Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кола от Австрия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А ако търсиш 3.2, погледни тази : http://clubalfaromeo.com/forum/showt...151&page=3На колега от Алфа форума е и е доста гледан автомобил на реални км.

Коментар

Така, значи Алфата ще е задължително дизел 2.4 SW TI или Brera, и за предпочитане 209 к.с. Дали ще си я взема от БГ или ще си я внеса разлика няма, все пак в авто къщите внасят колите от някъде нали? А и не е гаранция, че в България ще попадна на съвестен собственик, който да ми продаде перфектна и поддържана кола. Така или иначе основната тема беше заслужава ли си внос от Австрия, на което вече получих отговор. Благодаря на всички пък като дойде време да я избирам ще се допитвам пак ако е необходимо.
      Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
      ex-Fiat Stilo 1.9JTD
      ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

knososs написа:
        Първо, да попитам колегата - защо си мисли, че в Италия колите не гният??? Италия е почти островна държава, заобиколена отвсякъде с море. За тези от вас, които не живеят в близост до морето, трябва да се каже, че там ВСИЧКО гние и изгаря от слънцето. Всичко - а колите най-вече. С много много грижи, сравнително добър живот имат 3 неща - алумииний, бетон и дърво. Но с много поддържане! Останалото - заминава за отрицателно време.
        По твоята логика ние от Бургас,Варна и изобщо цялото черноморие караме паяжини ли .Пак ще повторя засега имам две коли БМВ и ОПел Вектра Б,които уж са поцинковани и не гният.Иначе това ми са 27-мата и 28-мата лични коли.Опел-а ми е от Италия и вече почти 4-та година няма и точица ръжда,нито като го купувах,нито от този престой от как е в Бургас.БМВ-то също е без точица ръжда.Преди тях имах Фиат Мареа,който купих през 2008г отново от Италия,също без петънце ръжда ,който продадох 2011г.През 2010г карах за малко камион към фирма Титан,която зимата пръска луга по пътя и събира боклуците. Зимата на 2009-2010 година падна малко снежец така да се каже в Бургас и ни накараха да напълним камионите с няква много агресивна луга и да пръскаме с нея улиците.Само за един ден-повтарям за един ден,където отидох с фиата на работа и минах през всичката луга дето са изпуснали 10-20 те камиона,с които разполагаше фирмата,след около седмица се забелязаха наченките на ръжда по железните джанти,задното гърне,предните спирачни дискове,задните барабани,даже по целия под се появи как да се изразя по-правилно незнам ами започна да "кафевее" .Няколко пъти с различните коли тук в Бургас-бургазлии знаят къде се ходи към солниците,ако си с девойка в прекрасна лятна нощ с колата-ми се е налагало така га го нарека морето с вълните си да залее,колата,но нищо и няма след това.По тая същата логика,колите в Гърция на Мраморно море,което е едно от най-солените в света още на първата година трябва да са леш-таралеж.Ами около 10-те милиона коли в и около Истанбул? Еми нито едните,нито другите,които живеят около море,даже и океан няма тази слабост да гният,а само тези,на които се пръска луга или други агресивни химии по пътищата.
        EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Working...
        X