Хора, какво говорите??? Във Видин сме малко хора и се познаваме всички и знаем кой какъв е бил и с какво се е занимавал, до тук добре, но живея в квартал в който има 3 блока "полицейски" и познайте колко от апартаментите там работят в полицията ... ВСИЧКИ и това са и децата им и всички ронини, в цялата работа има корупция и шуробаджанащина. Бл съм свидетел милион пъти как тук униформени бият хора само заради спор (без да се използват обидни думи). Една случка от миналата година, полицай който познавам беше на дскотека и се скарва с приятелката си и и удря шамар (да кажем че това може да се случи на всеки), но идва баща и и започва да го пита пред колегите му кой му дава право да удря, като не му знася да се скарат и да се разделят, но за тоя въпрос получи 2 юмрука в лицето и то пред всичките полицай който стояха, а те дори не реагираха. Не казвам че няма добри полицай, напротив познавам хора който са мечтали за тази работа и сега работят с кеф, но по нагоре прочетох нека да се правят проверки на всеки 3 месеца, нека има примерно полицай от други градове под прикритие и да предлагат рушвети, за да се излови "мършата" да останат достойнте за тази работа, нека администраторите на са 1-ва категоря труд, а само тези който са навън и има реална опасност за живота им, а не лелките който седят пред компютъра, да боли кръст, но другите ора ги болят и ръцете и краката. Тези 20 заплати нека си ги взимат, но направете и за по-обикновенните работници някакъв миниммален праг дори 5 заплати да са, но да ги има. Неуредена ни е държавата и такава ще си остане поне още 30 години и последно нека Волен си ОТИДЕ и да свалят имунитета на тоя ФИЛМАР.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицейски протести
Collapse
X
-
Колега от тия три блока за които казваш (а и не само за тях), повечето са на службааааа, а не на работаСъщото е отнася и за тия апандисити военните. В моите очи, при тях е още по тегава работата. Колегата автор на темата, каза за сбирки на полицаите...а за тия тикви военните не ми се говори. В Търново, познавам толкова синове и щерки на военни, че няма на къде.... то не бе жилища, коли и всякакви благини за сметка на народа, а насреща гледаш човек, който очаква от теб да му се кланяш, щот видиш ли пазел държавата....абеее нека си запазя мислите за мен за да няма засегнати. Мнението ми над тази хора не са на база на един изолиран случай, а на множество наблюдения.За рушветите, мога да кажа, че една поговорка " Не е виновен този, който яде баницата, а този който му я дава". И защо 50годишен полицай да не може да гони 18годишно дилърче? Вие 50 год в спортна форма виждали ли сте?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Moнетата има две страни. Защо не погледнете и обратната страна?Болшинството роптае срещу силовите министерства, но не им стиска да станат полицаи или военнослужещи. А това, че постоянно сме навън независимо от времето и коя част на денонощието е никой не го вижда. Колега Тодоров, Армията имаше инженерни батальони, които бяха унищожени. За трагедията в "Аспарухово" не са виновни Армия и Полиция, а безразборната сеч и безразборното строителство. За информация на тези, които не ме познават- кадрови военнослужещ съм в Авиобаза Граф Игнатиево.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Фекалии, фекалии и пак фекалии.........Имаше една приказка за гроздето, дето било много "сладко"Във всяко стадо си има мърши.... и заради тези мърши страдат останалитеРазбирайте ме както искате, но аз съм за оставането на заплатите при пенсиониране. Някой ще скочи, че съм от хората(тиквите) които са в системата само заради облагите, жив и здрав да е, да вкуси от гроздето и тогава да дойде да ми говори за благинки. Поздрави на всички, бъдете живи и здрави и продължавайте да надничате в канчето на ближния, там винаги е по-сладко!!!П.С. Казвам всичко това без лоши чувства. Ако някой ме разбере погрешно, Моля да бъда извинен!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Пуснат ли свободни места ще кандидатствам за място в полицята, но няма да ме пуснат. Един познат 15 години се мъчи да влезе там, баща му беше дознател и още е там, та минаваше всички изпити човека, но му беше казано тук момче се влиза с пари, а той не пожела да има даде и за това не можа да влезе. Еми аджеба, защо тогава да гледаме добрата страна и аз искам да стана граничар, но какво става все на мама и тате децата влизат. Наскоро говорих с мой съученик който плати за да влезе като беше в школата в Пазарджик каза че 95% от хората са с връзки или пари там... как да гледам с добро бе хора, как? Аз няма да платя з да ида на по хубава работа, а ще се докажа, но там ми кажете как да се докажа без да бутам пари?Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Опаааа много май настъпих нещо! Естествено, че не всички са такива. Но от това, което съм видял оформя моето мнение такова, каквото е. Колега fihi и аз ще ти отговоря така - това е моето мнение ти ако е оценяваш като част от него се сърди. И не изобщо не гледам в ничия паница. Не случайно беше сравнението с човешко орган, без който огранизма може да съществува. Затова дадох + на първото мнение на Дидо. Нещата е хубаво да се редуцират спрямо нуждите на обществото и тогава може да се получи, че дори да сте по-добре възнаградени. Казвам го пак - почти всички и военни и полицаи са там на СЛУЖБА.Колега dobrujanetza, къде се разхождам свободно... Обраха ми апартамента посред бял ден. Фиат-а два тъпи е тарашен (единия път посред бял ден). Когато обраха апартамента съм чакал 3-4 часа полиция да дойде. Когато дойдоха казаха, че на ден средно ходят да констатират по 15-20 обира. И да те нищо др не правят, а само те записват като престъпление влизане с взлом. И си ми казаха в лицето "Ами ние по принцип ги знаем кои са групите в квартала, но не можем да намерим доказателства" Аййй стига бе. Един ден ме викнаха да се подпиша, че съм съгласен да се спре делото, понеже няма доказателства - 5часа чаках в 6то районно!!! Това ме накара да не подпиша и прехвърлиха делото на друг инспектор, който искаше и си върши работата (огромни благодарности към нея)И преди две седмици (преди изборите), звъни някъв тип на вратата. Бил кандидат за началник на квартала и искал да говори с хората лично, кой какви желания има за промяна в квартала....... Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Абе трябва си промяна и начина е точно както каза Дидо в първия си коментар.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
flippy89 написа:Пуснат ли свободни места ще кандидатствам за място в полицята, но няма да ме пуснат. Един познат 15 години се мъчи да влезе там, баща му беше дознател и още е там, та минаваше всички изпити човека, но му беше казано тук момче се влиза с пари, а той не пожела да има даде и за това не можа да влезе. Еми аджеба, защо тогава да гледаме добрата страна и аз искам да стана граничар, но какво става все на мама и тате децата влизат. Наскоро говорих с мой съученик който плати за да влезе като беше в школата в Пазарджик каза че 95% от хората са с връзки или пари там... как да гледам с добро бе хора, как? Аз няма да платя з да ида на по хубава работа, а ще се докажа, но там ми кажете как да се докажа без да бутам пари?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Абе да не би Г-жа министърката на МВР да се е вслушала във Воленчо, и е решила малко да ги поореже. Много много хора живеят много много бедно, въпреки че си вършат работата съвестно. Не искам да е така. Нека им се даде добро възнаграждение, но като видя полицай на улицата той да всява респект. В момента повечето са ходещи торби, с по над 100кила. Почти няма без коремче. И за това не са виновни самите те, въпреки че човек първо сам трябва да се оцени. Трябват тренировки, обучение, учене и в никакъв случай да не се стават полицаи, хора с под средно образование, защото тъпанарщината там процъфтява. Както виждаме ГЕРБ срива всичко по пътя си.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Immortal написа:Против съм полицаите да са I-ва категория труд. (Ай стига бе, дори работещите в АЕЦ са II-ра и III-та категория!!!)Против съм да се пенсионират съвсем млади (в сравнение с останалите) и да получават по 20 до 40 заплати при пенсионирането си.Против техните неразрешени протести в момента съм и че няма кой да ги "респектира", както те биха респектирали някой друг протестиращ неразрешено.За това съм, да работят в човешки условия, със съвременно оборудване, дрехи и т.н.Да взимат нормални заплати, като сегашните и по-големи дори.Да бъдат постоянно обучавани, изпитвани, проверявани за корупция (от "тайни" вътрешни служби, например). Който не е за там - вън!
Коментар
-
Няма няма Това беше шега. Ами всичките реформи нещо са им гнили. Уж за добро пък то. Имам чувстото, че и с тези промени в МВР, просто някой ще получи облаги и до там. Не че не трябват промени, но нека се видят бързо и наяве. Да видим днес какво ще се случи след срещата при Премиера.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Като изключим гнилите ябълки от всяка една система,някой може ли конкретно да обясни запознат ли е изцяло с вида работа на дадена система ? Или коментирате от мненията насадени от телевизията ? Гледали ли сте и от другата страна ? Колко примерно време прекарва една военен или полицай далеч от семейството си ? Или съдите само по отделни хора с тумбаци ... Големия проблем в момента са МВР и МО ?!?!? Някъде даже мярнах пост за контра протест ... Значи сте способни да излезнете на контра протест,но за винетки,за правителство и куп други щуротии си мълчите и седите в домовете ... КАТ нямаше да са толкова корумпирани,ако няма кой да им даде на пътя.И пак се стига до факта,че българина му е достатъчно друг да е зле.Дано да съкратят цялото МВР и МО до един.Да видим тогава кой ще обвиняваме защо няма пари и от кое министерство ще резнат. Поздрави от Афганистан !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар