Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абе, тука защо нема тема за Шарли Ебльо и пр.?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pplk написа:
    Май след десетина години Източна Европа ще е най-предпочитаната дестинация за имиграция на западноевропейците. :D
    Toгава ще процъфти Българския туризъм
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Трябва да се сещате, че пичовете са стъпили на нашите глави. Преди да се удавят те, тук камък върху камък няма да оставят.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
        Преди да се удавят те...
        Начи, всички ще се давим, кво значение има, кой е първи?
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

knososs написа:
          kiro_of_the_day написа:
          slonikon написа:
          П.С. И аз съм чел в една книжка навремето, че през работни дни наистина не трябва да се прекалява с алкохола. Всичко над полвин кило е некрасиво и говори лошо за човека. Е, ако има повод някакъв, напр. ЧРД, Имен ден, Светия някой, или жената е заспала по-рано може. Ама иначе НЕ!
          Мене Тате ме е учил "да го направя където и както ми дойде настроението". И беше много прав, въпреки, че визираше други телодвижения! Всичко друго е тесногръдие. Вие какво бре!? Чакате да дойде петък и събота вечер за да живеете ли!?Трагедия ... Понеделник бил работен ден... Може.... Ама не за всички! Панимайш?
          Все по-малко са любителите на чашката... и все повече професионалистите. - Г. МалкинТака че колега - за трети път тая вечер - наздраве! И не забравяй - избягвай махмурлука - стой си пиян! Всеки знае, че има хора, на които след 200-250 мл. 52-градусова домашна сливовица им идва куража - толкова кураж, че от братя Галеви даже пари събират, както разбрахме между 210-ия и 220-ия мл. Дано не подминеш 500, че тогава току-виж и международното положение си оправил - като един истински професионалист! Yellow_Flash_Colorz_PDT_03Между другото, някъде на 240-ия мл. ни светна, че не за всеки професионалист понеделник е работен ден, но хронологията иде да покаже, че и вторника явно за теб няма да е работен, защото ти до посред нощ си пил - т.е. или и утре не си на работа или ако отидеш, то ще си пиян поне до обяд, ако случайно не метнеш две-три биронки да поддържат огъня и за да те освестят. Наздраве! Сиреч в тази работна седмица в 2 от дните си пиян - което вече те слага в графа супер-професионалисти! Наздраве!Някой ден, ако случайно не ти е кеф да пиеш или да правиш там определеното телодвижение за което е имал предвид баща ти и най-вече ако си изтрезнял, може да проведем и смислен разговор. Но за сега просто - Наздраве!
          Драги Immortal, един път вече съм питал, на какво се дължат предупрежденията, след като не съм обидил никой. Ти препоръча да си кажем наздраве с пияния ни съфорумник и аз му пожелах наздраве поне 5 пъти. Но понеже той ЯВНО си е селско пиянде, продължава да щрака глупости по мен, за което ползвах и бутон ДКЛАДВАЙ.От цялото "докладване" излезе, че предупреденият съм аз.Понеже не ми идва друго какво да кажа на подобна педерастия, която правите, ще ви кажа: Я си ебете майките селски и ти, и пияния ти приятел и тъпият ви форум!!Каталавес, малака?

Коментар

Каталаво поли ореа. Айде тора лиго на ксекурасис това ?????термин от сериала спешно отделение ли е ??защо се ефектирате толкова ве хора
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Случва се и в най-добрите гръцки семейста.

Коментар

"Бог може и да изпраща терористите, но мой дълг е да му ги върна обратно".И нека Путин бъде с Вас!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  "Бог може и да изпраща терористите, но мой дълг е да му ги върна обратно".И нека Путин бъде с Вас!
                  Той така връща, че покрай тях и заложниците заминават...
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Някаква нашенска "медия" май беше объркала превода на горното изречение...
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Immortal написа:
                      Случва се и в най-добрите гръцки семейста.
                      Леле как го блокира човека?! Потресен съм.

Коментар

Каталаво поли ореа. Айде тора лиго на ксекурасис
                        За да бъдем политкоректни, тва трябва да се изпише по следния начин:Каталавено поли кала. Тора (т)а пас ли(г)о на ксекурасис.Т=θ , Г=γ в българския няма такива звуци.
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                          Каталаво поли ореа. Айде тора лиго на ксекурасис
                          За да бъдем политкоректни, тва трябва да се изпише по следния начин:Каталавено поли кала. Тора (т)а пас ли(г)о на ксекурасис.Т=θ , Г=γ в българския няма такива звуци.
                          Тъй де А за да сме в темата - пускам ви една много полезна и точна статия. https://bozhanov.wordpress.com/2015/...F%D0%BC%D0%B0/

Коментар

Ахам, пълна е истини.
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              "Вярвам, че да им прощаваш е работата на Бог. Нашата е да уредим срещата."ген. Норман Шварцкопф, главнокомандващ коалиционните сили във войната в Залива.Използвано по-късно във филма "Мъж под прицел" с Дензъл Уошингтън:https://www.youtube.com/watch?v=v1MjWvrqKnwМинал Путин покрай тях...

Коментар

Не е важно кой какво говори, а кой какво прави. Поне така би трябвало да бъде.
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X