stilo_new написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
145лв. за винетка???
Collapse
X
-
-
http://www.presstv.bg/%D0%BD%D0%BE%D...-%D0%BD/Как да не и отпереш един по шията...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
todorakiggg написа:Е не е така колега, как да не става, все пак е видна анти комунистката и внучка на партизанин.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:todorakiggg написа:Е не е така колега, как да не става, все пак е видна анти комунистката и внучка на партизанин.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:http://www.presstv.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BE%D1%82-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0/11/12/17-04-2015-%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D 0%BC%D0%B5-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD/Как да не и отпереш един по шията...
Коментар
-
Immortal написа:"Електронни винетки ще заменят хартиените стикери при леките коли, а за тежкотоварните автомобили ще бъде въведена тол такса за изминато разстояние. Плановете на правителството са новата система да влезе в сила от 2017 г. Не се предвижда поскъпване на винетката през следващата година. Това стана ясно по време на срещата на министрите по пътна инфраструктура, която се провежда в Златни пясъци." (http://www.mediapool.bg/elektronni-v...ews239421.html)
Коментар
-
pplk написа:todorakiggg написа:Е не е така колега, как да не става, все пак е видна анти комунистката и внучка на партизанин.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Е как да няма инвеститори?! Ми всички стратегически отрасли, монополи и пр., които са с гарантирана печалба се експлоатират от чуждестранни компании. А и мадамата не е излъгала, щото става въпрос само за 33 лв., което е пренебрежима сума за целокупния български народ. Не е като да са 34 или 35, да кажем.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Е, не такива. Аз за това дадох и това определение 2 страници назад "постмодернистичен социализъм, подсилен с мултиконсуматорски картелен, монополистичен капитализъм"Прочетох, че от 2016 цигарите с +10%. Е, бравоФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Ми представи си, че човек му се налага да си помага, чрез някакво извънградско стопанство. Както правилно си казал, има си други проблеми достатъчно. Това дали няма да го довърши? А знаеш ли, че искат да въведат данък върху тия градини? Или и тия 20-30 лв. ако са му проблем... Ще извиняваш, ама не мога да приема тоя начин на разсъждение. Едно, че на всеки може да се случи и второ, това, пак казвам не е единственото нещо, което тия социопати повишават, че ей така да махне с ръка човек. А, и относно оня пост отпреди 2 дни, там говоря за миналото. Нали 45 години давахме, пък щяхме да получим после. после се оказа, че всичко било голяма грешка, много лошо и пр. Затова не се чуди, че сега първо искаме да получим после да дадем. Като в магазина - виждаш салама, харесва ти, даваш кинтите. Мисля, че е пазарно това. Не знам как по-ясно да го обясня, че е нормално сега да е така, поне според дебелите книги.Иначе, по ясен пример за разликата в правата на човека при социализма и капитализма от "Преди плашеше фразата " Аз те знам кой си", а сега е "Ти, знаеш ли кой съм аз"..." просто не мога да се сетя. Мерси!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Младене, оставам с впечатлението, че си от хората, които искат да получават, но без да дават. Понеже си радетел на социалните държави, би ли ми дал пример на социална държава, която е с ниски данъци? Само не ми посочвай Гърция.За бедните в България не ми говори! Огромна част от тях са здрави и прави хора, която единствена работа е да се оплакват и да търсят причина за дереджето си в правителството , в американци, руснаци в ЕС, в демокрацията или комунизма. Съжалявам, но към такива хора аз съжаление не изпитвам и няма да бъда съпричастен. Бедността е страшен порок и като всеки такъв се лекува само със самоосъзнаване. Бедността може да бъде и невероятен мотор за израстване и развитие, ама трябва да се осъзнае.Това ти го пиша от опит, защото съм бил толкова зле, че не го пожелавам на никого.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Много интересно откъде точно остана с това впечатление? Написах, че грабвам салама и тичам от магазина, или какво? Ми, опитай се да приемеш, че има хора, които изпитват съжаление и съпричастие към падналите, едва ли за първи път виждаш такива. Изобщо не съм почитател на социалните държави, а на социалистическите такива. Разликата е от небето до земята, поради източниците на парите, които осигуряват социала. От там идва и разликата в стандарта, между другото. За мен това е важно, за теб няма значение. Все пак в държавите с висок данък, бедните изобщо не плащат такъв. Така че явно хората там не са на твоята позиция. За разлика от нашите хубостници, които ти събират 10% от минималната заплата. Така че и тук не си прав - по твоята логика наште разсъждават по-правилно, а ето, че тънем в мизерия.И винетката не е данък.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Айде щото като ГО поскъпна двойно от 2008, която е задължителна и продължава да поскъпва, сега 30 лв. за винетка повече е проблема. Щото и България е държавата с най-големите облекчения относно кенефите на по 14+ години (какъвто карам и аз). Може ли данък на нова кола с Евро 5/6 стандарт да е по-висок от този на кенеф на 20 години? Та не се оплаквайте, ако всичко беше както трябва, данък на кола с Евро 2/3 щеше да е колкото цената на самата кола, а в центъра на София и големите градове нямаше да може да влезеш с кола под Евро 5 или да плащаш пак колкото цената на барутарника на година - оставяш кенефа на Горубляне и с метрото. Или ако ГТП-тата се извършваха както трябва - 30% от колите ще са спрени от движение, та айде нема нужда.Айде някой да каже колко се плаща за кола в Дания, Германия, Швеция - що всичките тарикати българи си карат с БГ номерата. Случаеност? - не мисла. После някой ще каже - ама там заплатите са високи, да ама и данъците са 50% от заплатата и цените на услугите са да си е.е мамата. За 1 час в оторизиран сервиз цената е 100 евра. За бърз влак на 400 км се плаща 80 евра, а тука до Бургас билета е 10. Ако не ви устройва, не си карайте колите извън населените места, в които сте - ходете си с такси (понякога е по-евтино). И още нещо: кеф, цена - нема.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар