Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

145лв. за винетка???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може и като виц да ви звучи,но на приятел преди години му откраднаха прозореца на КАМАЗ-а заради винетката.На тези камиони предният прозорец е от две части и една сутрин се оказа ,че тая с винетката липсва.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

dikanio написа:
      ... а срещу парите за ГО не получаваме абсолютно нищо.
      Там по добре да не ти се налага да получаваш нещо, а и цената не е 3-4 пъти по скъпа сравнена с 97лв за винетка.
      punto HGT

Коментар

didich написа:
        а и цената не е 3-4 пъти по скъпа сравнена с 97лв за винетка.
        Моя грешка, аз си ги смятам по старите цени, защото още не съм си купил винетка за тази година.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Освен че е поскъпнала ами малко са променили едно друго нещо. Миналата винетка като я купувах казвах и номера на колата ако не се лъжа някъде го записваха че тоя стикер примерно е за кола с номер ВТ5566АА а сега касиерката ми каза че вече не се въвеждало номера на автомобила на винетката. Изводите и шегите за краденето и свалянето оставям на вас.Поздрави!
          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
            Освен че е поскъпнала ами малко са променили едно друго нещо. Миналата винетка като я купувах казвах и номера на колата ако не се лъжа някъде го записваха че тоя стикер примерно е за кола с номер ВТ5566АА а сега касиерката ми каза че вече не се въвеждало номера на автомобила на винетката. Изводите и шегите за краденето и свалянето оставям на вас.Поздрави!
            на мен ми искаха номера на автомобила, пише го на касовата бележка. За предишните винетки не си спомням да са го искали, за миналата година със сигурност не го искаха.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              Ibiza написа:
              на мен ми искаха номера на автомобила, пише го на касовата бележка. За предишните винетки не си спомням да са го искали, за миналата година със сигурност не го искаха.
              И на мен преди не са ми искали нищо, само печат с слагали на касовия бон и после с ами казвали дас си го пазя. А тази година ми казаха, че се пише и номера. Явно винаги е трябвало да се пише, но...
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

На мен преди няколко години, в пощата ми писаха имена, номера, марки...трябваше да обяснявам как се пише Фиат, Фият, за жената беше все тая...Миналата година на бензиностанцията нищо не са ме питали, нищо не са писали...явно няма общоприето действие.

Коментар

M5kov написа:
                  Винетката се отлепя повече от лесно, не го мислете това, а се молете да ви не стига...Цялата винетна система е абсолютна тъпотия - листче в портфейла с номера на колата и приключваме...
                  Ха , днес един юнак само с две имена си купи в пощата .....Един комшия пък се похвали , че купил една и ще я мести .....как ще има пари за пътища като някои не плащат.Вината е на държавата , защото винетка трябва да се купува само срещу представен талон на автомобила .
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Вината е на държавата , защото винетка трябва да се купува само срещу представен талон на автомобила .
                    Тука нещо не те разбрах Румба? Имаше един период в който искаха да се вписва номера на самата винетка и тогава имах бая разправии с една чиновничка.Пример1:Отиваш да си закупуваш стар(нов внос) автомобил. Не знаеш какъв ДКН ше ти издадат в КАТ,но трябва да имаш винетка да го предвижиш от град до град.Как да и дам номер на гишето? Пример 2: Закупеният автомобил се оказва поредният дръгел и се разваля тотално. Имаш си винетка от него,ама няма да можеш да я ползваш за следващият автомобил.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Вината е на държавата , защото винетка трябва да се купува само срещу представен талон на автомобила .
                      Тука нещо не те разбрах Румба? Имаше един период в който искаха да се вписва номера на самата винетка и тогава имах бая разправии с една чиновничка.Пример1:Отиваш да си закупуваш стар(нов внос) автомобил. Не знаеш какъв ДКН ше ти издадат в КАТ,но трябва да имаш винетка да го предвижиш от град до град.Как да и дам номер на гишето? Пример 2: Закупеният автомобил се оказва поредният дръгел и се разваля тотално. Имаш си винетка от него,ама няма да можеш да я ползваш за следващият автомобил.
                      Друже , можеш да си купиш седмична такава .Проблемът с номера на автомобила е най-очеваден при ТИР-овете. Една винетка си я прехвърлят десетки шофьори....губят такива като мен , които си плащат.
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Проблема е в контрола Румба. Тя тая тема е дълга и широка.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Миналата година като си купувах винетката от ОМВ ми записаха номера,тая седмица,пак от същото ОМВ купих 3 годишни винетки и за нито една не ми искаха нито име,нито номер,2 ги купих в един ден,3тата преди малко,не знам защо така,но не ги и питах де ...
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Мен пък ме питаха дали да пишат номер или не :/ Лукойл...
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Преди 3-4 години, работих като касиер в ШЕЛ и ни задължаваха да записваме номерата на колите на квитанцията на винетките, както и на самите винетки мисля не помня. След няколко месеца от "управата" ми казаха, че не било задължително но и да го пиша номера не било проблем, което ме навежда на мисълта, че цялата схема да се ПИШЕ ли номер на колата или НЕ е просто НЕИМФОРМИРАНОСТ от страна на служителите. В крайна сметка никъде в интернет не можах да намеря по закон дали трябва да се вписва самият номер някъде, а по-скоро самата квитанция за закупуване е документ, който трябва да се пази за съответния автомобил. Между другото е пълна глупост една винетка да важи само за 1 автомобил - ако щат 150 лева да я направят, но да отпадне това, че винетката се лепи на тъпото стъкло - а просто да е като документ, с който можеш да караш колкото си искаш коли, стига да го носиш в теб. Ама то тука все гледат да ни ерцат, така че такова решение едва ли ще стане реалност някога... В момента прочетох че Майчето Манолова е дала предложение за Дневна винетка, която да струва 1.50лв - на мен лично една такава винетка би ми била много удобна понеже в месеца я излезна 2-3 пъти извън града я не - ама отново едва ли ще го удобрят. Все пак надеждата умира последна :Д
                              Fiat Brava SX 1.6 16v 103hp 99г. Метан

Коментар

daniobg написа:
                                Преди 3-4 години, работих като касиер в ШЕЛ и ни задължаваха да записваме номерата на колите на квитанцията на винетките, както и на самите винетки мисля не помня. След няколко месеца от "управата" ми казаха, че не било задължително но и да го пиша номера не било проблем, което ме навежда на мисълта, че цялата схема да се ПИШЕ ли номер на колата или НЕ е просто НЕИМФОРМИРАНОСТ от страна на служителите. В крайна сметка никъде в интернет не можах да намеря по закон дали трябва да се вписва самият номер някъде, а по-скоро самата квитанция за закупуване е документ, който трябва да се пази за съответния автомобил. Между другото е пълна глупост една винетка да важи само за 1 автомобил - ако щат 150 лева да я направят, но да отпадне това, че винетката се лепи на тъпото стъкло - а просто да е като документ, с който можеш да караш колкото си искаш коли, стига да го носиш в теб. Ама то тука все гледат да ни ерцат, така че такова решение едва ли ще стане реалност някога... В момента прочетох че Майчето Манолова е дала предложение за Дневна винетка, която да струва 1.50лв - на мен лично една такава винетка би ми била много удобна понеже в месеца я излезна 2-3 пъти извън града я не - ама отново едва ли ще го удобрят. Все пак надеждата умира последна :Д
                                Нито едно от нещата,които си написал няма да стане,просто трябва да се запълват много дупки в таз хазна,не знам дали все още съществува някой,който си мисли че парите от винетката ще отидат в пътища ... Виж вече ако вкарат ТОЛ системата,тогава ше ни си е*е ма*ката ...
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X