http://fakti.bg/bulgaria/161935-shou...pageКакво мислите по темата ?Дали ще е по добре за народа ако се случат тези неща или е поредния месия, който си мисли, че ще ни оправи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Шоуто на Слави" внесе подписката в НС
Collapse
X
-
Тая вечер и в самото шоу говориха, даже обявиха и пунктовете в цялата страна за събиране на подписи, но предполагам, че доста хора няма да отидат, защото освен имената си трябва да напишат ЕГН-то си, както и адреса по местоживеене по лична карта.Аз си мисля, че ще ги съберат, но дали "голямата игра" ще им позволи толко лесно да променят нещата незнам.punto HGT
Коментар
-
knososs написа:ele написа:Човекът има някакви задни мисли за тоя референдум, сигурно ще влиза в политиката. Иначе някои от точките са абсурдни.
Коментар
-
Що да е абсурден въпрос №6? Нали в Щатите е горе-долу така. Мисля, че се цели да се контрират политическите назначения, че да няма изпълнения тип мишо Бирата. То и за прокурорите трябва да важи това. А, и за директорите на държавните предприятия. Да не са избори, а конкурс някакъв, че сега е пълна бъркотия.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
За мен задължителното гласуване е абсурдно - това да не гласуваш също е избор. Ако има стойностни хора и партии, за които да се гласува, се обзалагам, че повече хора ще ходят до урните, но това насила да ги тикаш до там е абсурдно. Абсурдна е точка 6 - на базата на какво човек ще избира началниците? Трябва колко автобиографии да прочетем и колко хора да ни манипулират, че да сме убедени, че даден човек е за този пост? Нека да не забравяме, че в градовете мислещите хора са огромно малцинство, повечето са неуки, необразовани и лесно манупулируеми. После...Нямам мнение за т.1. Предполагам ще го включва в графата "Ако в други страни работи, това не значи, че и тук ще работи" . За т.2 - защо наистина 120? Номер 4 го подкрепям, ама наскоро нямаше ли референдум за същото? Номер 5 не го подкрепям - мисля, че трябва да се финансират. Ако някой мисли обратното - да отиде в САЩ да види - ако си мислите, че тук бизнесът манипулира партии и държавата, в САЩ не само го мислят, то си е направо видимо и никой не го крие. Това с едното левче на глас... не мисля, че 99% от хората в тази държава могат да преценят дали е подходяща сума или не. Човекът се стреми към нещо, за което мога в момента само да гадая. Той и Марешки прави май референдум.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:Попитали един мъдрец: "Дълго ли още трябва да чакаме, Българите да се оправим?"Мъдрецът отговорил: "Докато чакате, няма да се оправите!"04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Най вероятно искат да направят гласуването задължително, защото задължително гласуват само малцинствата в БГ, от което една измислена партия е вечно 3-та политическа сила, ако наистина поне на едни избори се въведе това задължително гласуване, тая смешка няма да влезе изобщо в парламента и няма да им слушаме глупостите по телевизията. Великия и неговите сараи какво направиха за тая държава, великия хидроинженер ?? и не само той, ами всеки, който е минал през парламента, иначе и на мен не ми звучи добре всички под строй задължително да сме пред урните, ама май няма друг вариант за да изхвърлим боклука, който пристига с автобусите от изток.punto HGT
Коментар
-
ele написа:За мен задължителното гласуване е абсурдно - това да не гласуваш също е избор. Ако има стойностни хора и партии, за които да се гласува, се обзалагам, че повече хора ще ходят до урните, но това насила да ги тикаш до там е абсурдно...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
ele написа:За мен задължителното гласуване е абсурдно - това да не гласуваш също е избор. Ако има стойностни хора и партии, за които да се гласува, се обзалагам, че повече хора ще ходят до урните, но това насила да ги тикаш до там е абсурдно. Абсурдна е точка 6 - на базата на какво човек ще избира началниците? Трябва колко автобиографии да прочетем и колко хора да ни манипулират, че да сме убедени, че даден човек е за този пост? Нека да не забравяме, че в градовете мислещите хора са огромно малцинство, повечето са неуки, необразовани и лесно манупулируеми. После...Нямам мнение за т.1. Предполагам ще го включва в графата "Ако в други страни работи, това не значи, че и тук ще работи" . За т.2 - защо наистина 120? Номер 4 го подкрепям, ама наскоро нямаше ли референдум за същото? Номер 5 не го подкрепям - мисля, че трябва да се финансират. Ако някой мисли обратното - да отиде в САЩ да види - ако си мислите, че тук бизнесът манипулира партии и държавата, в САЩ не само го мислят, то си е направо видимо и никой не го крие. Това с едното левче на глас... не мисля, че 99% от хората в тази държава могат да преценят дали е подходяща сума или не. Човекът се стреми към нещо, за което мога в момента само да гадая. Той и Марешки прави май референдум.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар