S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
145лв. за винетка???
Collapse
X
-
Аз предлагам всички да станем полицаи и тогава няма да ни дреме за цената на винетката. :D :D :DManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Аз предлагам всички да станем полицаи и тогава няма да ни дреме за цената на винетката. :D :D :DФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
flippy89 написа:от др. Година ще играе целуфана по винетката май.punto HGT
Коментар
-
didich написа:flippy89 написа:от др. Година ще играе целуфана по винетката май.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Мани майтапа, той е лесен, говорех съвсем сериозно и това го правя с цел, като мине една година, след това свалянето на старата винетка да стане точно за 2 секунди, а не човек да търси бръснарско ножче или макетен нож и да си изкриви пръстите от търкане, понеже голяма част от лепилото остава по стъклото след като махнеш винетката.punto HGT
Коментар
-
Вземи си от Кауфландските стъргалки Стария ми стикер на ГО се свали на ръка и остана цял - за сефте го виждам това.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Е що не? Ако имаш 2 еднакви и на цвят коли, то не е проблем да си прехвърляш само номерата. Поне на мен не ми се е случвало някой да ме спре и да ми провери рамата дали съвпада с тази на талона.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Е това с прехвърлянето на винетката ще може да се прави още 1 година и след това, може би ще почнат да прехвърлят номера от кола на кола
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:В Щвейцария винетката е 34 евро бе! Айде сиктер и айдуците мръсни!
Коментар
-
Immortal написа:Въведат ли тол такси, цената на винетката от 145 лв ще ви се вижда като жълти стотинки.Внимавайте какво си пожелавате!!!Не одобрявам резкия скок в цената на винетката, но предпочитам пред възможността да плащаме пътни такси по всички пътища.Живея на 400 км (по най-краткия път) от семейството ми, ходя си около веднъж на месец.Това би ми струвало по около 80 лв (ако пътните такси са каквито си мисля). Или - по 960 лв годишно само за да си ходя да видя мама. Отгоре на гориво, и други разходи.Отделно другите пътувания.На софиянци едно ходене до мрето ще им излиза повече, отколкото сега е винетката.
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Е това с прехвърлянето на винетката ще може да се прави още 1 година и след това, може би ще почнат да прехвърлят номера от кола на колаAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар