А?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абе, тука защо нема тема за Шарли Ебльо и пр.?
Collapse
X
-
Съчувствам им, но гледахте ли днес в ’120 минути’ как реагира посланика на Франция, когато го пита водещия ’Не мислите ли, че последните години политиците Ви отделиха твърде много енергия срещу емиграцията от източна Европа, когато в действителност бяхте залети от емигранти от близкия Изток?’ (бих добавил и Африка). Емигранти които не искат да бъдат интегрирани и са прекалено различни културно. Изцъкли се, разпени се... те да са сгрешили!? Типичен фанатик. Съжалявам, но това запомних.
-
И аз им съчувствам, но ме дразни изключително много лицемерието на "европейците". Съвсем скоро загинаха стотици хора в Турция, стотици руснаци на самолета. Не си спомням тогава такова обширно отразяване в медиите, хаштагове и т.н. "съпричастия". Да не говорим за ежедневните атентати в близкия изток, които сигурно и не всички намират място в новините.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Темата, лека полекака ще отиде на расова дискриминацияАз съм много против тия първобитници, които живеят 300години назад и се покланят и водят от законите на шентоизма да бъдат допускани в цивилизованите общества.Да си стоят, облечени в чершафи из пустините и да си пълнят дупетата с пясък Кво са ми дошли тука да дразняр питомния свят.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Добре де, вие за всеки умрял в квартала си ли слагате траур?Не слагате ли, само когато почине някой в семейството ви?Като войник бях на погребението на едно младо лейтенантче от поделението, което се преби с мотор. Държах венец точно над главата му по време на цялата церемония, и сълзите ми не спираха да текат, гледайки жена му и малкото им дете.Но обикновено, като видя чуждо погребение, казвам - Бог да го прости и отминавам.Същото е и сега.Атентат в Нигерия, в Ирак, в Ливан... ами, мъчно ми е, ама само толкова. За мен са чужди и се надявам такива да си останат.Като се удари Европа е друго. Аз като гражданин на ЕС, и като човек, който се чувства такъв, се считам за член на това семейство. Затова и го преживявам повече.Така се чувствах и при атентатите в театъра Дубровка в Москва, и при трагедията в Беслан, и при сваления самолет над Украйна, и при този над Египет, и при атентатите в Мадрид и Лондон, и при този в Ню Йорк. Съчувствие и съпричастност към жертвите и гняв към виновниците.За съжаление, светът е разделен на различни, и нямащи почти нищо общо цивилизации. Когато загиват невинни хора от моята цивилизация, ми е по-болно, отколкото когато загиват хора от другите цивилизации. За съжаление е така.
Коментар
-
Проблемът според мен е във виаграта и тем подобните. Щото, ако например аз трябва да проповядвам на по-младите тия стимули, ей тъй, от чиста завист не бих ги навивал да ходят в обятията на тия 50 девици. Пък то сега всеки издъхнал Икарус може да ги уважи, че и по два пъти. От там идва бедата.Изобщо някои достижения на науката трябва да си останат скрити за масовото общество, ама пусто печалбарство...браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
на мача във Франция ,трябваше да е дебелата немска свинкя ,където призова всички свещени воини да и дойдат на гости.Тепърва в Европа ще берат ядове ,дано ние ,минеме метър макар статистически ,нашите полицаи и граничари да бият "най-яко " .Явно в политиката на "великите сили " грам не им пука колко ,какви ,кога и къде ще си заминат хиляди хора за да постигнат целите си .... тука трябва да свърши с амин ,ама си е ракиено време ... НАЗДРАВЕфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Не бойте се, нищо такова не се е случило.Всичко е манипулация.Поне според все още волния Волен Сидеров.http://clubz.bg/FullArticleView/30546
Коментар
-
Политика
Трябва да връщат всички нелегални Мигранти Почти всички не искат да се интегрират да работят .Само да смучат от социални придобивки .Това е най големия проблем. Да сте виждали Китайци да просят и търсят социални придобивки май няма такиваТе идват да работят.Ако тези мигранти ги накарат да работят това ще е велико постижение.
Коментар
-
Immortal написа:Kay_ написа:...и се покланят и водят от законите на шентоизма...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар