Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицейски протести
Collapse
X
-
Може ли да ми посочите по коя точка от законодателството докторите/лекарите или каквито се водят, нямат право на годишен отпуск?Въобще вие по трудов договор ли работите реално, защото ако е така, то няма кое да ви спре полагаемата отпуска спрямо КТ.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Може ли да ми посочите по коя точка от законодателството докторите/лекарите или каквито се водят, нямат право на годишен отпуск?Въобще вие по трудов договор ли работите реално, защото ако е така, то няма кое да ви спре полагаемата отпуска спрямо КТ.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
pavyan написа:Airfan написа:pavyan написа:BO написа:Я кажи какво работиш, че ми е интересно.Ако си на трудов договор няма договори, няма чудо, което да ти забранява платения годишен отпуск.
Коментар
-
Ето за това си заслужават превилегиите!http://clubz.bg/30157-myj_pochina_v_...t_v_arestaНе е убиец, изнасилвач или терорист.Те и за това са го били де - да каже къде са парите, за да ги внесат в касата на министерството да има за обезщитения.Обърнете внимание на коментара на Деян под статията. Страхотен е.
Коментар
-
Airfan написа:Ти си първото GP, което срещам макар и виртуално, което не взима отпуск и работи 24/7. Повечето GP-та работят от 8 до 12 или от 14 до 18 часа, в останалото време имат "амбулатория" и не вдигат телефона. Ако си в Пловдив бих ти станал пациент.ПоздравиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Airfan написа:Много сте ми интересни, направо се кефя - всички тук са безгрешни, спазвате закона за всичко, ако ви отрежат обезщетенията, защото не са привилегии, дали няма да се наежите да протестирате или ще си седите на задниците? Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле, ей това е философията в наше село.Със здраве
Коментар
-
Immortal написа:На мен първо ми спряха процентите от оборот. Премълчах си. После ми спряха и месечните бонуси. Напуснах.Не съм протестирал, не съм се карал с никой. Не ми харесва вече тук - чао!И да ви призная нещо. В сегашната ми работа също има заплати при пенсиониране. 6. Ако направиш над 15 години стаж във фирмата - 12.Научих за тях чак когато се пенсионира една от колежките ми.Не съм дошъл тук заради тях, както и не чакам на тях. Ако докато ми дойде времето ги премахнат - няма да тръгна да протестирам.
Коментар
-
Път
КАт вместо да си гледат работа -а тя е да са на улицата и да ръководят-оправят движението ходят да стачкуват ами няма пари това -началниците много краднат Те и без това сами си изкарват двойни заплати Сега задръстване на входа на магистрала Люлин -Филиповци Долу на караулката за центъра също то вярно че правят ремонти ама затворили 2 платна за една дупка а то и дупка няма
Коментар
-
Immortal написа:Airfan написа:Много сте ми интересни, направо се кефя - всички тук са безгрешни, спазвате закона за всичко, ако ви отрежат обезщетенията, защото не са привилегии, дали няма да се наежите да протестирате или ще си седите на задниците? Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле, ей това е философията в наше село.Със здравеEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
За мен проблемът е, че това се прави, защото няма пари. И както обикновено с това правителство, като няма пари - затягат се колани. Не се търсят пари, даже се връщат, ако случайно се появят отнякъде. Та, ако тая година успеят да се преборят с полицаите и таксиметровите шофьори, догодина ще се видим в чудо. Винетката спокойно могат да я вдигнат на 200 лв. със същото оправдание. Ми аз ще трябва да си я купя. Дето се вика, ако децата искат да ходят на море, при бабите си и пр., ще минат и без нови маратонки. Та, те така. Пък вие си ги подкрепяйте "по принцип" и "в конкретната ситуация".браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
trace написа:Immortal написа:Airfan написа:Много сте ми интересни, направо се кефя - всички тук са безгрешни, спазвате закона за всичко, ако ви отрежат обезщетенията, защото не са привилегии, дали няма да се наежите да протестирате или ще си седите на задниците? Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле, ей това е философията в наше село.Със здраве
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар