Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абе, тука защо нема тема за Шарли Ебльо и пр.?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе, тука защо нема тема за Шарли Ебльо и пр.?

А?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Съчувствам им, но гледахте ли днес в ’120 минути’ как реагира посланика на Франция, когато го пита водещия ’Не мислите ли, че последните години политиците Ви отделиха твърде много енергия срещу емиграцията от източна Европа, когато в действителност бяхте залети от емигранти от близкия Изток?’ (бих добавил и Африка). Емигранти които не искат да бъдат интегрирани и са прекалено различни културно. Изцъкли се, разпени се... те да са сгрешили!? Типичен фанатик. Съжалявам, но това запомних.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

И аз им съчувствам, но ме дразни изключително много лицемерието на "европейците". Съвсем скоро загинаха стотици хора в Турция, стотици руснаци на самолета. Не си спомням тогава такова обширно отразяване в медиите, хаштагове и т.н. "съпричастия". Да не говорим за ежедневните атентати в близкия изток, които сигурно и не всички намират място в новините.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Темата, лека полекака ще отиде на расова дискриминацияАз съм много против тия първобитници, които живеят 300години назад и се покланят и водят от законите на шентоизма да бъдат допускани в цивилизованите общества.Да си стоят, облечени в чершафи из пустините и да си пълнят дупетата с пясък Кво са ми дошли тука да дразняр питомния свят.
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Ами то само тук нямаше такава тема ... Защо трябва да има? Извикаха ги, сега всички заедно ще им сърбаме попарата ...
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Добре де, вие за всеки умрял в квартала си ли слагате траур?Не слагате ли, само когато почине някой в семейството ви?Като войник бях на погребението на едно младо лейтенантче от поделението, което се преби с мотор. Държах венец точно над главата му по време на цялата церемония, и сълзите ми не спираха да текат, гледайки жена му и малкото им дете.Но обикновено, като видя чуждо погребение, казвам - Бог да го прости и отминавам.Същото е и сега.Атентат в Нигерия, в Ирак, в Ливан... ами, мъчно ми е, ама само толкова. За мен са чужди и се надявам такива да си останат.Като се удари Европа е друго. Аз като гражданин на ЕС, и като човек, който се чувства такъв, се считам за член на това семейство. Затова и го преживявам повече.Така се чувствах и при атентатите в театъра Дубровка в Москва, и при трагедията в Беслан, и при сваления самолет над Украйна, и при този над Египет, и при атентатите в Мадрид и Лондон, и при този в Ню Йорк. Съчувствие и съпричастност към жертвите и гняв към виновниците.За съжаление, светът е разделен на различни, и нямащи почти нищо общо цивилизации. Когато загиват невинни хора от моята цивилизация, ми е по-болно, отколкото когато загиват хора от другите цивилизации. За съжаление е така.

Коментар

вестник

Мисля че трябва да се забраняват всякаква пропаганда против и за религията.Така няма да има проблеми на тази тема.
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Kay_ написа:
                ..... и се покланят и водят от законите на шентоизма....
                Абе 50 девици си е оферта за по-младите...
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Проблемът според мен е във виаграта и тем подобните. Щото, ако например аз трябва да проповядвам на по-младите тия стимули, ей тъй, от чиста завист не бих ги навивал да ходят в обятията на тия 50 девици. Пък то сега всеки издъхнал Икарус може да ги уважи, че и по два пъти. От там идва бедата.Изобщо някои достижения на науката трябва да си останат скрити за масовото общество, ама пусто печалбарство...
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Kay_ написа:
                    ...и се покланят и водят от законите на шентоизма...
                    Де да се покланяха на шинтоизма... като японците.И се пише "шинтоизъм", не "шентоизъм".

Коментар

Тва е друго. Шен идва от "шойн", демек "густо" - девици, медовина и не знам още какви благини там им включва ол инклузива
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

на мача във Франция ,трябваше да е дебелата немска свинкя ,където призова всички свещени воини да и дойдат на гости.Тепърва в Европа ще берат ядове ,дано ние ,минеме метър макар статистически ,нашите полицаи и граничари да бият "най-яко " .Явно в политиката на "великите сили " грам не им пука колко ,какви ,кога и къде ще си заминат хиляди хора за да постигнат целите си .... тука трябва да свърши с амин ,ама си е ракиено време ... НАЗДРАВЕ
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Не бойте се, нищо такова не се е случило.Всичко е манипулация.Поне според все още волния Волен Сидеров.http://clubz.bg/FullArticleView/30546

Коментар

Политика

Трябва да връщат всички нелегални Мигранти Почти всички не искат да се интегрират да работят .Само да смучат от социални придобивки .Това е най големия проблем. Да сте виждали Китайци да просят и търсят социални придобивки май няма такиваТе идват да работят.Ако тези мигранти ги накарат да работят това ще е велико постижение.
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Immortal написа:
                              Kay_ написа:
                              ...и се покланят и водят от законите на шентоизма...
                              Де да се покланяха на шинтоизма... като японците.И се пише "шинтоизъм", не "шентоизъм".
                              Ако ще и с "й" да се пише все ми е тая Не съм фен на религии и никога не са ме интересували коя на кого е. За мен те са начин за контрол над хората...ама преди 300-400години. И сега тия ...не ги знам сунити, шиити или квито са там да седнат д ами обясняват, че моя начин на живот за тях бил грях и искали да ме гърмят...аре у лево.
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                              X