Здравейте колеги,Имам един въпрос относно картинка, картинката е черно бяла с един леко слабичък лъв на нея в рамките (териториалните граници) на България.Аз я искам за татуировка и ми трябва да е цветна и ако може лъвът да е малко по - живичък Търсих някой форум в който да помоля, запознати с PhotoShop или друга подобна програма, но не намерих. Има подобни теми, но те са специализирани за коли, 3D картинки и т.н.Някой може ли да помогне или да ме насочи, към някой форум.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за обработка на картинка.
Collapse
X
-
За оцветяването ще се намери някой, ама за съживяването - не вярвам. Ще му трябват божествени способности Да съживиш умрял лъв е трудно, особено ако е нарисуван П.П. Извинявай, колега, ама ме разсмя рано сутринта.Питал ли си татуист? По принцип те са си художници и могат да вложат творчество и без фотошоп?
-
Първо си харесваш татуист, предимно препоръчани от някой с хубав татус/и правени от препоръчаното лице. После му гледаш портфолиото (всеки си има албуми със снимки какво е творил). За предпочитане е да е специализиран в правенето на това което си си харесал. Портрети ли, трибал ли, 3Д ли и след това му даваш да ти я разработи както искаш. След което направо ти я прави. Може и да не ти я прави, но ще трябва да си платиш за разработката. Аз така исках на мойта да се промени едно нещо и мислих 100 варианта с приятели и все не ми се получаваше. Когато се накумих да ида, пича ми измисли нещоточно за 3 минути, което ми хареса. Така че най-добре е директно при татуиста. Ще бъдеш изненадан колко са креативни!Поздрави.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Здравейте,това няма да ми е първа татуировка, а поредната и от известно време си ходя при едно момче което според мен е доста добро, оправи ми дори и стари татуси.Но е много и за час за татуировка се записваш за около 2 месеца напред, а и аз не съм в БГ и няма как да ида при него предварително да го подготвим.Благодаря за насоките
--------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар