че сме мързелив народ и чакаме наготово и т.н.,ама това е положението-даже ракийката и сланината ще ни забранят скоро!Е,ако си платиш-няма!

Коментар

Ама гледайте по-внимателно де.Аз съм ви написал логичния отговор.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=123

Коментар

По-просто и точно обяснение на ситуацията надали има:http://www.vesti.bg/pari/finansova-p...26Тъпите и хапливи въпроси на водещия няма нужда да ги коментирам...
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

От многогодишен собствен опит ще ти кажа, че когато на човек му се налага да работи с хора извън неговата черга, отначало всичко е цветя и рози. Ако усетят, че си напълно безкритичен полека лека стават нагли в исканията и стиснати в даванията. Бих оценил тоя период на около 2 години. Ти можеш да си мислиш, че имате честни отношения и всеки дава каквото може, но просто не е така. Просто при големите пари начинът на мислене е друг, иначе тия пари няма да ги има. Имай го наум.Относно видеото, смятам, че е много добър театър. Аха да повярвам в трудолюбивите ни министри и в будните разследващи журналисти. Само на две неща ще обърна внимание:1. Ние, за да вземем решение, чакаме доклада на Световната банка.2. Сън не спя аз и от 20000 км. пътища точно за тия 300м. в Гълъбово съм се подготвила да говоря, какво щастие, че ме питате...Ред.: 0. Трябват ни 600 млн., сега събираме 200, отсега ще събираме горе-долу 300. Демек, чакайте пак оправдания, а не хубави пътища. Абсолютно честно заявявам, че бих плащал 201 лв. за годишна винетка, ако пътищата станат джам, но 30 лв. повече от досега, за да слушам същите оправдания - не.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Това за Гълъбово е излъчено в предишна рубрика, за тва го знае, но говори генерално за нещата.Там малко се оплете според мен, понеже този път трябва да бъде ремонтиран с общински пари, а не с пари от винетки, понеже се намира в населено място, ама може и да бъркам :/ За последното си прав. Ще има някакво подобрение, но сумата пак е наполовина от нужната...Обаче момата намекна за още едно увеличение от ~2017, като спомена таксите за товарни и винетки за леките автомобили, ама не помня в кой момент точно беше...Аз пак да се възмутя от журналистиката, шокираща публиката си със СЕНЗАЦИОННИ заглавия:Господари на Ефира:КАМЕРИ ПО ВСИЧКИ ПЪТИЩА ЩЕ ДЕБНАТ ЗА ВИНЕТКИЩе взема да ги забраня тея сайтове....
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Няма да има никакво подобрение, защото то не е измеримо, освен ако всички пътища са си ОК постоянно. 2017 пак всичко ще се е повишило, освен заплатите, така че ще се окаже, че вече им трябват поне 800 млн., щото в Швейцария и Люксембург е едикакси. Пак казвам, единственото, което мога да приема е: трябват ни 3 пъти повече пари, увеличаваме цената 3 пъти, в края на годината всички пътища са перфектни. На "дайте да дадем, пък после ще видим", съм се наслушал и нагледал през последните 25 години.
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

http://dariknews.bg/view_article.php...534306Този дали би стачкувал!?
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами и тоя е против скъпите винетки.

Коментар

Working...
                                X