Заплатата ми холандска ли ще бъде? А на баба ми пенсията ? А може ли да искам пътища като в съседна Турция? Там няма винетка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стачки против новата цена на винетката
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Заплатата ми холандска ли ще бъде? А на баба ми пенсията ? А може ли да искам пътища като в съседна Турция? Там няма винетка.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
krasio_79bs написа:Въртите и сучете и вместо да питате защо се увеличават винетките,вие се чудете как да ме убедите да се лиша от нещо за сметка на увеличението!Когато изчезнат новини като тези в линовете съм съгласен да ми увеличат цената.http://vbox7.com/play:28735793da&start=1http://videos.botevgrad.com/view/191...niya-pat-E-79/http://www.dunavmost.bg/Ruse/Video/1...atya-za-sofiyaИ за разлките в цените за поддръжка на пътищата-http://btvnovinite.bg/video/video/ne...dna-dupka.html
Коментар
-
BO написа:krasio_79bs написа:Заплатата ми холандска ли ще бъде? А на баба ми пенсията ? А може ли да искам пътища като в съседна Турция? Там няма винетка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:BO написа:krasio_79bs написа:Заплатата ми холандска ли ще бъде? А на баба ми пенсията ? А може ли да искам пътища като в съседна Турция? Там няма винетка.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Не живея в Холандия или на луната. Живея в България и ме интересуват доходите и разходите в България. Това за оправянето на пътищата ни го обещаха с въвеждането на винетките. Не виждам нещата да са се оправили.Друг повод за размисъл.Цените на горивата и битума за асфалт се намалиха,защо тогава не се отразява в цената,а искат и увеличение?Разберете ме правилно, искам да плащам реално за това което получавам. При това състояние на пътищата не намирам причина да плащам повече.Радвам се ,че вас ви устройва цената на винетката и сте съгласни да плащате и повече. Да сме живи и здрави да видим резултатите.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Когато нямаше винетки откъде идвваха парите за пътища и ремонти да Ви попитам аз?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ами не съм сигурен, че ги устройва. Примерът със салама си е меродавен в личен план за всеки, квото и да ми разправя Имортъла. Да попитам и другите, дето не ги бърка. Принципно, ако лично на вас някой (да кажем майстор) ви поиска 50% увеличение на нещо, ей тъй - от раз, няма ли да искате обяснение? И ако получите отговор, ми щот сега ми трябват повече пари, това обяснение ще ви удовлетвори ли? Това е 50% увеличение - ми трябва да има нещо насреща - разчет на средства за ремонт, планиране на дейностите, де да знам. Радвам се, че не ви пука за 30 лв., ама като искате от нас - плащащите - да си направим план на разходите за годината, що не искате и на заплатените такива, преди да си дадете парите? Ми оня ден москов каза, че на българите им трябвали точно 29095 болнични легла, вместо сегашните 46000. 50% орязване, демек, пък как ги е сметнал - божа работа. Ся кажете, че вас 25000 евро не ви бъркат да се лекувате в чужбина и сте съгласни с тая работа, щото ви е интересно какво ще стане.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
В уравнението ’добри пътища’ променливата ’пари’ далеч не е най-важната, но гледам че всички се фиксират само и единствено в нея. Съгласен съм, че ’няма пари’=’няма пътища’, но също е вярно и че ’изобилие от пари(даже 500лв винетка)’<>’добри пътища’. И би трябвало и тези от вас, които са съгласни с увеличението на винетките, и тези, които не са, да сте заедно в тази тема за тръгване към добрите пътища не откъм ’повече пари’, а откъм ’повече други действия’.А ако някой пита какви ще да са тези ’други’ неща освен парите, значи няма (полезно) място в разговора чисто, хм, интелектуално, ще прощава.
Коментар
-
BO написа:kiro_of_the_day написа:Когато нямаше винетки откъде идвваха парите за пътища и ремонти да Ви попитам аз?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Понеже ми направиха забележка,че за 500 м.не е необходимо да си купувам винетка,а мога да ги мина с колело,а даже и пеша-да,мога.Къде тогава са парите от таксите за винетки,които плащахме толкова години?Защо толкова години продължавам да карам през кратери тези 500 м.Къде са парите на всички хора от селата,които пътуват всеки ден за работа по 10-15 км за да отидат да работят за мизерните 350-400 лв,а пътя е като лунен пейзаж?Съгласен съм да плащам,но трябва и да получавам нещо,макар и малко за тези пари.Хайде защитниците да кажат приблизително колко км.пътища/магистрали са ремонтирани или изградени на север от Стара планина за този период-николко.По-лошо е,че тези,които до скоро бяха що-годе прилични,вече не стават за каране.А иначе,Имортале-ходя,и на море,и на планина,и си купувам винетка всяка година,даже четири.Не е въпроса как ще мина 500 м,за да видя баща си.Въпроса е принципен-не можеш да плащаш нещо и да не получаваш нищо!PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
kostov написа:Не е въпроса как ще мина 500 м,за да видя баща си.Въпроса е принципен-не можеш да плащаш нещо и да не получаваш нищо!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар