knososs - значи всеки, който има собствено мнение, което е различно от твоето, е тиква, така ли? Преди да започнеш да сочиш някого с пръст, не забравай, че 4 пръста сочат към теб - България е на това ниво, защото всеки дърпа чергата към себе си и врещи, че си предател, щото не мислиш като него. Препоръчвам ти малко повече да уважаваш мнението на другите, особено когато могат да го подкрепят с аргументи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Шоуто на Слави" внесе подписката в НС
Collapse
X
-
Според мен важното в случая е да се съберат тези 400 000 подписа и този референдум да се осъществи, тъй като по този начин ще се покаже на лай.ата в парламента, че на хората вече им е до гуша от тях и простотиите които правят всеки ден. А вече, на самия референдум кой как ще гласува е друг въпрос. За всеки от шестте въпроса може да се изкажат аргументи ЗА и ПРОТИВ. Не виждам нещо лошо в намаляване броя на депутатите - защо са ни толкова харантутници. Според мен т.3 и т.4 трябва да вървят заедно - ако има задължително гласуване, то да има достатъчно възможности това да стане дистанционно - било то по интернет, чрез SMS, дори през банкомат (нали уж им е сигурна системата). По т.5 - подкрепям напълно, какво правят сега с тези пари - чалга концерти, раздават кебапчета и купуват гласове. Колежката изрази мнение, че ще станат зависими от фирми, а сега не са ли? Не печелят ли едни и същи фирми дадени проекти?За т.6 - за малките населени места това е от голямо значение. Не разбирам защо трябва да се преглеждат автобиографии и прочие. Хората в град до 50-70 000 жители се знаят кой кой е и какво върши, но в София примерно това не знам до колко е приложимо.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Не виждам нещо лошо в намаляване броя на депутатите - защо са ни толкова харантутници.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:tambuhtaneca написа:Не виждам нещо лошо в намаляване броя на депутатите - защо са ни толкова харантутници.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:pplk написа:tambuhtaneca написа:Не виждам нещо лошо в намаляване броя на депутатите - защо са ни толкова харантутници.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар