Младене, без да се засягаш, но винаги ми е било смешно, когато някой говори с абсолютна убеденост в бъдеще време. Темата е друга, иначе бих ти дал десетки примери за подобни "пророчества".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
145лв. за винетка???
Collapse
X
-
На всеки е ясно, че от прадня -боя няма как да стане. Понеже аз пътувам предимно към юго-запада, няма как да не съм доволен, щот има магистрала до Благоевград. Сега каква част от финансирането за тези магиострали е с евро пари и каква част с бюджетни - не съм запознат. Но вчера слушах, че винетките ги вдигали за попълване на липсите. Ами това е най-лесния начин - двигане на винетки, смянана на големи талони, смяна на табели и тем подобни. Защо не започнат адекватно да събират наложените глоби? Сега целия проблем се корени във факта, че с вдигането на цената на винетката, тя става доста голям % от месечния/годишния приход на хората. И сега пак стигаме до познатия проблем и въпрос " Цената на винетката ли е прекалено висока или заплащането не е адекватно и прекалено ниско". Та дааааааааааа...и дискусията отива на там на където отиват всички подобни теми от близките 3години в този форумФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Кay, явно 7 години сме били на гърба на европата и за това не е била вдигана цената, нещо което лично на мен не ми се вярва.Като каза магистралата за Благоевград - там какво усвояване е падало особенно като забележиш тия прословути тунели преди Перник дето имат отгоре по 1-2м земен насип , направо сме спестили париpunto HGT
Коментар
-
krasio_79bs написа:Дата 11.11.2015 г.Най-желаната жена в България се казва Лиляна Павлова.Няма шофьор, който да не иска да и го сложи!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
http://www.dnes.bg/politika/2015/11/...2833Някой има ли инфо колко става дневна, седмична ??п.п. намерих го http://fakti.bg/bulgaria/162173-nai-...aign=firstpagepunto HGT
Коментар
-
Kay_ написа:Сега целия проблем се корени във факта, че с вдигането на цената на винетката, тя става доста голям % от месечния/годишния приход на хората. И сега пак стигаме до познатия проблем и въпрос " Цената на винетката ли е прекалено висока или заплащането не е адекватно и прекалено ниско". Та дааааааааааа...и дискусията отива на там на където отиват всички подобни теми от близките 3години в този форум207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Kay_ написа:Сега целия проблем се корени във факта, че с вдигането на цената на винетката, тя става доста голям % от месечния/годишния приход на хората. И сега пак стигаме до познатия проблем и въпрос " Цената на винетката ли е прекалено висока или заплащането не е адекватно и прекалено ниско". Та дааааааааааа...и дискусията отива на там на където отиват всички подобни теми от близките 3години в този форумФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
:D Ей, ама никой не гледа положителната страна на нещата... Много сте черногледи, повечето, а тази новина всъщност е много "светла". Сега, вместо да инвестирате по 300-500лв годишно за ремонти по ходовата част на колата, само срещу 30лв отгоре за годишната винетка ще си спестите поне 50% от тия пари за ремонти . Стига с тия митове и легенди за усвояване на едни пари и пълнене на дупки в разни каси...От догодина почва якото поддържане на пътната мрежа
Коментар
-
curko написа::D Ей, ама никой не гледа положителната страна на нещата... Много сте черногледи, повечето, а тази новина всъщност е много "светла". Сега, вместо да инвестирате по 300-500лв годишно за ремонти по ходовата част на колата, само срещу 30лв отгоре за годишната винетка ще си спестите поне 50% от тия пари за ремонти . Стига с тия митове и легенди за усвояване на едни пари и пълнене на дупки в разни каси...От догодина почва якото поддържане на пътната мрежаФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар