Прав е слоникона. Недоволен съм!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
145лв. за винетка???
Collapse
X
-
slonikon написа:Недоволен от пасивността на държавата е колегата Имортъл. Аз просто обяснявам защо БДЖ се самообрича на гладна смърт, вместо да печели от убийствената инфраструктура, наследена наготово. Вие питате - ние отговаряме.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Ми отвори тема, в която да си говорим за принципите и обещавам да ти кажа какво мисля по въпросите, които те вълнуват. Тука обсъждаме новата цена на винетките, пука ли ни, че ще ни изръсят с още по 30 кинта, без да получим нищо насреща и има ли нещо, което може да се направи, за да се намали нуждата от ремонт на пътищата, така че тия 30 да не станат 300 до 2018.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Гарантирам ти, че въпросите, които ме вълнуват не се вписват в твоите разбирания, но това е друга тема. Любопитно ми беше, кво променяте с мрънкане, не друго? А и като сте толкова убедени, кво ще се случи в бъдеще, що не се възползвате? Печелете от тотото, примерно. Или джакпота е малък, ам? :D Уф, забравих, Боко ще го открадне!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
http://www.blitz.bg/news/article/388443Тая обаче наистина е адски нагла свиня...EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Аз пък не съм съгласен ако ще и на вноски да е.И 97лв. е много за тоя долнопробен асфалт,фалшива боя за маркировка и некачествено изпълнение.Тук в Бургас имаше всичко на всичко не повече от 48ч. сняг и лед по улиците за тоя сезон и някои сравнително нови улици са вече в окаяно състояние.Да не говорим жълтата боя на бус лентите,която изчезна буквално за 1 месец.Винетката естествено e за извънградските пътища,но и там материалите и технологиите са същите и затова не съм съгласен.Да не говорим цените по които изграждат и ремонтират пътища.Наскоро тук се появи 3D пешеходна пътека(нищо по различно от нормална пътека),чието изрисуване струвало 10 000лв.Не ми се мисли щом една пътека 2х5 метра струва 10 000лв. колко ли струват на хартия "свръхсложните" им нещастни кръпки по пътищата или метър мантинела...EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
donnna написа:Аз си купих... Ама ме е страх да я сложа, да не ми я вземат - все пак - да залепиш 100 лева на стъклото..Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
dabadaba написа:donnna написа:Аз си купих... Ама ме е страх да я сложа, да не ми я вземат - все пак - да залепиш 100 лева на стъклото..ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Винетката се отлепя повече от лесно, не го мислете това, а се молете да ви не стига...Цялата винетна система е абсолютна тъпотия - листче в портфейла с номера на колата и приключваме..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
dabadaba написа:donnna написа:Аз си купих... Ама ме е страх да я сложа, да не ми я вземат - все пак - да залепиш 100 лева на стъклото..Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
И аз не разбирам вицовете с кражба на винетка. Ако имаха смисъл, досега трябваше да има вицове за кражба на стикера за ГО. Интересно досега никой не е протестирал срещу цената на ГО, която хем е задължителна за всеки авомобил (за разлика от винетката), хем е 3-4 пъти по-скъпа?! Срещу парите за винетка получаваме все пак нещо, макар и крайно недостатъчно, а срещу парите за ГО не получаваме абсолютно нищо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар