Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

145лв. за винетка???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    veselin10 написа:
    Е, секирата падна. Ще ни шибат с малката сопа както се изрази някой. 100 лв. !!!! Вече сме равни с Чехияааа !!! Ура!!! Мамка им
    Ами очакваше се - говорят за 145 лева и после - 100, бъдете благодарни, че не са 145
    Ммммм дааа. И накрая ще искат да сме им благодарни, че са съдействали и направили страхотни усилия да стане "само"100, а не 145лв.Продължавам да се чудя, може ли да са толкова мързеливи и безочливи. Вместо да почнат да събират парите от глобите на всички по улиците и да отменят тая глупост да има давност на наказателните глоби, а те п****ски изпълнения.
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

От темата правя два извода:Първо, болшинството е на принципа, първо да получа, после ще плащам. Второ, ако +33 лева годишно са проблем за някого, то поскъпването на винетката е най-малката му грижа. Звучи цинично, но е факт.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
        От темата правя два извода:Първо, болшинството е на принципа, първо да получа, после ще плащам. Второ, ако +33 лева годишно са проблем за някого, то поскъпването на винетката е най-малката му грижа. Звучи цинично, но е факт.
        Парите не са проблем, какво полужаваме за тях?
        Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
        Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
        Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

С 67лв. толкова! Със сто кинта, ще видим.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
            С 67лв. толкова! Със сто кинта, ще видим.
            Като мине една календарна година ще се установи, че и тия не са достатъчни и след това ще има предложение да стане 300лв, но ще я направят само 250лв и пак ще викаме екстра отървахме голямата цена, а състоянието на улиците съм сигурен, че ще остане същото, вервай ми , защо защото нито технологията ще се подобри, нито хората ще почнат да работят с по модерна техника и материали, пак ще сме свидетели на прехвърляне на асфалт от колички от мургави събратя, но разликата ще е там, че ще сме платили по скъпо
            punto HGT

Коментар

:D Споко, нема се пУашите, винетката за леки коли за 2016 ще е само 97кинта. Както каза колегата по-напред- трябва да се дава, не можем само да искаме. Дано поне и от другата страна почнат да мислят така.

Коментар

Западноевропейски номера. Учат се лесно и бързо, прилагат се успешно.
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

97 лв.>http://www.vesti.bg/pari/stoki-i-cen...2016-g-6045246
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

didich написа:
                    а състоянието на улиците
                    Дидич, за каране по улиците не се изисква винетка и ремонтите им не се финансират от винетни такси.
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                      didich написа:
                      а състоянието на улиците
                      Дидич, за каране по улиците не се изисква винетка и ремонтите им не се финансират от винетни такси.
                      Ми като тръгнеш от София към Пловдив по магистралата комфортно ли ти е ??, защото на мен с пунтото ми се е налагало да пътувам по тая хубава магистрала няколко пъти и все още се чудя как цялото окачване не се разглоби по пътя и не си изгубих джантите с гумите някъде, за съжаление нямам пари за Мерцедес или кола, която вози като лодка.
                      punto HGT

Коментар

За 67лв., състоянието на магистралата ще е такова, каквото е. Дали нещата ще се подобрят, ще видим в бъдеще. Аз, за разлика от теб, нямам способността да пророкувам. Напълно е възможно да се окажеш прав.
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

И на мене не ми викат Ванга, ама от преживяното и видяното човек поне в тая страна свиква да бъде песимист, а когато стане нещо положително, това може само да го радва.
                          punto HGT

Коментар

pplk написа:
                            Ами как да ти кажа... 45 години строихме светлото бъдеще и се оказа, че според някои сме били в грешка. Затова сега сме на тоя принцип. Ако, без да политизираме, добавим, че тия +33 лв. не са изолирано събитие, в което давам повече, а получавам по-малко през последните години, мисля, че съвсем убедено съм против. И за +3 лв. съм против.
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                              pplk написа:
                              Ами как да ти кажа... 45 години строихме светлото бъдеще и се оказа, че според някои сме били в грешка. Затова сега сме на тоя принцип. Ако, без да политизираме, добавим, че тия +33 лв. не са изолирано събитие, в което давам повече, а получавам по-малко през последните години, мисля, че съвсем убедено съм против. И за +3 лв. съм против.
                              Само ще допълня, че "Времетооооо е нашееееее...аааааааа" и ще видим на къде отиват нещата
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

didich, аз пътувах преди по-малко от седмица, магистралата между Пловдив и София си е много добре. pplk - ами 300 да я направят - ти кво, за 230 лева ли си?
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X