Младежи и девойки, пожелавам ви от все сърце да живеете в държава без полиция и армия, щом това ви пречи толкова. Ама да не стане после като оная девойка дето обяснявала "малка бях обърках се" Между другото миньорите, електро техниците, водолазите и още моного хора при пенсиониране получават по 20 заплати. Що не сте ревнали срещу тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицейски протести
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Младежи и девойки, пожелавам ви от все сърце да живеете в държава без полиция и армия, щом това ви пречи толкова. Ама да не стане после като оная девойка дето обяснявала "малка бях обърках се" Между другото миньорите, електро техниците, водолазите и още моного хора при пенсиониране получават по 20 заплати. Що не сте ревнали срещу тях.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Danchojn написа:pplk написа:Danchojn написа:dikanio написа:Някак незабелязано между простотиите на болен, "атентата" срещу алексей петров и цирка на полицаите, се промъкна тоя заем от 5.3 милиарда лева предвиден в бюджет 2016.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
ele написа:И не плаши куче с кокал - ние вече безкрайно мнгоо сме свикнали когато ни трябва полицията, тя да си прави пас, така че изобщо даже няма да забележим, че няма кьорав полицай, И без това си плащаме на сотове да ни охраняватManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
ele написа:Никой не говори за това! На много мои познати от чужбина им прави впечатление, че по улиците виждат много полицаи. В същото време ела във Варна - всички са пропищели от джебчийки и никой не ги лови или ги пускат.... що така в другите държави има по-малко полицаи на глава от населението и по-малко шрестъпления, а ние тук - всеки врори - полицай, и всички реват, защото не знам един човек, който не е бил обиран поне веднъж... аре да не изпадаме в крайности - този сектор трябва да се реформира и не само в парламента трябва да останат наполовина, ами и тия в МВР. Не знам защо си затваряш очите за абсолютно реалното бездействие на полицията.И не плаши куче с кокал - ние вече безкрайно мнгоо сме свикнали когато ни трябва полицията, тя да си прави пас, така че изобщо даже няма да забележим, че няма кьорав полицай, И без това си плащаме на сотове да ни охраняватPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Повечето полицаи, които познавам имат допълнителни доходи.Както се каза по-горе, или регистрирани на жените им фирми, или напълно на черно.Колегата, който прави моята, и на много други колеги колите, е полицай. Нито има фирма, нито нищо. 24 часа е дежурен, после 3 дена "почива". В гаража. Друг един беден катаджия (жив да го ожалиш), ходи да монтира отоплителни системи по къщите. Отново без фирма.Един граничен полицай си има на практика частен хотел, маскиран като няколко апартамента. Дава под наем на колегите си, командировани да пазят заедно с него границата. Пояснявам, че купи тези апартаменти именно с тая цел, не са му наследствени или нещо друго.Нищо против нямам момчетата, възхищавам им се, че са трудолюбиви и находчиви, ама замълчете поне, че им били отнети правата.Като им отнемели придобивките кво щели да правят?!Ми аз кво правя?!Бившият ми шеф в Ямбол като ми намали в пъти заплатата - напуснах, намерих си друга, в друг град (София).После пак се преместих, за още по-добри условия. Не съм мрънкал, не съм протестирал, не съм блокирал улици и кръстовища.Като не ви харесва - напуснете бе, пичове.Живот и пари има и извън армията и полицията.
Коментар
-
Това лято навъртях 3000 км из Сърбия и Хърватия. Видях 1 патрул с камера в едно село в Хърватия и един на магистралата с цивилна кола.В Сърбия не съм виждал пътен полицай.След това навъртях около 3000 км из Гърция. Видях само 1 пътен патрул.Всеки път като си тръгна от Козлодуй до Ямбол, 400 км, минавам покрай МИНИМУМ 5 катаджийски патрулки. И покрай Н-на брой камери.В Хърватия, Сърбия и Гърция няма особена разлика в броя ПТП-та на глава от населението.
Коментар
-
Immortal написа:Повечето полицаи, които познавам имат допълнителни доходи.Както се каза по-горе, или регистриране на жените им фирми, или напълно на черно.Колегата, който прави моята, и на много други колите, е полицай. Нито има фирма, нито нищо. 24 часае дежурен, после 3 дена "почива". Друг един беден катаджия (жив да го ожалиш), ходи да монтира отоплителни системи по къщите. Отново без фирма.Един граничен полицай си има на практика частен хотел, маскиран като няколко апартамента. Дава под наем на колегите си, командировани да пазят заедно с него границата. Пояснявам, че купи тези апартаменти именно с тая цел, не са му наследствени или нещо друго.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Едва ли има човек дето да мисли,че двете системи са в идеално състояние.Но промяна се прави по друг начин.И МВР и МО отдавна са отрязани от към униформи и всякакви други неща,които си осигуряват с лични средства.От известно време ТВ успя да накара народа да мрази и полицията си и армията си ! Как един път не дадоха репортаж как някой министър взима подкупи,как се печелят местни конкурси и много други.Всички съдите по някакви хора,комшии,познати или мнение насадено от ТВ.Познавате ли хората на които им се родиха деца докато са тук в Афганистан ? А тези дето ходиха на пожари с едни палки само и помагаха ? Армията не можа да иде на наводненията във Варна,поради липса на техника и хора.Когато имаше с какво се ходеше и в Свиленград и на други места за да се помогне.Знаете ли примерно колко занятия имат бойните поделение и как всички сами си купуват това,което им трябва.И не говоря само за храна,говоря за обурудване,дрехи и т.н. След 24 часа смяна имат почивни дни,но след тая смяна пък полицайте редовно присъстват на всяко съдебно заседание и ги превикват,щото някъв българин мрази полиция,държава,напил се е и пребил жена си примерно.А как спаха в студа на скъсани палатки на границата ? Полицията е такава заради народа.Една огромна част от българите им е достатъчно да седнат на масата с ракия и да слушат новините вместо да се замислят как да си оправят бъдещето.Замислете се защо полицията е неефективна ?! Повечето от извършителите на престъпления са именно важни хора пазени от още по-големи.И аз да имам семейство дето чака на мен и ипотека и аз ще се направя на ударен.Както казах промяна се иска,но тя не става с орязване,а с влагане на пари - база,обурудване,техника и др. И както се каза по-горе хубаво е да се отвлича вниманието.Референдума не беше забелязан покрай Волен,заема покрай МВР и МО и те така.Важното е народа сам да се разпада вместо обединява.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Армията мисля ,че няма смисъл да я коментираме ,защото откакто не е задължителна си е въпрос на личен избор .Не всеки може да отиде във френският легион или където и да било другаде ,яко сам не пожелае .Тия които са служили ,никога няма да имат добро отношение към военните освен ако не са били старшинки Полицаите да почнат да учат колкото лекарите и тогава да имат претенции .Лошото отношение на хората към полицията е именно заради тези тюфлеци ,с които се сблъскваме ежедневно по улиците .Това сложи български уиформен полицай редом до австрийски или немски ...грозна и смешна гледка .без да говорим за възпитание и поведение .Да почнат да учат да се школоват ,нищо против нямам да взимат хиляди левове за да може да се гордеем един ден и ние с полицията .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Брутната заплата на медицинска сестра без стаж е 320 лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Семестъра им е по 500 лв..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар