kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абе, тука защо нема тема за Шарли Ебльо и пр.?
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Много се дразня, че едва след като загинаха 100-150-тина от "първото качество европейци", целият "цили-вилизован" свят подскочи като ужилен да е солидарен... Мигар досега не загиваха хора, а говеда на заколение... Сякаш Българи, Турци, Руснаци, Ливанци и пр. дето имаше атентати /изброяването ще е дълго/ не заслужават солидарност!
Коментар
-
Immortal написа:kiro_of_the_day написа:Много се дразня, че едва след като загинаха 100-150-тина от "първото качество европейци", целият "цили-вилизован" свят подскочи като ужилен да е солидарен... Мигар досега не загиваха хора, а говеда на заколение... Сякаш Българи, Турци, Руснаци, Ливанци и пр. дето имаше атентати /изброяването ще е дълго/ не заслужават солидарност!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
На теб никога не бих се скарал...че другия път като дойда в Кюстендил да ме гониш с пушката Иначе, да, разпознавам се. Щото като си сложих френското знаме онзи ден, изчетох какви ли не подобни писания.А да не казвам какво изчетох, като си сложих едно време украинското, когато руските "зелени човечета" нападнаха Крим.Лицемерно е да ме питат - абе ти като загинаха руснаците в самолета, що не си тури руското знаме, а? А сега що си слагаш френското? (тук не визирам теб)Щото си имам мое мнение и не дължа обяснение на никого за него. Поне докато не са дошли пак комунистите на власт. Или ислямистите. Тогава или ще нямам мнение, или ще съм твърде мъртъв, за да имам.
Коментар
-
Деяне, най-много се дразня от това, че световните "лидери" уж решиха, че е време да взимат мерки едва след като загинаха и "първо качество" европейци/хора. Това беше и основната цел на изказването ми, но явно под въздействието на около 200-250гр., 52 градусова, домашно произведена, аерирана и отлежала сливовица не съм онагледил епистоларно и без това вече хаотично течащата ми мисъл. Панимайш?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Деяне, най-много се дразня от това, че световните "лидери" уж решиха, че е време да взимат мерки едва след като загинаха и "първо качество" европейци/хора. Това беше и основната цел на изказването ми, но явно под въздействието на около 200-250гр., 52 градусова, домашно произведена, аерирана и отлежала сливовица не съм онагледил епистоларно и без това вече хаотично течащата ми мисъл. Панимайш?
Коментар
-
knososs написа:kiro_of_the_day написа:Деяне, най-много се дразня от това, че световните "лидери" уж решиха, че е време да взимат мерки едва след като загинаха и "първо качество" европейци/хора. Това беше и основната цел на изказването ми, но явно под въздействието на около 200-250гр., 52 градусова, домашно произведена, аерирана и отлежала сливовица не съм онагледил епистоларно и без това вече хаотично течащата ми мисъл. Панимайш?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
knososs написа:Мда, явно си прав за ефекта на 52-градусовата - вижда се.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Това с Мирните религии най-ми харесва :D Само ,да не дава Господ в България да има подобен атентат ,защото само една метростанция Сердика да гръмнат в час пик и не ми се мисли ...Години наред ,тия религиозни войни ,дето се водеха далеч от нас ,не ни пречеха ,лошото ,е че сега ги поканихме в Европа.Е как ще се интегрират ?Германия ще си вземат учените и образованите за тях си и готово ...абе тая тема толкова сложна ,чееееее ...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Някои от световните лидери и в гъза да им бръкнеш (добре, че съм модератор, иначе щяха да ме модерират ), няма да се усетят, или ще им стане хубаво.Пример - побърканата вече Меркел, която явно живее в друг свят. (Не я цитирам, аналогията стана случайно, а и когато тя го каза, беше права!)На първо място - трябва да се спре физически миграцията на още и още "цивилизовани" хора от Близкия изток и Африка.И на пеленачетата е ясно, че те не бягат от война. От войната бягаха, докато идат в Турция. От там нататък не бягат от война, а заселват Европа. Да не говорим, че по байряма голяма част от намиращите се в бежанските лагери в Турция се върнаха в Сирия да празнуват, и после пак обратно в Турция. Що за бежанци?!?http://www.mediapool.bg/hilyadi-bezh...39570.htmlНа второ място - всички, намиращи се в Европа, без право да получат статут - немедленно да бъдат експулсирани към страните на произход.На трето място - във всички гета, в които досега френска/белгийска/британска/шведска/германска и т.н. полиция не е стъпвала - масово постоянно присъствие на бронирани полицейски сили по улиците, в джамиите по време на службите, навсякъде.Това важи и за гетата от ислямизирани цигани у нас. Службите да работят както никога досега. Не да се правят показни еднодневни акции, а всичко да е постоянно и ежедневно. (Пък може и да си заслужат 20-те заплати тогава.)Европа е вече във война, и който не го осъзнава - лошо за него. В големи европейски градове те са вече близо 30% от населението. Това е критичната точка, в която започват да налагат своите възгледи на останалите. Шериат, бурки, минарета... Или Европа да се вземе в ръце, дори с цената на крайно дясно залитане, или да кажем "сбогом" на европейската цивилизация, такава, каквато я познаваме.Никога не съм бил толкова краен, винаги съм бил толерантен към всички, без значение цвят на кожата или религия. Нямам против исляма, когато си стои в ислямските страни. Близкият и далечен изток си е традиционно ислямски - така да бъде, като ида там, уважавам религията им и начинът им на живот.Много моля, като дойдат тук, и те да уважават нашите ценности. Ако не го правят - да не идват.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:knososs написа:Мда, явно си прав за ефекта на 52-градусовата - вижда се.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар