Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицейски протести

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pplk написа:
    Колега, кое точно не разбра?
    Moите извинения, ако съм Те разбрал погрешно!
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Колега dobrujanetza мисля, че не се сърдиш ? Нали ?По темата: Даваш добър пример и евала за мъжеството на тези хора и в частност на ВВС ( впрочем този род войски винаги ми е бил симпатичен), но нали знаеш колко цивилни хора са станали и ще стават зян на работното си място в името на поставената им задача и цел. В сферата, в която работя загиват хора в изкопите при ремонтно-заваръчни дейности, в шахтите ( при последния случай загубих роднина на съпруга ми в Гулянци ). В същата тази сфера обаче средната работна заплата е около 650 лв, 20 дни годишен платен отпуск, трета категория труд и липса на придобивки, като пари за храна, дрехи, обувки, квартири...
      Преди минути един тумбак пред, камерата с дъвка в уста, обясни на народа колко са зле. Жив да го ожалиш! За какво говорим, за уважение, възпитание, респект или просто навик при контакт с простосмъртните, които му плащат заплатата придобивките и обезщетенията. Пази боже...........
      Гледах го и съм отвратен още повече.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

pplk написа:
        Огромна част от тия полицаи след пенсия минават от другата страна на закона и това не е тайна за никого.
        Те и по време на службата са с единия крак от другата страна...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз не съм давал никога подкуп на пътя, на полицай, Странно защо, но не са ми и искали. Mr. Green И аз никога не съм давал но и не са ми искали!!! Жената казва че много лошо гледам!!!Като се погледна в огледалото -нормално си е всичко!!!
          Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Преди няколко години бяха обявили при нас три бройки за полицаи.Някой може ли да познае за колко подадени молби ставаше въпрос???? 800-да го напиша ли с думи-800!!!!Това е повече от мераклии за депутати бе ей!! И това сигурно са били осъзнати правозащитници! Хайде холан.Замислете се над тези цифри!!
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Пък аз подкрепям военни, полиция и пожарна. Лесно е да се гледа в начуждия паничката - тя винаги е по-пълна, но реалностите не са такива. Сега за военните се сещам, че нямат право на никакъв частен бизнес - само заплата. Като има футболен мач в София почти не почиват полицаите, винаги са на разположение - може да проверите. Всички тези силови ведомства са на ненормиран работен ден и могат да те викат по всяко време на денонощието (и го правят редовно).Интересно ми е всички критикари, ако изведнъж им резнат парите и условията, под които са се подписвали как ще реагират? Нали точно заради тези условия, хората са си планирали живота, теглили са заеми за жилище и т.н. Защо никой не протестира против заплатите на съдиите, които взимат също много здрави заплати и имат привилегии. Винаги трябва да нахулим другия, е тва е у нас положението - "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле", майна!

Коментар

Жоро. Не съм съгласен.Ние не само имаме право, а и ТРЯБВА да гледаме в паничката, която пълним.Аз съм честен и редови данъкоплатец, работещ на две места и плащащ съответните данъци.Е. Съди ме, но не НЕ ИСКАМ да плащам/е 20 заплати на някой 46 годишен непознат при положение, че родителите на съпругата ми"живеят" в Северозападна България и взимат по 150 лева пенсия, детето ми не получава детски надбавки, защото съм "богат", получавам мъчен и различен кредит от преференциалния полицейски, плащам си за здраве, храната на обяд, като в същото това време набезите на разбойниците над имуществото ми се класифицира, като "нищожно" от същите тези хора на, които аз, ти и останалите плащаме за да ни пазят и закрилят. А след, като видях стачкуващите тази вечер по ТВ оставам с впечатлението, че всъщност полицай в цивилни дрехи не се различава от бандит в работни такива.Пък това, че полицаите ходели извънредно някъде си е в реда на нещата, защото когато са подписвали трудовите си договори са знаели, къде отиват да работят...както и аз и ти де, ама не излизаме на стачка, ами си стягаме задниците.Впрочем. Аз не съм за намаляване на заплащането, аз съм за адекватни спрямо икономическото ни дередже привилегии на горе-описаните.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Airfan написа:
                  Пък аз подкрепям военни, полиция и пожарна. Лесно е да се гледа в начуждия паничката - тя винаги е по-пълна, но реалностите не са такива. Сега за военните се сещам, че нямат право на никакъв частен бизнес - само заплата. Като има футболен мач в София почти не почиват полицаите, винаги са на разположение - може да проверите. Всички тези силови ведомства са на ненормиран работен ден и могат да те викат по всяко време на денонощието (и го правят редовно).Интересно ми е всички критикари, ако изведнъж им резнат парите и условията, под които са се подписвали как ще реагират? Нали точно заради тези условия, хората са си планирали живота, теглили са заеми за жилище и т.н. Защо никой не протестира против заплатите на съдиите, които взимат също много здрави заплати и имат привилегии. Винаги трябва да нахулим другия, е тва е у нас положението - "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле", майна!
                  +1

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                    Прикачени файлове
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хайде и аз, ,,онеправданият завалия с пагони
                      Stop giving directions, just say "Follow me."
                      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Никой не оспорва заплатата на полицаите, ама при пенсиониране да вземат 20 брутни заплати - хайде де! Ами те са от моя и вашия джоб! Защо не ги дадат тези пари на пенсионерите примерно?Отпуск 30 дни - от къде на къде?Подписали били договори при тези условия? Ами като в Грузия - всички вън и новите на нови условия!И нали ти следят за реда? Кой им дава правото да правят неразрешени протести и да блокират възлови пътни артерии?Време е наистина да се поднови състава!

Коментар

naskobg написа:
                          Никой не оспорва заплатата на полицаите, ама при пенсиониране да вземат 20 брутни заплати - хайде де! Ами те са от моя и вашия джоб! Защо не ги дадат тези пари на пенсионерите примерно?Отпуск 30 дни - от къде на къде?Подписали били договори при тези условия? Ами като в Грузия - всички вън и новите на нови условия!И нали ти следят за реда? Кой им дава правото да правят неразрешени протести и да блокират възлови пътни артерии?Време е наистина да се поднови състава!
                          Защото до като са военни са им ограничени гражданските права - ето ти с бачкаш работата, ама странично чукаш и на частно, нали? Е, те не могат, не могат и други неща - за това. Сигурен съм, че ако са равни с мен и теб, няма да протестират и за обезщетенията. Замисли се над това.

Коментар

Airfan написа:
                            naskobg написа:
                            Защото до като са военни са им ограничени гражданските права - ето ти с бачкаш работата, ама странично чукаш и на частно, нали? Е, те не могат, не могат и други неща - за това. Сигурен съм, че ако са равни с мен и теб, няма да протестират и за обезщетенията. Замисли се над това.
                            Не исках на теб да отговарям Жоро. :D Не съм съгласен.Какво значи са им ограничени гражданските права?Те не развиват частен бизнес разбира се, те жените и децата им го правят!А аз не чукам частно! Аз си имам фирма, която работи и плаща данъци! И аз плащам осигуровки от нея, независимо, че съм осигурен.А те - аз и ти им ги плащаме! Какво ще кажеш за миньорите тогава? Защо те нямат такива обезщетения при пенсия?И излезе статистика в нет-а - ами ние сме на едно от първите места в света по брой полицаи на глава от населението!Какво лошо има в грузинския пример? Там доверието в полицията се е повишило от 10 на над 80 % след това!И забележете - в момента,в който не е имало КАТ, водачите са били толкова дисциплинирани, че не е имало проишествия!

Коментар

Те може да не могат да работят извън МВР но 90 % и повече го правят и аз съм против да се намалят заплатите им но отпуск годишен 30 дни им е много 20 заплати също първа категория също като имаме предвид ,че са полицаи в България и нивото на риск е почти незначително изключвам пожарникарите .За ненормирано работно време имаше изказване ,едва ли някои които работи в частния сектор не му се налага да работи като го викнат на много хора дори не им се заплаща .За условия на които са се подписали при започване на работа това също не е така условията в всеки сектор и всеки договор могат да се променят чрез анекси и когато на някои не му изнася може да си подаде молбата и да си тръгне .А че хората не обичат служителите на МВР не е така те не обичат само Полицаите защото те сами така са си го направили арогантни (не всички ) все едно си им длъжен с нещо имам си наблюдения защото работата ми е такава че всеки ден контактувам с полиция и ги виждам какво си позволяват като идват при нас спират неправилно паркират на инвалидни места да не говорим ,че с личните си автомобили пак наглеят и правят каквото си поискат всички такива трябва да се изринат и там да застанат млади момчета стоиностни а не тюфлеци на всеки 6 месеца ако не си покриеш норматива аут изпит върху законите и правомощията ако не го изкараш чао тогава ако искат и 2000 лв да им дават но да се върши работа защото хората работят и си скъсват газа а не се возят по цял ден в патрулката

Коментар

[quote:81c882ab15="sok1"]Хайде и аз, ,,онеправданият завалия с пагони
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X