Може и като виц да ви звучи,но на приятел преди години му откраднаха прозореца на КАМАЗ-а заради винетката.На тези камиони предният прозорец е от две части и една сутрин се оказа ,че тая с винетката липсва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
145лв. за винетка???
Collapse
X
-
Освен че е поскъпнала ами малко са променили едно друго нещо. Миналата винетка като я купувах казвах и номера на колата ако не се лъжа някъде го записваха че тоя стикер примерно е за кола с номер ВТ5566АА а сега касиерката ми каза че вече не се въвеждало номера на автомобила на винетката. Изводите и шегите за краденето и свалянето оставям на вас.Поздрави!Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Освен че е поскъпнала ами малко са променили едно друго нещо. Миналата винетка като я купувах казвах и номера на колата ако не се лъжа някъде го записваха че тоя стикер примерно е за кола с номер ВТ5566АА а сега касиерката ми каза че вече не се въвеждало номера на автомобила на винетката. Изводите и шегите за краденето и свалянето оставям на вас.Поздрави!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Ibiza написа:Освен че е поскъпнала ами малко са променили едно друго нещо. Миналата винетка като я купувах казвах и номера на колата ако не се лъжа някъде го записваха че тоя стикер примерно е за кола с номер ВТ5566АА а сега касиерката ми каза че вече не се въвеждало номера на автомобила на винетката. Изводите и шегите за краденето и свалянето оставям на вас.Поздрави!ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
M5kov написа:Винетката се отлепя повече от лесно, не го мислете това, а се молете да ви не стига...Цялата винетна система е абсолютна тъпотия - листче в портфейла с номера на колата и приключваме...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Вината е на държавата , защото винетка трябва да се купува само срещу представен талон на автомобила .
Коментар
-
krasio_79bs написа:Вината е на държавата , защото винетка трябва да се купува само срещу представен талон на автомобила .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Миналата година като си купувах винетката от ОМВ ми записаха номера,тая седмица,пак от същото ОМВ купих 3 годишни винетки и за нито една не ми искаха нито име,нито номер,2 ги купих в един ден,3тата преди малко,не знам защо така,но не ги и питах де ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Преди 3-4 години, работих като касиер в ШЕЛ и ни задължаваха да записваме номерата на колите на квитанцията на винетките, както и на самите винетки мисля не помня. След няколко месеца от "управата" ми казаха, че не било задължително но и да го пиша номера не било проблем, което ме навежда на мисълта, че цялата схема да се ПИШЕ ли номер на колата или НЕ е просто НЕИМФОРМИРАНОСТ от страна на служителите. В крайна сметка никъде в интернет не можах да намеря по закон дали трябва да се вписва самият номер някъде, а по-скоро самата квитанция за закупуване е документ, който трябва да се пази за съответния автомобил. Между другото е пълна глупост една винетка да важи само за 1 автомобил - ако щат 150 лева да я направят, но да отпадне това, че винетката се лепи на тъпото стъкло - а просто да е като документ, с който можеш да караш колкото си искаш коли, стига да го носиш в теб. Ама то тука все гледат да ни ерцат, така че такова решение едва ли ще стане реалност някога... В момента прочетох че Майчето Манолова е дала предложение за Дневна винетка, която да струва 1.50лв - на мен лично една такава винетка би ми била много удобна понеже в месеца я излезна 2-3 пъти извън града я не - ама отново едва ли ще го удобрят. Все пак надеждата умира последна :ДFiat Brava SX 1.6 16v 103hp 99г. Метан
Коментар
-
daniobg написа:Преди 3-4 години, работих като касиер в ШЕЛ и ни задължаваха да записваме номерата на колите на квитанцията на винетките, както и на самите винетки мисля не помня. След няколко месеца от "управата" ми казаха, че не било задължително но и да го пиша номера не било проблем, което ме навежда на мисълта, че цялата схема да се ПИШЕ ли номер на колата или НЕ е просто НЕИМФОРМИРАНОСТ от страна на служителите. В крайна сметка никъде в интернет не можах да намеря по закон дали трябва да се вписва самият номер някъде, а по-скоро самата квитанция за закупуване е документ, който трябва да се пази за съответния автомобил. Между другото е пълна глупост една винетка да важи само за 1 автомобил - ако щат 150 лева да я направят, но да отпадне това, че винетката се лепи на тъпото стъкло - а просто да е като документ, с който можеш да караш колкото си искаш коли, стига да го носиш в теб. Ама то тука все гледат да ни ерцат, така че такова решение едва ли ще стане реалност някога... В момента прочетох че Майчето Манолова е дала предложение за Дневна винетка, която да струва 1.50лв - на мен лично една такава винетка би ми била много удобна понеже в месеца я излезна 2-3 пъти извън града я не - ама отново едва ли ще го удобрят. Все пак надеждата умира последна :ДAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар