Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

145лв. за винетка???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stilo_new написа:
    ele написа:
    krasio_79bs написа:
    Дата 11.11.2015 г.Най-желаната жена в България се казва Лиляна Павлова.Няма шофьор, който да не иска да и го сложи!
    Аз не ща. Пък и ме кефи жената.
    Ти не си сериозна, нали? Тази е толкова смотана, че чеп за зеле не става от нея.
    Е не е така колега, как да не става, все пак е видна анти комунистката и внучка на партизанин. Иначе по темата, моя проблем не е цената, а че нищо не се прави и колкото и да стане цената пак ще крадът като за последно и пак ще има дупки. И ако не знаете в Бг цената на км магистрала е най - висока в целия ЕС. Ама сега като се замисля то това е щото доходите ни са се увеличили със 70% според партизанската внучка и плащат по 3-4К в евро на бай Пешо дето бачка на магистралата.

Коментар

http://www.presstv.bg/%D0%BD%D0%BE%D...-%D0%BD/Как да не и отпереш един по шията...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Бързо си забравят обещанията,а и то за тези шест месеца са се променили много неща.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

todorakiggg написа:
          Е не е така колега, как да не става, все пак е видна анти комунистката и внучка на партизанин.
          Преди 10-ти ноември, за комунистите беше много важно, какъв е бил дядо ти, баща ти и всички по права и съребрена линия. Личността нямаше значение! Ся, пак същата работа, но чакаме да се оправим. Е, нема да стане докато не се промени манталитета. "Пременил се Илия, погледнал се пак в тия" :D И в тази тема ще повторя мнението си, че българския народ в огромната си част е изключително прост, мързелив, завистлив и винаги някой друг му е виновен.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
            todorakiggg написа:
            Е не е така колега, как да не става, все пак е видна анти комунистката и внучка на партизанин.
            Преди 10-ти ноември, за комунистите беше много важно, какъв е бил дядо ти, баща ти и всички по права и съребрена линия. Личността нямаше значение! Ся, пак същата работа, но чакаме да се оправим. Е, нема да стане докато не се промени манталитета. "Пременил се Илия, погледнал се пак в тия" :D И в тази тема ще повторя мнението си, че българския народ в огромната си част е изключително прост, мързелив, завистлив и винаги някой друг му е виновен.
            +1
            FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              http://www.presstv.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BE%D1%82-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0/11/12/17-04-2015-%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D 0%BC%D0%B5-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD/Как да не и отпереш един по шията...
              Аз, Кире, малко по-нагоре бях пуснал много по-прясно обещание, от септемвфи, че цената на винетката щяла да остане непроменена.Това дето ти си го пуснал е старо, от пролетта.

Коментар

Immortal написа:
                "Електронни винетки ще заменят хартиените стикери при леките коли, а за тежкотоварните автомобили ще бъде въведена тол такса за изминато разстояние. Плановете на правителството са новата система да влезе в сила от 2017 г. Не се предвижда поскъпване на винетката през следващата година. Това стана ясно по време на срещата на министрите по пътна инфраструктура, която се провежда в Златни пясъци." (http://www.mediapool.bg/elektronni-v...ews239421.html)
                Ще се повторя, ама ей го.

Коментар

pplk написа:
                  todorakiggg написа:
                  Абе социализъм си , но както ти казах....малко помодерчен. Преди плашеше фразата " Аз те знам кой си", а сега е "Ти, знаеш ли кой съм аз"...ххахха.Ами, така е. Цял свят дърпа напред, базирайки се на пазарната икономика - има конкуренция, качество и т.н. А ние сме си свикнали като преди 10-ти и се чудим що не можем да вкараме външни инвеститори или по скоро да ги впечатлим с нещо. П.П. Абе тия от Нова ТВ да не са откачили? Пускам и гледам новини: двама литератури ( мъж и жена) се съдят, че той и казал "мома" а тя била девствена. После дават за няква коза в някво село, която нападала хората. Абе 10минути глупости....
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Е как да няма инвеститори?! Ми всички стратегически отрасли, монополи и пр., които са с гарантирана печалба се експлоатират от чуждестранни компании. А и мадамата не е излъгала, щото става въпрос само за 33 лв., което е пренебрежима сума за целокупния български народ. Не е като да са 34 или 35, да кажем.
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Пак да го напиша.Ако на някого +30 лева на година са му проблем, то поскъпването на винетката е най-малката му грижа.
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Е, не такива. Аз за това дадох и това определение 2 страници назад "постмодернистичен социализъм, подсилен с мултиконсуматорски картелен, монополистичен капитализъм"Прочетох, че от 2016 цигарите с +10%. Е, браво
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Ми представи си, че човек му се налага да си помага, чрез някакво извънградско стопанство. Както правилно си казал, има си други проблеми достатъчно. Това дали няма да го довърши? А знаеш ли, че искат да въведат данък върху тия градини? Или и тия 20-30 лв. ако са му проблем... Ще извиняваш, ама не мога да приема тоя начин на разсъждение. Едно, че на всеки може да се случи и второ, това, пак казвам не е единственото нещо, което тия социопати повишават, че ей така да махне с ръка човек. А, и относно оня пост отпреди 2 дни, там говоря за миналото. Нали 45 години давахме, пък щяхме да получим после. после се оказа, че всичко било голяма грешка, много лошо и пр. Затова не се чуди, че сега първо искаме да получим после да дадем. Като в магазина - виждаш салама, харесва ти, даваш кинтите. Мисля, че е пазарно това. Не знам как по-ясно да го обясня, че е нормално сега да е така, поне според дебелите книги.Иначе, по ясен пример за разликата в правата на човека при социализма и капитализма от "Преди плашеше фразата " Аз те знам кой си", а сега е "Ти, знаеш ли кой съм аз"..." просто не мога да се сетя. Мерси!
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Младене, оставам с впечатлението, че си от хората, които искат да получават, но без да дават. Понеже си радетел на социалните държави, би ли ми дал пример на социална държава, която е с ниски данъци? Само не ми посочвай Гърция.За бедните в България не ми говори! Огромна част от тях са здрави и прави хора, която единствена работа е да се оплакват и да търсят причина за дереджето си в правителството , в американци, руснаци в ЕС, в демокрацията или комунизма. Съжалявам, но към такива хора аз съжаление не изпитвам и няма да бъда съпричастен. Бедността е страшен порок и като всеки такъв се лекува само със самоосъзнаване. Бедността може да бъде и невероятен мотор за израстване и развитие, ама трябва да се осъзнае.Това ти го пиша от опит, защото съм бил толкова зле, че не го пожелавам на никого.
                            207 тиква автомат
                            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Много интересно откъде точно остана с това впечатление? Написах, че грабвам салама и тичам от магазина, или какво? Ми, опитай се да приемеш, че има хора, които изпитват съжаление и съпричастие към падналите, едва ли за първи път виждаш такива. Изобщо не съм почитател на социалните държави, а на социалистическите такива. Разликата е от небето до земята, поради източниците на парите, които осигуряват социала. От там идва и разликата в стандарта, между другото. За мен това е важно, за теб няма значение. Все пак в държавите с висок данък, бедните изобщо не плащат такъв. Така че явно хората там не са на твоята позиция. За разлика от нашите хубостници, които ти събират 10% от минималната заплата. Така че и тук не си прав - по твоята логика наште разсъждават по-правилно, а ето, че тънем в мизерия.И винетката не е данък.
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Айде щото като ГО поскъпна двойно от 2008, която е задължителна и продължава да поскъпва, сега 30 лв. за винетка повече е проблема. Щото и България е държавата с най-големите облекчения относно кенефите на по 14+ години (какъвто карам и аз). Може ли данък на нова кола с Евро 5/6 стандарт да е по-висок от този на кенеф на 20 години? Та не се оплаквайте, ако всичко беше както трябва, данък на кола с Евро 2/3 щеше да е колкото цената на самата кола, а в центъра на София и големите градове нямаше да може да влезеш с кола под Евро 5 или да плащаш пак колкото цената на барутарника на година - оставяш кенефа на Горубляне и с метрото. Или ако ГТП-тата се извършваха както трябва - 30% от колите ще са спрени от движение, та айде нема нужда.Айде някой да каже колко се плаща за кола в Дания, Германия, Швеция - що всичките тарикати българи си карат с БГ номерата. Случаеност? - не мисла. После някой ще каже - ама там заплатите са високи, да ама и данъците са 50% от заплатата и цените на услугите са да си е.е мамата. За 1 час в оторизиран сервиз цената е 100 евра. За бърз влак на 400 км се плаща 80 евра, а тука до Бургас билета е 10. Ако не ви устройва, не си карайте колите извън населените места, в които сте - ходете си с такси (понякога е по-евтино). И още нещо: кеф, цена - нема.
                                FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Working...
                                X