knososs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абе, тука защо нема тема за Шарли Ебльо и пр.?
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Еми аз не съм чул да им се поставят някакви условия. Ти и аз можем да се молим колкото си искаме, но доминионите към които принадлежим в момента, говорят друго чрез официалните си лица.П.С. И аз съм чел в една книжка навремето, че през работни дни наистина не трябва да се прекалява с алкохола. Всичко над полвин кило е некрасиво и говори лошо за човека. Е, ако има повод някакъв, напр. ЧРД, Имен ден, Светия някой, или жената е заспала по-рано може. Ама иначе НЕ!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
knososs написа:Ще отдадем на ракията и това, че освобождава в теб желанието за раздаване на квалификации, които надявам се на трезва глава не би употребил!А извода, дали пък не е битов алкохолик човек, съобщава, че се налива с по 250мл. домашна сливовица в понеделник в 22:30 часа, може да си направи всеки сам за себе си.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
slonikon написа:П.С. И аз съм чел в една книжка навремето, че през работни дни наистина не трябва да се прекалява с алкохола. Всичко над полвин кило е некрасиво и говори лошо за човека. Е, ако има повод някакъв, напр. ЧРД, Имен ден, Светия някой, или жената е заспала по-рано може. Ама иначе НЕ!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:...Млади момко, ако за теб 250 гр. алкохол е наливане - тежко и горко на Майка България! А пък изказването ти за "понеделник в 22.30" направо ме разби! В кой ден на седмицата и в колко часът трябва да се пие според теб и според световните лидери?...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:slonikon написа:П.С. И аз съм чел в една книжка навремето, че през работни дни наистина не трябва да се прекалява с алкохола. Всичко над полвин кило е некрасиво и говори лошо за човека. Е, ако има повод някакъв, напр. ЧРД, Имен ден, Светия някой, или жената е заспала по-рано може. Ама иначе НЕ!
Коментар
-
Аз не мога да разбера едно. Не разбирам много от международно право, нито образованието ми е подобно, но...Защо когато се нарушават правата на малцинствата се самосезират някакви Хелзински комитети, ООН-та, и тем подобни хомосексуалисти. Когато се предприемат военни действия срещу терора това трябва да е в съответствие с конвенцията на межународното право, ООН да го одобри и такива глупости, а когато има терористичен акт, тогава ООН-та, хелзинските комитети и останалите хомосексуалисти си мълчат. Защо чернилките се третират като уязвима група и целият свят ги пази. Примери за това много...налагат религиите си навсякъде, строят им се храмове, изповядват си простотиите по 5 пъти на ден, ходят забулени и когато стане някои атентат всеки си мълчи. ЕЙ ся гледах новините и президента на Франция се плюнчеше, че трябвало да променят конституацията си за да можели да предприемат нужните действия в съотвествие със закона...абе атентатите по чий закон стават. Аз ли нещо не разбирам или има нещо объркано в системата.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
knososs написа:kiro_of_the_day написа:slonikon написа:П.С. И аз съм чел в една книжка навремето, че през работни дни наистина не трябва да се прекалява с алкохола. Всичко над полвин кило е некрасиво и говори лошо за човека. Е, ако има повод някакъв, напр. ЧРД, Имен ден, Светия някой, или жената е заспала по-рано може. Ама иначе НЕ!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Тези тука дали са истински ?http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/New...vat-atentatiteFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
А ако си спомним събитята в Чехословакия и Унгария, когато помагахме на руснаците да потушат вълненията, като какви ще трябва да се класифицираме, освободители, нашественици или ...? Тук https://www.youtube.com/watch?v=qeCibI5kVQs бай Тошо колко е бил прозорлив за бъдещето. И един ужасяващ анализ на който не искам да повярвам https://www.youtube.com/watch?v=_GMW2xBqSfoFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Проблемът не е в исляма като религия, както и в редовия правоверен мюсюлманин - по-скоро е културен и цивилизационен. Колкото по-социално и икономически развито е едно общество, толкова повече намалява популацията му, понеже гражданите се стремят да осигурят добър стандарт на децата си. Според източните народи и религии, всяко дете си идва с късмета и орисията, независимо от това, което могат да му осигурят родителите. Освен това в развитите страни, религията е изгубила основната си функция - да дава смисъл на живота и да е основоположник на ценности и морал, т.е. губи доктринерският си характер. Докато в мюсюлманския свян не е така - религията дава основните правила и морално-етични норми, които се претворяват във вид на закон и държавно управление. Ислямът дава много конкретни указания за начина на живот на мюсюлманина и го дисциплинира... той осмисля живота му. Поради ерозията на християнските ценности под давлението на научния материализъм и неолибералния ... (нецензурно е), съвременното общество не може да наложи "модел" на подрастващото поколение, няма устойчиви принципи... липсва водеща доктрина (в положителен смисъл). Традиционните ценности не са на почит, понеже не водят до успех и в известен смисъл се считат за демоде и признак на слабост. С други думи, сценарият очертан от клипа в ютюб, може да е и по-мрачен, освен ако... не се прояви характерният за бялата раса асимилационен инстинкт (на хищник, ловец и убиец) характерен за епохата на колониализма. В този смисъл, военният сценарий на решаване на проблема, изглежда приемлив и дори "здравословен" от цивилизационна гледна точка.Та, т.нар. запад, вместо да се взира в Русия и Путин и да преекспонира ролята им, да се осъзнае и да види от къде идва истинската заплаха, да седне като равноправен партньор на масата за преговори и да съгласува координирани действия, насочени към решаване на проблема при източника му. Факт е, че на страните от близкия изток се гледа, най-вече като на енергиен придатък (както и на Русия), където е достатъчно да се разиграва сценарият с цветните революции и вътрешните междуособици. В подобна светлина се развиват и събитията от срещата на Г20, понеже се видя, че нещата тръгват на зле. Остава да се надяваме... и за всеки случай да си купим по един ибрикНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар