Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицейски протести

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
    това офицялно ли е Ебати Миндилите .То и за обирите и грабежите сигурно е такова съотношението .тия даже и без пари трябва да работят ,чак па 20 заплати накуп ,на тия некадърници ,некомпетентни
    фиатче Браво 2.0

Коментар

veselin10 написа:
      Мислех да не пиша в темата, че любимия ми модератор пак се е развихрил ама не се стърпях като ти видях физиономията
      Радвам се, че съм ти любим!Любимият ти, просто си казва мнението като потребител!Наистина прекаляваш!Да ти напомня това:
      veselin10 написа:
      Нещо почваш да обиждаш и клеветиш! Не изказвам мнение а факти. И не от второ и трето лице. И тези факти като не ти харесват и изместваш темата и започваш да говориш глупости и да обиждаш! Нещо много си си повярвал.....И е много готино да си дописваш мнениятя след като съм отговорил.Пиши си. Модераторствай си , няма да ти се мешим.... Айде живи и здрави!В журналния (лог) файл на форума няма запис naskobg да е променял мнението си, след като ти си публикувал твоето. Впрочем, ако га беше направил, щеше да има надпис за направената промяна - това съобщение излиза винаги, независимо дали променилия мнението си е потребител, модератор или администратор (стига да не е последно мнение в темата).Мисля е редно да се извиниш за прибързаното обвинение.Pecho

Коментар

naskobg написа:
        Airfan написа:
        naskobg написа:
        Никой не оспорва заплатата на полицаите, ама при пенсиониране да вземат 20 брутни заплати - хайде де! Ами те са от моя и вашия джоб! Защо не ги дадат тези пари на пенсионерите примерно?Отпуск 30 дни - от къде на къде?Подписали били договори при тези условия? Ами като в Грузия - всички вън и новите на нови условия!И нали ти следят за реда? Кой им дава правото да правят неразрешени протести и да блокират възлови пътни артерии?Време е наистина да се поднови състава!
        Защото до като са военни са им ограничени гражданските права - ето ти с бачкаш работата, ама странично чукаш и на частно, нали? Е, те не могат, не могат и други неща - за това. Сигурен съм, че ако са равни с мен и теб, няма да протестират и за обезщетенията. Замисли се над това.
        Не исках на теб да отговарям Жоро. :D Не съм съгласен.Какво значи са им ограничени гражданските права?Те не развиват частен бизнес разбира се, те жените и децата им го правят!А аз не чукам частно! Аз си имам фирма, която работи и плаща данъци! И аз плащам осигуровки от нея, независимо, че съм осигурен.А те - аз и ти им ги плащаме! Какво ще кажеш за миньорите тогава? Защо те нямат такива обезщетения при пенсия?И излезе статистика в нет-а - ами ние сме на едно от първите места в света по брой полицаи на глава от населението!Какво лошо има в грузинския пример? Там доверието в полицията се е повишило от 10 на над 80 % след това!И забележете - в момента,в който не е имало КАТ, водачите са били толкова дисциплинирани, че не е имало проишествия!
        Няма проблем, знаеш че нещата не са лични, тъй като нито съм военен, нито полицай, нито пожарникар, нито съм в държавния сектор, както и ти. Просто не ме кефи как скачаме на всеки, който дръзне да защити това, което получава. Същото беше и с учителите и с миньори и с всички.Значи нека някой от военните да каже какви забрани имат като граждани на България, защото аз ще изпусна нещо, но помня добре, че нямат право да развиват никакъв частен бизнес и да членуват в политическа партия, нямат право на синдикална организация. По този начин ако трябва да спазват буквата на закона, те законен бизнес не могат да имат. (Да, много имат незаконен, ама защо го имат - едва ли защото заплатите са им високи или чакат обезщетение 20 заплати след 20 години служба.).Не всеки военен е женен/омъжен, не на всеки половинката иска да се занимава с това, на повечето децата са им малки, за да развиват бизнес. Обезщетенията на военните са за погазените им права като граждани на Република България, а вида труд, който полагат се категоризира, знаеш - както на миньорите, така и на полицаи, военни и прочие. Не всеки военен е първа категория и ако така си мислиш - грешиш.Колкото до данъците - те се поемат от държавата за всички държавни служители до колкото знам, така че по тази точка можем да се сърдим на всички държавни служители.

Коментар

Никакви участия в протести,партии,синдикати,граждански сдружения и т.н.Никакъв хазарт,частен бизнес.Има и много други,но са маловажни за това не ги пиша.24 часово разположение на държавата,както и когато си в модул за пожари и наводнения да не напускаш града и да имаш готовност от 40 минТова са,които се сещам в момента.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Някак незабелязано между простотиите на болен, "атентата" срещу алексей петров и цирка на полицаите, се промъкна тоя заем от 5.3 милиарда лева предвиден в бюджет 2016.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

tomazo написа:
              dikanio написа:
              Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
              това офицялно ли е Ебати Миндилите .То и за обирите и грабежите сигурно е такова съотношението .тия даже и без пари трябва да работят ,чак па 20 заплати накуп ,на тия некадърници ,некомпетентни
              Еййй, зае*и наистина където живея до 6то РПУ си таковало таковата. Гледай кво крадливо племе сме.
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

dikanio написа:
                Някак незабелязано между простотиите на болен, "атентата" срещу алексей петров и цирка на полицаите, се промъкна тоя заем от 5.3 милиарда лева предвиден в бюджет 2016.
                И мен това ме притеснява. Даже още не знаем какво е подписал премиера в Брюксел.
                Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

[quote:c0f8c523b6="sok1"]Хайде и аз, ,,онеправданият завалия с пагони
                  The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                  Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                  Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Danchojn написа:
                    dikanio написа:
                    И мен това ме притеснява. Даже още не знаем какво е подписал премиера в Брюксел.
                    Волен не се ли е изакал по въпроса?
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                      Danchojn написа:
                      dikanio написа:
                      Ама си много лош, човекът е притеснен, Волен мълчи кат стар ВЕФ, а ти се гъбаркаш Ти представяш ли си какво му е на Волния сега - толкоз полицаи се мотаят под носа му, а той да не смее да отиде да им крещи, да се звери?
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Преди доста години участвах в писането на едни анализи точно за сектор "Сигурност". Мина време, но нещата не са се променили много. Парите не са свършили. Просто наистина, ама съвсем наистина, над 90% от бюджета там отива за заплати. Финсново, те са в перманентен дефицит. Огромна част от тези 90% се изразходва за прословутия пакет заплати при пенсииониране. Изобщо не им е проблем категорията труд, малко по-ранното пенсиониране и т.н. Вторият съществен проблем е, че щатът е раздут до чудовищни мащаби и изпълняват дейности, нямащи нищо общо с основната функция на тези служби. Не говорим само за полицията-просто при тях проблемът е най-тежък. Това от своя страна води до концентрация на персонал именно в администрацията. МВР е изостанало технически и организационно. Няма как да стане ефективно без генерална промяна на модела и разтоварване от ненужни функции. Едно 20% от хората там се водят служители на МВР, без това да е нужно изобщо. Какво прави в бюджета на МВР Агенцията по бежанците с нейния над 6 милиона бюджет? Или Специална куриерска служба, която миналата година по спомен имаше бюджет към 5 милиона?10-12% от бюджета на МВР се формира от собствени приходи. Това са едно 100-120 милиона лева....върху които се плаща...забележете...ДДС! Не, няма майтап...като ходите да си вадите номера в КАТ, плащате ДДС на държавата....за това, че пак държавата ви е предоставила правото да ползвате държавните регистрационни табели срещу заплащане. Подобен абсурд няма никъде в Европа!

Коментар

"Полицаи на протест блокираха кръстовището на Орлов мост. Все пак, срещу 20лв колите преминават."
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                            "Полицаи на протест блокираха кръстовището на Орлов мост. Все пак, срещу 20лв колите преминават."
                            Темата с вицовете е друга...
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

dikanio написа:

Коментар

pplk написа:
                                Danchojn написа:
                                dikanio написа:
                                Ами той на последния протест на АТАКА нали каза че АТАКА и ПОЛИЦАИТЕ стачкуват срещу МВР и правителството. Видяхте ли - пак се оказа прав, пък вие не му вярвате ...........................

Коментар

Working...
                                X