Винаги съм твърдял, че колкото повече социализъм, толкова повече лентяйство. Социалните придобивки в армията и полицията родиха огромна група мързели издържащи се от нашите данъци. Полицай, военен, пожарникар и всичко останало се става по ПРИЗВАНИЕ, а не заради 10-20 заплати и ранно пенсиониране. Огромна част от тия полицаи след пенсия минават от другата страна на закона и това не е тайна за никого. Сигурно, щото са много принципни? За съжаление, истинските полицаи са удавени в морето от посредственост и корупция. Лентяите винаги са недоволни, когато лентяйството спре да се възнаграждава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицейски протести
Collapse
X
-
stilo_new написа:За това България е най-мизерната държава в Европа. Заради мисленето на хората, си заслужаваме жалкото положение в което сме. И никога няма да се оправим. Хората излизат да си търсят правата и да имат по-добър живот и всички им се нахвърлят. Те са хора като всички нас, със семейства, деца и т.н. Кой колко работа върши и кой става и кой не, вие няма как да знаете и е смешно да ги слагате под общ знаменател всичките. По същият начин ще реагирате ако се вдигнат на протест , лекари, учители, железничари или каквито и да е други. Защото не си вършели работа, били харантутници и т.н. Вместо всички да подкрепим такива неща и всички да се борим за по добър живот, само си траем и оплюваме другите, които са решили да надигнат глас.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
pplk написа:Винаги съм твърдял, че колкото повече социализъм, толкова повече лентяйство. Социалните придобивки в армията и полицията родиха огромна група мързели издържащи се от нашите данъци. Полицай, военен, пожарникар и всичко останало се става по ПРИЗВАНИЕ, а не заради 10-20 заплати и ранно пенсиониране. Огромна част от тия полицаи след пенсия минават от другата страна на закона и това не е тайна за никого. Сигурно, щото са много принципни? За съжаление, истинските полицаи са удавени в морето от посредственост и корупция. Лентяите винаги са недоволни, когато лентяйството спре да се възнаграждава.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
stilo_new написа:Хората излизат да си търсят правата и да имат по-добър живот и всички им се нахвърлят.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Мисля, че е излишно да споменавам за "правата" на медицинските сестри.Стартират с 350 лв. заплати, дават нощни смени и отговарят за живота на 3 пъти повече пациенти от нормалното."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
"Боклуци, кой ще ви пази?". На шофьорите, които им свиреха с клаксони, пък отвръщаха: "Повикайте полиция"207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
dobrujanetza написа:Moнетата има две страни. Защо не погледнете и обратната страна?Болшинството роптае срещу силовите министерства, но не им стиска да станат полицаи или военнослужещи. А това, че постоянно сме навън независимо от времето и коя част на денонощието е никой не го вижда. Колега Тодоров, Армията имаше инженерни батальони, които бяха унищожени. За трагедията в "Аспарухово" не са виновни Армия и Полиция, а безразборната сеч и безразборното строителство. За информация на тези, които не ме познават- кадрови военнослужещ съм в Авиобаза Граф Игнатиево.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И като направят заплатите на полицаите 350 лв., мед. сестрите ще прокопсат ли?! Това ли е решението? Тоя филм го гледаме вече 5 години: Ако дам на шофьорите, трябва да дам и на учителите, ако дам на тях, трябва и на лекарите, ако на някой не му изнася, да си ходи и пр. и пр. И всеки път номерът минава. Накрая всички сме с по 350 лв. заплата, пичовете харчат " за укрепване капацитета" на болници, училища, полиция, университети, местни структури, национални структури и квото още може да се пусне с обществена поръчка, така, че нищо да не се свърши! Не мога да повярвам просто!