Колеги, обмислям да си вкарам кола от Австрия, но съм чувал че там купетата много гниели, заради препаратите, с които обработват пътищата зимно време. Някой може ли да даде препоръки по темата? Добра идея ли е или не? Другата алтернатива е Италия.. Колебая се все още между новото Браво 1.9 150к.с. (вече не е толкова ново но все пак.. ) и Алфа 159 SW TI или Брера 2.4. Ще се радвам да чуя мнения и препоръки, като относно разликата в разхода и поддръжката е ясно. По-скоро ме интересува дали наистина се уврежда ЧАК толкова много купето на колите в Австрия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола от Австрия
Collapse
X
-
Ако сам се разходиш до Австрия и огледаш колата - ок, иначе не.Аз откакто се нахаках с една Мареа, вече директно затварям дадена обява, само като видя, че е от Австрия...159 и Брера са сравнително нови модели, не би следвало да са чак толкова зле, но при положение, че в Италия е бъкано с тях, търси си от там."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
M5kov написа:Ако сам се разходиш до Австрия и огледаш колата - ок, иначе не.Аз откакто се нахаках с една Мареа, вече директно затварям дадена обява, само като видя, че е от Австрия...159 и Брера са сравнително нови модели, не би следвало да са чак толкова зле, но при положение, че в Италия е бъкано с тях, търси си от там.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
Скоро видях на какво приличаше една "австрийска" Мазда 6 - произведена 2004-5 година. Отдолу се беше превърнала в паяжина. И което е най-странното - прогресивно започнала да гние през последните две години откак е в сегашния си собственик. Иначе предисторията и из австрийските друми един Господ знае, каква е. Аз лично мисля, че е риск закупуването на "австрийска кола", еле пък, ако е на повече от 6-7 годинки.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
TopnegoTo написа:M5kov написа:Ако сам се разходиш до Австрия и огледаш колата - ок, иначе не.Аз откакто се нахаках с една Мареа, вече директно затварям дадена обява, само като видя, че е от Австрия...159 и Брера са сравнително нови модели, не би следвало да са чак толкова зле, но при положение, че в Италия е бъкано с тях, търси си от там.
Коментар
-
sasho_n2 написа:TopnegoTo написа:M5kov написа:Ако сам се разходиш до Австрия и огледаш колата - ок, иначе не.Аз откакто се нахаках с една Мареа, вече директно затварям дадена обява, само като видя, че е от Австрия...159 и Брера са сравнително нови модели, не би следвало да са чак толкова зле, но при положение, че в Италия е бъкано с тях, търси си от там.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
Все още имало хора, дето искат да си докарват коли от чужбина... Че тук малко ли регистрирани има? Или са по-скъпи тук? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Германеца/Австриеца вече не е толкова щур като едно време да ни продава поддържани возила... Сега всеки планира подмяната на автомобила поне година-две по-рано... Съответно по автомобила, който ще се продава не се бара нищо през този период, в който могат да се навъртят до 100’000км... И после щастливия нов собственик хвърля още 1/4 от стойността на колата, за да я стегне.За мен най-добре е да се вземе кола, карана от един собственик в БГ между 1 и 2 години... Все пак е хубаво да се познава модела и слабите му страни и да се гледа внимателно под лупа.Успех при избора!M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Първо, да попитам колегата - защо си мисли, че в Италия колите не гният??? Италия е почти островна държава, заобиколена отвсякъде с море. За тези от вас, които не живеят в близост до морето, трябва да се каже, че там ВСИЧКО гние и изгаря от слънцето. Всичко - а колите най-вече. С много много грижи, сравнително добър живот имат 3 неща - алумииний, бетон и дърво. Но с много поддържане! Останалото - заминава за отрицателно време.
Коментар
-
knososs написа:Първо, да попитам колегата - защо си мисли, че в Италия колите не гният??? Италия е почти островна държава, заобиколена отвсякъде с море. За тези от вас, които не живеят в близост до морето, трябва да се каже, че там ВСИЧКО гние и изгаря от слънцето. Всичко - а колите най-вече. С много много грижи, сравнително добър живот имат 3 неща - алумииний, бетон и дърво. Но с много поддържане! Останалото - заминава за отрицателно време.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
knososs написа:Първо, да попитам колегата - защо си мисли, че в Италия колите не гният??? Италия е почти островна държава, заобиколена отвсякъде с море. За тези от вас, които не живеят в близост до морето, трябва да се каже, че там ВСИЧКО гние и изгаря от слънцето. Всичко - а колите най-вече. С много много грижи, сравнително добър живот имат 3 неща - алумииний, бетон и дърво. Но с много поддържане! Останалото - заминава за отрицателно време.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Момче има няколко страхотни б ойки в мобилето за доста по малко пари. Има една лилава 3.2 кръс вагон швейцарка , а с разликата си направи екскурзия.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар