Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

145лв. за винетка???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    daniobg написа:
    Преди 3-4 години, работих като касиер в ШЕЛ и ни задължаваха да записваме номерата на колите на квитанцията на винетките, както и на самите винетки мисля не помня. След няколко месеца от "управата" ми казаха, че не било задължително но и да го пиша номера не било проблем, което ме навежда на мисълта, че цялата схема да се ПИШЕ ли номер на колата или НЕ е просто НЕИМФОРМИРАНОСТ от страна на служителите. В крайна сметка никъде в интернет не можах да намеря по закон дали трябва да се вписва самият номер някъде, а по-скоро самата квитанция за закупуване е документ, който трябва да се пази за съответния автомобил. Между другото е пълна глупост една винетка да важи само за 1 автомобил - ако щат 150 лева да я направят, но да отпадне това, че винетката се лепи на тъпото стъкло - а просто да е като документ, с който можеш да караш колкото си искаш коли, стига да го носиш в теб. Ама то тука все гледат да ни ерцат, така че такова решение едва ли ще стане реалност някога... В момента прочетох че Майчето Манолова е дала предложение за Дневна винетка, която да струва 1.50лв - на мен лично една такава винетка би ми била много удобна понеже в месеца я излезна 2-3 пъти извън града я не - ама отново едва ли ще го удобрят. Все пак надеждата умира последна :Д
    Нито едно от нещата,които си написал няма да стане,просто трябва да се запълват много дупки в таз хазна,не знам дали все още съществува някой,който си мисли че парите от винетката ще отидат в пътища ... Виж вече ако вкарат ТОЛ системата,тогава ше ни си е*е ма*ката ...
    Ам ша я вкарат как няма да вкарат, като овцете имат вълна за стригане. Иначе аз съм доволен, Свинетка обеща, че вече няма да има шоково поскъпване, а ще ги вдигат всяка година.

Коментар

https://www.facebook.com/atanas.atan...92373/?fref=nf

Коментар

Мъж си купи винетка с жълти стотинкиhttp://news.data.bg/2/bulgaria/72820...киобаче на управниците това няма да им направи впечатление, само е измъчил касиерката.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
        X