pplk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
145лв. за винетка???
Collapse
X
-
slonikon написа:Много интересно откъде точно остана с това впечатление? Написах, че грабвам салама и тичам от магазина, или какво? Ми, опитай се да приемеш, че има хора, които изпитват съжаление и съпричастие към падналите, едва ли за първи път виждаш такива. Изобщо не съм почитател на социалните държави, а на социалистическите такива. Разликата е от небето до земята, поради източниците на парите, които осигуряват социала. От там идва и разликата в стандарта, между другото. За мен това е важно, за теб няма значение. Все пак в държавите с висок данък, бедните изобщо не плащат такъв. Така че явно хората там не са на твоята позиция. За разлика от нашите хубостници, които ти събират 10% от минималната заплата. Така че и тук не си прав - по твоята логика наште разсъждават по-правилно, а ето, че тънем в мизерия.И винетката не е данък.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
knososs написа:pplk написа:Младене, оставам с впечатлението, че си от хората, които искат да получават, но без да дават. Понеже си радетел на социалните държави, би ли ми дал пример на социална държава, която е с ниски данъци? Само не ми посочвай Гърция.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Тука малко заприлича на Никейския църковен събор от 325 г. Няма да се меся в спора на основните схизматици. Само искам да отбележа, че пичовете, дето вдигнаха цената на винетката не трябва да бъдат анатемосвани, щото вярата им, че някой се връзва на детски номера от типа: "Абе ние щяхме да я вдигнем двойно, ма нали сме добри, айде само с 50%", показва, че са чисти детски душици. В такива, смятам знаете, грях няма.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Слоникон-е, какво толкова му любиш на социализъма? На мен ЕГН-то не ми е позволило да живея осъзнат живот по това време, но от това което съм чул и чел да ти кажа хич не съжалявам. То не че сегашното време е много по различно като строй, но го предпочитам. Митичния режим е тикал хората към осъзнат мързел, некадърност, като това ги е правило горди.Кое точно ти допада в цялата идея? Стана ми любопитно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Най-му харесвах, че нямаше винетки. Иначе, то зависи кого слушаш и четеш. Ако четеш само мен, примерно, щеше да го заобичаш. Ама ти вече си имаш мнение, тъй че няма смисъл да се повтарям в тема , в която не му е и мястото. С две думи, не си прав за тоя мързел и пр., щото няма как да излезем от соц-а със страховита индустрия, селско стопанство, здравеопазване, образователна система и армия, със смешен външен дълг, и тва да е станало въпреки всеобщия мързел и некадърност. Даже и да не знаех за какво става въпрос, аз в чудеса не вярвам. Професионално изкривяване.Мен пък повече ме демотивира сегашната система, защото реално, ако не крада, не лъжа и не убивам не само нямам шанс да се издигна, а даже сравнително тъна в мизерия.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Разправяй ми ти... във всяко село имаше здравна служба и пълни училища. Във всеки град над 5000 човека - болница. Иначе, не ми е ясно на какво отгоре ще го кажеш това за предприемчивите. Все си мисля, че в тоя форум няма и 0,5%, които да имат годишни доходи над тия на чистачка в Дания. Големи сме предприемачи, ша знайш... и всичките сме цъфнали и вързали, че чак и по колелетата си лепим винетки за камиони. Ей тъй - да върнем малко на държавата за всичко, което прави за нас.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:Разправяй ми ти... във всяко село имаше здравна служба и пълни училища. Във всеки град над 5000 човека - болница. Иначе, не ми е ясно на какво отгоре ще го кажеш това за предприемчивите. Все си мисля, че в тоя форум няма и 0,5%, които да имат годишни доходи над тия на чистачка в Дания. Големи сме предприемачи, ша знайш... и всичките сме цъфнали и вързали, че чак и по колелетата си лепим винетки за камиони. Ей тъй - да върнем малко на държавата за всичко, което прави за нас.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Ама че настоящата система е несравнимо по-склоняваща към мързел и лентяйство аз вече го доказах. Благодаря ти за примерите, все пак. Та, като си изясниш дали филмът е свършил или още продължава, вземи дай пример за предприемчив българин, дето се е издигнал с честен труд и взема колкото футболист средна ръка в испански отбор, да кажем. Ей такъв един предприемач търсим. Честен, средно популярен, с доходи, които му позволяват да кара нов тунингован мерцедес. Не чак Рокфелер, ама и не като началник отдел в западноевропейска компания. Хайде да те видим.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар