Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицейски протести

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stilo_new написа:
    Аз не мога да разбера, хем искате да си вършат работата, хем искате да им орежат, привилегии, заплати и т.н. Е няма как да стане.
    И защо? Какво общо има едното и другото? Те добре че до сега са си я гледали, особено сега!
    stilo_new написа:
    Аз пък съм доволен от полицията. Преди години се отплеснах и двама катаджии ме засякоха в едно село с 98 км/ч. Но излязоха разбрани. Дадох им 30 лева и всички бяха доволни.
    Е нямам думи! Ей за това да си ходят и на тяхно място нови момчета!

Коментар

Ахахах..Браво, батка 50так да им беше бутнал. А усмихнаха ли ти се под мустак и да ти кажат, че другия път няма да мине, а? "И да внимаваш, еййй, че ако не бяхме ние...точки, глоба....мани мани. И за това ли толкова милееш за тях? Кой в твойта къща е полицай?Това ако ти е критерия, че си вършат работата - много ми падна мнението за теб. Честно.
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

stilo_new написа:
        Аз не мога да разбера, хем искате да си вършат работата, хем искате да им орежат, привилегии, заплати и т.н.
        Като ги получаваха да не би да си свършиха работата
        вие да бяхте на тяхното място, за това което получавате, ще работите точно толкова.
        Като не му отърва да напуска или, като мен, втория и третия да си стегне задника и да се спасява сам. Понякога си заслужава.
        Аз пък съм доволен от полицията. Преди години се отплеснах и двама катаджии ме засякоха в едно село с 98 км/ч. Но излязоха разбрани. Дадох им 30 лева и всички бяха доволни.
        Градски. Сериозен ли си ???
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Kay_ написа:
          Ахахах..Браво, батка 50так да им беше бутнал. А усмихнаха ли ти се под мустак и да ти кажат, че другия път няма да мине, а? "И да внимаваш, еййй, че ако не бяхме ние...точки, глоба....мани мани. И за това ли толкова милееш за тях? Кой в твойта къща е полицай?Това ако ти е критерия, че си вършат работата - много ми падна мнението за теб. Честно.
          Естествено, че това не ми е критерият. Това го казах между другото да разведря обстановката. Въпреки, че донякаде и ние сме виновни, като им предлагаме да минем тънко, не одобрявам, че са толкова податливи на корупция и не само катаджиите. Наистина има много такива хора в системата, които не им е мястото там. Но не съм съгласен всички да се слагат под общ знаменател. Защото наистина има и съвестни хора.ПП Нямам роднина, който да роботи в полицията. Имам добър приятел, който ми е обяснил много неща. Проблеми има, но те започват много по високо по етажите.

Коментар

Това го срещнах току-що и съм напълно съгласен с казаното: Българският полицай не иска да бъде полицай. Той иска да бъде милиционер с разширени правомощия. Нещо като лично вярно куче на Властника, който пък от своя страна е водач на глутницата. Симбиозата. според българския полицай требва да е дледната: Властникът краде, репресира хората, а кучето да го пази. Властникът, според полицая, може да прави каквото си ще, все едно законът е врата в полето, пък и нали той си ги прави законите, но да не забравя, че дължи най-тлъстите кокали на пазещото го куче: заплата, порцион, дрехи, ранно пенсиониране с най-малко 20 заплати, други привилегии. Освен това Властникът е длъжен да остави кучето си да се държи по кучешки - да му позволи да лае презрените низши граждани и да ги хапе по усмотрение. Освен това кучето да няма задължение да отчита разкриваемост, да не му се дири, когато спи в патрулната кола или се скатава по сенките, понеже статистиките на престъпността са стъкмистики и освен това не са пребили неговия син, не са изнасилили неговата дъщеря и не са ограбили майка му на село. Освен всичко това да му се признае на кучето правото на законна плячка, когато е в ситуация да зададе сакралния си въпрос: "А сеа кво ша праиме?"Инак данданията с ченгетата идва в много удобен момент, да отшумят скандалите около изборите и да не се шуми за новия заем...
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Останах с впечатление, че това с общия знаменател, най-малко общо кратно, гледане в купички и друг вид посуда го минахме вече. Както виждаш, идеята за метода който ще се прилага в Украйна, сам по себе си не слага хората под общ знаменател. Всеки е наясно, че има и кадърни хора, но нека останат само те, а връзкари и тумбаци да се махнат от системата. Или точно тия протестират, щот ги е страх от конкуретна среда или по точно, че няма да оцелеят в нея.Аз искам промяна в тази сфера, понеже изобщо не съм доволен от полицията. Дааа, признавам срещал съм хора, които си взимат работата много на сериозно, но в огромен % от случаите, когато ми е била нужна полиция - нея я няма. И идва въпроса - защо аз трябва да плащам за нещо, което не получавам? Съгласен съм, че трябва и от високите нива да те тръгне, както и да се променят законите, да не са рамо за крадците на което да се облегнат, а да ги вкарват в затвора, да им режат ръце...абе изобщо боли ме к*ра де ще ги водят и кво ще ги правят - само да не са сред обществото.Както на предната страница с Мишо говорихме - да започнат да се събират всички глоби, данъци и т.н. и да видиш как ще има пари.

Коментар

А защо да не стане като в Грузия??? Ние нищо няма да загубим а може много повече да спечелим. :D http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5094309
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Грузия ви се дощяла, а? Украйна? Ето ви!

Коментар

Immortal написа:
                    Грузия ви се дощяла, а? Украйна? Ето ви!
                    Дидо, тоталната разсипия на това министерство започна когато "инсталираха" един "сикаджия" за главен секретар. Той затвърди простащината. Тая снимка е от негово време.
                    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Добре де, има ли някой, който да е бил потърпевш на престъпление от битов характер, и полицията да е заловила извършителя? Примерно някой да каже, че са му обрали апартамента, откраднали са му колата или са го нападнали и обрали на улицата, и полицията е арестувала някой. Не говорим да е осъден (че тогава отиваме в друга тема, а именно най-гнилата ябълка в България - българския съд), а само да е арестуван, па ако ще и да е пуснат после. Аз не мога да дам такъв пример, нито личен, нито с познат.
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хахаха. Ей Диканио о този пост ти е за вицовете.

Коментар

Ще стане бе, спокойно. Ние натам сме тръгнали. Ако Дянков още малко се беше повихрил даже вече да сме като в Грузия. Ама на, не го оставиха човека.
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Immortal написа:
                            Аз лично бих подкрепил повечето от исканията на полицаите, ако не бяха светкавичните им ПРОТИВОЗАКОННИ действия с блокиране на улици, кръстовища, пътища.Нагли са до няма и къде повече!Хората, които трябва да се грижат за спазването на закона, и които трябва да са пример за това, при първото нещо което не им отърва, нарушават ГРУБО закона и потъпкват правата на всички останали граждани.Точно затова в момента съм върл поддръжник на решенията на правителството.Да се реже докрай, пък който не му харесва - работа има навън за целия китайски народ!Да ме прощават колегите - полицаи, които много уважавам, ама това е моето мнение!
                            За да спазват закона и да не протестират, което е едно от отнетите им права, те получават компенсация, а не привилегия, в размер на 20 заплати след като е дошло време да се пенсионират. Искат да им се намалят компенсациите, ами защо да спазват тогава първоначалната уговорка да си трят независимо от всичко? Аз също бих протестирал.

Коментар

dikanio написа:
                              Добре де, има ли някой, който да е бил потърпевш на престъпление от битов характер, и полицията да е заловила извършителя? Примерно някой да каже, че са му обрали апартамента, откраднали са му колата или са го нападнали и обрали на улицата, и полицията е арестувала някой. Не говорим да е осъден (че тогава отиваме в друга тема, а именно най-гнилата ябълка в България - българския съд), а само да е арестуван, па ако ще и да е пуснат после. Аз не мога да дам такъв пример, нито личен, нито с познат.
                              Да, мен ме обраха, хванаха ги и ми върнаха почти всичко без телефона. Явно хората са работили съвестно. Но ми се е случвало да се обадя за двама, дето се биеха, и полицаят ми вика - ми ние какво да направим? Привилегиите може да не им ги режат, ако намалят състава наполовина - мен честно хич не ми дреме колко заплати взимат, стига да си вършат работата, за която им се плаща. Но да сме на едно от първите места по брой полицаи и да се шири не само престъпността, но и липсата на разкриваемост, и на това отгоре да се облажват с такива привилегии, които очевадно са единственият им стимул да работят в системата - не, мерси. Аз като данъкоплатец не съм съгласна.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Меркел казала на Бойко.- Бойко, с тези имигранти става все по-зле. Май няма да спечелим следващите избори. Бойко викнал Цецо.-Цецо иди и помогни на Меркел с каквото можеш. Виж там да оправиш нещата. След една седмица Цецо се връща и Бойко го пита.- Кво стана Цецо?- А всичко е наред, Меркел е втора в изборите.- Как така втора бе? Облещил се Бойко.- Еми партия ГЕРБ е първа, казал гордо Цецо.
                                Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
                                X