Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

145лв. за винетка???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Нали ще е електронна вече, няма да се лепи нищо (като в Румъния).Елементарно е да е от дата до дата.
    Носиш си 2 чаршафчета в багажника, преди да наближиш камерата спираш, мяташ ги на номерата, минаваш и 200 метра след това ги махаш. Горе-долу същата ще е ситуацията при снеговалеж. Тогава номерата са съвсем скрити И на мен не ми се искаше сега да купувам, но няма как... Всъщност има, но ще е от догодина
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Бате Ви Бойко играе една и съща игра и всеки път му се разминава на Бай Ганьото...Някой негов солоташак вади голямата и малката сопа, и когато стадото се разбуни и идва голЕмио мАж, прибира големата сопа, понахоква солоташака си и стадото е мирно и доволно, че ще го шибат с малката сопа... Трагедия...
      В общи линии е точно така.....
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Бате Ви Бойко играе една и съща игра и всеки път му се разминава на Бай Ганьото...Някой негов солоташак вади голямата и малката сопа, и когато стадото се разбуни и идва голЕмио мАж, прибира големата сопа, понахоква солоташака си и стадото е мирно и доволно, че ще го шибат с малката сопа... Трагедия...
        Другите пък като правят всичко тайно и накрая ти го изтупват, а ти ни лук ял, ни лук мирисал, даже не може да протестираш... то сигур по-хубаво. Винтеката трябва да се вдигне за камиони и прочее, особено транзитно преминаващите, но за автомобили да остане същата.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Само няма да се плашите Тиквоча мисли за нас. Сега сериозно, колежката е права камионите рушат пътната настилка най - много, а за транзитните камиони да се вдигнат таксите поне тройно. Освен не мисля че има контрол за теглото на диференциалната ос в Бг както е в Европа и не само там. (но може и да има) Иначе за колите какво да кажа, пълно безумие, само едно знам, че ако сложат тол такса на Тракия никога няма да се кача на нея, то това е всичко друго, но не и магистрала.

Коментар

Да хванат да си съберат глобите от нарушителите, които са в пъти повече от приходите за винетки, а не да ги оставят да изтичат по давност...За авто данъците е същата работа.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

krasio_79bs написа:
              Няма проблем да си плащам,но всички виждаме какво получаваме за парите си.
              За това което получаваме и тези пари за винетка са много. Всичко е под всякаква критика и искат да го направят по скъпо от колкото е в Европа.

Коментар

chaveto написа:
                krasio_79bs написа:
                Няма проблем да си плащам,но всички виждаме какво получаваме за парите си.
                За това което получаваме и тези пари за винетка са много. Всичко е под всякаква критика и искат да го направят по скъпо от колкото е в Европа.
                Чаве, две мнения по въпроса няма- съсгласих се.
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

145 лв е безумна цена. 70 до към 80 лв могат да се понесат, но 100 и нагоре е безумие за нашата действителност.

Коментар

45 лв за АПИ и 100 за партията,хак да ние.Така ще е до като робското не се изкорени.
                    EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                    EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                    FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Това на всички предполагам е ясно, че няма как да мине - може би ще увеличат цената на 80, макс 90 лева. Въвеждането на ТОЛ таксите за ТИР-овете ще генерира доста постъпления, лошото е ако тези такси се пренесат и върху леките автомобили.
                      FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Аз ддо колкото разбрах ще стане 90лв и с течене на годините 145лв. Една проста сметка - вдигат заплатите до 2020г. с 37.2%, което на 360 лева (когато излезе това изказване толкова беше минималната заплата) което са приблизително 98 лева, а винетката скача с 78 лева в следващите 1-2 години, от където изхождам че парите дадени от ЕС за проекти за България от който ще се вдигне заплатата ще дат директно в джоба на власт имащите, а ние я видели тези 20 лева отгоре, я не. От тук натам, с колко ще поскъпне ток, вода, бензин, цигари, храна и тн. си е изцяло за наша сметка. Еми за това подавам докумети за зелена карта всяка година, за да не им плащам смърделите винетки за скапаните ни пътища, заради който окачването се прави всяка година по 2 пъти.
                        Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                        Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                        Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

В Щвейцария винетката е 34 евро бе! Айде сиктер и айдуците мръсни!
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

А на мен да ми ядът гъза ако вдигнат винетките, ще си джиткам само в града и пари за винетка няма да дам, 2бр. винетки в бюджета по малко от мен, скапани политици.
                            punto HGT

Коментар

Ти колега да, но има милион хора с по 2 коли който излизат ежеседмчно с колите си извън града и пак ще си "избият" парите тия ла****и. Не ми се дават пари за 2 винетки, като знам до селото м какъв е пътя и че до сега имам 3 спукани гуми и 2 джанти изкривени, но май ще трябва да мълчиме. П.С. Абе ние няма ли да правиме протести в тая скапана държава или ще чакаме да не дупят.Сега е времето да излезем на протести, да видим и родната полиция какво ще направи, като и те протестират и няма кой да пази боклука. Аз единият лично ще бъда провокатор, ако се вдигнем на протест, защото тука освен с размирци и гражданска война няма да се оправим.
                              Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                              Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                              Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
                                Ти колега да, но има милион хора с по 2 коли който излизат ежеседмчно с колите си извън града и пак ще си "избият" парите тия ла****и. Не ми се дават пари за 2 винетки, като знам до селото м какъв е пътя и че до сега имам 3 спукани гуми и 2 джанти изкривени, но май ще трябва да мълчиме. П.С. Абе ние няма ли да правиме протести в тая скапана държава или ще чакаме да не дупят.
                                Не бе взривявайте пътища, не си мълчете, викайте и си купете по една вълнена блуза да лепите винетката на нея преди да я сложите на стъклото. После що сме били изобретателни, щот сме тихи, скромни, набожни и прости и си траем докато онуи не ни опре на окръжността на отверстието. Е за туй заслужаваме винетки не от 145лв ами от 245лв. и тол такси заедно с тях.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X