Всъщност, доколкото аз разбрах, сагата приключи по следния начин: Новите правила ще се отнасят за новопостъпилите. Ей така се съсипва нещо - с насаждане на вътрешни конфликти. Да добавя, че вече има подобен прецедент в държавните дружества из другите отрасли. И тях не ги виждам след 5 години, пък те изчезнат ли, няма да можем да си платим и режийните.П.С. Сега, ако изкарате и военните виновни за това, че няма боеспособна армия, направо ще ме довършите. Всъщност тая пък ликвидация започна през 1995 точно по същия начин: с обещания за малка, високотехнологична армия. Както сега глаголи министъра за повишаване на капацитета на полицията. И къде е сега технологията, 20 години по-късно?! Знаете ли, че един съвременен летящ самолет нямаме, за хеликоптери да не говорим! Знаете. Ама и тогава трябваше да се съкратят тия хрантутници с привилегиите. Сега: олеле, къде са?! Тия пожари, дето ги разправяш, се гасят по два начина: с техника или с много хора! Кое от двете има нашата армия, че питаш що не е дошла?! Не вина нямат. Нямат хора и нямат инструменти! И, като се сетих за последното, вече не съм толкова убеден, че реакцията на полицаите към свиркащите шофьори е неправилна. Квото повикало, такова се обадило.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:И като направят заплатите на полицаите 350 лв., мед. сестрите ще прокопсат ли?! Това ли е решението? Тоя филм го гледаме вече 5 години: Ако дам на шофьорите, трябва да дам и на учителите, ако дам на тях, трябва и на лекарите, ако на някой не му изнася, да си ходи и пр. и пр. И всеки път номерът минава. Накрая всички сме с по 350 лв. заплата, пичовете харчат " за укрепване капацитета" на болници, училища, полиция, университети, местни структури, национални структури и квото още може да се пусне с обществена поръчка, така, че нищо да не се свърши! Не мога да повярвам просто!Всъщност, доколкото аз разбрах, сагата приключи по следния начин: Новите правила ще се отнасят за новопостъпилите. Ей така се съсипва нещо - с насаждане на вътрешни конфликти. Да добавя, че вече има подобен прецедент в държавните дружества из другите отрасли. И тях не ги виждам след 5 години, пък те изчезнат ли, няма да можем да си платим и режийните.П.С. Сега, ако изкарате и военните виновни за това, че няма боеспособна армия, направо ще ме довършите. Всъщност тая пък ликвидация започна през 1995 точно по същия начин: с обещания за малка, високотехнологична армия. Както сега глаголи министъра за повишаване на капацитета на полицията. И къде е сега технологията, 20 години по-късно?! Знаете ли, че един съвременен летящ самолет нямаме, за хеликоптери да не говорим! Знаете. Ама и тогава трябваше да се съкратят тия хрантутници с привилегиите. Сега: олеле, къде са?! Тия пожари, дето ги разправяш, се гасят по два начина: с техника или с много хора! Кое от двете има нашата армия, че питаш що не е дошла?! Не вина нямат. Нямат хора и нямат инструменти! И, като се сетих за последното, вече не съм толкова убеден, че реакцията на полицаите към свиркащите шофьори е неправилна. Квото повикало, такова се обадило.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
pplk написа:Как очакваш хора, които подават рапорт за напускане, защото са им орязали социалните, да ходят да копат? :DFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Преди минути един тумбак пред, камерата с дъвка в уста, обясни на народа колко са зле. Жив да го ожалиш!За какво говорим, за уважение, възпитание, респект или просто навик при контакт с простосмъртните, които му плащат заплатата придобивките и обезщетенията. Пази боже...........Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Нека да напускат и без това сме държавата с най-много фуражки, които безделничат, взимат рушвети и прочие. После да работят като пазачи за по 300 лева на някоя вила, да видим ще им ли е добре. А са по 100 кила - такъв кога ще те респектира, то само може да породи в човек смях и възмущение. Така е във всички държавни институции - мамини харантутници. Преди имаше организирана престъпност, сега тази престъпност е в ръцете на ушевите.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар