Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

145лв. за винетка???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    flippy89 написа:
    Ти колега да, но има милион хора с по 2 коли който излизат ежеседмчно с колите си извън града и пак ще си "избият" парите тия ла****и. Не ми се дават пари за 2 винетки, като знам до селото м какъв е пътя и че до сега имам 3 спукани гуми и 2 джанти изкривени, но май ще трябва да мълчиме. П.С. Абе ние няма ли да правиме протести в тая скапана държава или ще чакаме да не дупят.
    Не бе взривявайте пътища, не си мълчете, викайте и си купете по една вълнена блуза да лепите винетката на нея преди да я сложите на стъклото. После що сме били изобретателни, щот сме тихи, скромни, набожни и прости и си траем докато онуи не ни опре на окръжността на отверстието. Е за туй заслужаваме винетки не от 145лв ами от 245лв. и тол такси заедно с тях.
    Няма бе, те ще го лизват по допирателната.
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Аз предлагам всички да станем полицаи и тогава няма да ни дреме за цената на винетката. :D :D :D
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
        Аз предлагам всички да станем полицаи и тогава няма да ни дреме за цената на винетката. :D :D :D
        +1 и да я направят после и 1145лв

Коментар

от др. Година ще играе целуфана по винетката май.
          Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
          Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
          Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
            По е лесно с вазелин , мажеш и лепиш, след това се маха без проблем, макар че до сега никога не съм местил винетката от едната на другата кола, а директно се набутвам с 10лв за дневна като ми се наложи пътуване до провинцията.
            punto HGT

Коментар

didich написа:
              flippy89 написа:
              По е лесно с вазелин , мажеш и лепиш, след това се маха без проблем, макар че до сега никога не съм местил винетката от едната на другата кола, а директно се набутвам с 10лв за дневна като ми се наложи пътуване до провинцията.
              Абе, през 2 коментара се говори за отверстия и вазелин...положението не е хубаво.

Коментар

Мани майтапа, той е лесен, говорех съвсем сериозно и това го правя с цел, като мине една година, след това свалянето на старата винетка да стане точно за 2 секунди, а не човек да търси бръснарско ножче или макетен нож и да си изкриви пръстите от търкане, понеже голяма част от лепилото остава по стъклото след като махнеш винетката.
                punto HGT

Коментар

Вземи си от Кауфландските стъргалки Стария ми стикер на ГО се свали на ръка и остана цял - за сефте го виждам това.

Коментар

Е това с прехвърлянето на винетката ще може да се прави още 1 година и след това, може би ще почнат да прехвърлят номера от кола на кола
                    FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Е що не? Ако имаш 2 еднакви и на цвят коли, то не е проблем да си прехвърляш само номерата. Поне на мен не ми се е случвало някой да ме спре и да ми провери рамата дали съвпада с тази на талона.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

tambuhtaneca написа:
                        Е това с прехвърлянето на винетката ще може да се прави още 1 година и след това, може би ще почнат да прехвърлят номера от кола на кола
                        Коя е тая година?Аз доколкото знам, от 2016 винетките ще са електронни.Те затова и сега ще поскъпнат.Грешка...верно от 2017 пише.Ама не знам доколко може да се вярва на това, щото в същото съобщение пише, че догодина винетките няма да поскъпват..."Електронни винетки ще заменят хартиените стикери при леките коли, а за тежкотоварните автомобили ще бъде въведена тол такса за изминато разстояние. Плановете на правителството са новата система да влезе в сила от 2017 г. Не се предвижда поскъпване на винетката през следващата година. Това стана ясно по време на срещата на министрите по пътна инфраструктура, която се провежда в Златни пясъци." (http://www.mediapool.bg/elektronni-v...ews239421.html)

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          В Щвейцария винетката е 34 евро бе! Айде сиктер и айдуците мръсни!
                          Ние сме си ебалници и ако ще и 200 да стане пак ще си траем. Постоянно се показват български лекарства как някъде струват стотинки а тук са левове и още куп разни други неща.Просто като кажат, че цената ще се вдига и трябва да се направи нещо, но наистина да се направи. Дали няма да ги купуваме, ще излезем на протест или нещо друго, но трябва да се направи за да се спре това крадливо племе.

Коментар

Immortal написа:
                            Въведат ли тол такси, цената на винетката от 145 лв ще ви се вижда като жълти стотинки.Внимавайте какво си пожелавате!!!Не одобрявам резкия скок в цената на винетката, но предпочитам пред възможността да плащаме пътни такси по всички пътища.Живея на 400 км (по най-краткия път) от семейството ми, ходя си около веднъж на месец.Това би ми струвало по около 80 лв (ако пътните такси са каквито си мисля). Или - по 960 лв годишно само за да си ходя да видя мама. Отгоре на гориво, и други разходи.Отделно другите пътувания.На софиянци едно ходене до мрето ще им излиза повече, отколкото сега е винетката.
                            100% вярно! И не само, но и стартовата цена, ще бъде най-ниската, която някога ще се види. Всяка година ще ги вдигат на принципа - колкото ни трябват. Тол таксите са страшен бич!

Коментар

tambuhtaneca написа:
                              Прехвърлянето на винетка на хартия се води нарушение на закона.....тва с номерата се води престъпление......има осезаема разлика......
                              Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Маказа - Гюмюрджина - Солун - Атина - Коринт и обратно излиза около 80 ЕВРО магистрални такси.Това само за едно пътуване. Ако ти се наложи да идеш 3 пъти до там за една година, са си 500 лева от дето и да ги гледаш.

Коментар

Working...
                                X