chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стачки против новата цена на винетката
Collapse
X
-
-
И изобщо допускането ви, че данъкът за притежаване на МПС отива за улиците е грешно.Данъкът е за това, че притежавате автомобил. Дори и да не го карате изобщо, да стои като паметник в двора ви, ПАК ще си плащате данъка. Както и застраховката ГО, между другото, което не го разбирам.Според вас, щом общината ви прибира данъка, ДОПУСКАЙКИ, че си карате колите поне из града, кво пречи на държавата да ви прибира парите за винетки, ДОПУСКАЙКИ, че ги карате извън града?!? Пък вий ако щете карайте.И да не съм съвсем в опозиция - за това съм, месечната винетка да не струва 1/3 от годишната, а 1/12. А седмичната да струва 1/4 от месечната.Другия вариант е да има и за леките коли еднодневни винетки, с цена примерно 1-2 лв.
Коментар
-
Данъка отива в общината и тя с тези пари трябва да поддържа улици... Никъде не съм казал, че данъка в София е най висок. За мен е редно след като работиш и живееш в София да си плащаш данъците там. Защото се водим например 2 милиона и данък смет е 20лв. да де ама тия 20лв не стигат защото боклука е х2 и на мен ми вдигат данък смет за да изхвърлят и боклука на останалите 2 милиона които не си плащат данъците в София. ТОЛ-такса не ме бърка, ако пътя е направен както трябва, винаги се поддържа, при снеговалеж е почистен и посипан с химия....... ще си плащам.ТОЛ-такса ще ви се види като нещо розово ако въведат еко норми за градовете.... Като ти кажат след входа на София ЕВРО 6.
Коментар
-
Забелязвате ли какво мълчание е настанало около управляващата партийка :}Гледат да замажат скандала със записите, щото знаят че всички са нагазили до ушите в акотата...За винетките няма и помен, няма смисъл да коментираме каквото и да е..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
ПоЗдрав за всички плащачи и съгласниhttp://vbox7.com/play:c289cd2bVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
chaveto написа:Иначе ти си проблем за всички останали които плащаме данък за да можеш да си изхвърлиш торбичката с боклука през терасата.....
Коментар
-
Immortal написа:И изобщо допускането ви, че данъкът за притежаване на МПС отива за улиците е грешно.Данъкът е за това, че притежавате автомобил.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Immortal написа:И изобщо допускането ви, че данъкът за притежаване на МПС отива за улиците е грешно.Данъкът е за това, че притежавате автомобил.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Абе не разбрахте ли, че ТОЛ такса за леките хАвтомобили няма да има, няма и смисъл да има. Единствено може да имаме някакви такси (за тунели и участъци) ако тия дето ядът ориз, вземат та налеят милиарди за магистрали и скоростни пътища и после имат концесия върху тях.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:.......Единствено може да имаме някакви такси (за тунели и участъци) .......Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Абе не разбрахте ли, че ТОЛ такса за леките хАвтомобили няма да има, няма и смисъл да има. Единствено може да имаме някакви такси (за тунели и участъци) ако тия дето ядът ориз, вземат та налеят милиарди за магистрали и скоростни пътища и после имат концесия върху тях.
Коментар
-
В Бургас учудващо въпреки дъжда се събрахме над 300 автомобила. Колоната беше внушителна. И за жалост отново имаше полицейски изпълнения-http://www.flagman.bg/article/91010
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар