Тия дни много ме нервят протестите на ,,онеправданите,, завалии с пагони.Голямо реване!!!Щели да се махнат всичките-дупе да ни било яко тогава!!!Какво мислите за ситуацията?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицейски протести
Collapse
X
-
Против съм полицаите да са I-ва категория труд. (Ай стига бе, дори работещите в АЕЦ са II-ра и III-та категория!!!)Против съм да се пенсионират съвсем млади (в сравнение с останалите) и да получават по 20 до 40 заплати при пенсионирането си.Против техните неразрешени протести в момента съм и че няма кой да ги "респектира", както те биха респектирали някой друг протестиращ неразрешено.За това съм, да работят в човешки условия, със съвременно оборудване, дрехи и т.н.Да взимат нормални заплати, като сегашните и по-големи дори.Да бъдат постоянно обучавани, изпитвани, проверявани за корупция (от "тайни" вътрешни служби, например). Който не е за там - вън!
Коментар
-
Бих си позволил да те коригирам - 99,99%.Процентът на пътните полицаи, които са там заради рушветите също е около този."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Моите уважения към полицаи и военни, но подкрепям написаното от Дидо и:...си спомням думите на един английски гражданин доброволец в почистването на кв. Аспарухово ( след наводненията), който пред екип на ТВ каза: "Хора. Къде ви е армията в този момент ???" И наистина - нямаше я. Няма я обаче до момента в който се протяга поредния военен калпак за да бъде напълнен с 20 брутни заплати при все, че винаги е ползвал банкови преференциални кредити, търговски отстъпки в Техно-магазините, квартирни, истинско и безплатно здравеопазване, служебни почивни бази и станции, облекло, обувки, безплатна храна в "работен режим" и пенсиониране в ранна зрялост. И ще попитам: Някой друг помислял ли си е за поне 1/3 от тези възможни държавни придобивки при все, че е изряден данъкоплатец и блъска без да знае, кога почива. Освен това плаща за всичко + обедите на шефа, войника, полицая, доктора, майката, пенсионера... и кВоТ остане - ще е за собствените му децата.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Immortal написа:Против съм полицаите да са I-ва категория труд. (Ай стига бе, дори работещите в АЕЦ са II-ра и III-та категория!!!)Против съм да се пенсионират съвсем млади (в сравнение с останалите) и да получават по 20 до 40 заплати при пенсионирането си.Против техните неразрешени протести в момента съм и че няма кой да ги "респектира", както те биха респектирали някой друг протестиращ неразрешено.За това съм, да работят в човешки условия, със съвременно оборудване, дрехи и т.н.Да взимат нормални заплати, като сегашните и по-големи дори.Да бъдат постоянно обучавани, изпитвани, проверявани за корупция (от "тайни" вътрешни служби, например). Който не е за там - вън!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Значи работата е ясна!!!Щом са такива отворковци -да излезем и ние на контрапротест,,щото за техния ,,зор,,така да се каже на половината България и се спуква гьона от работа!!!И при тях няма данъци и осигуровки-каквото ти пише -в джобчето!!Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Еб@ти наглярите, цял живот не са работили нищо, един пирон не са зачукали, ше ми правя блокади. Поне Волен да бяха арестували, че да имат очи да протестират. Да напускат всичките, да закриват полицията и да става като в Дивия Запад - всеки е въоръжен и сам се оправя. Сега полицията охранява лошите. Ако няма полиция, която да ги пази, бандитите, мангалите, политиците и т.н. ще се замислят доста повече какво правят и с кой се ебав@т.
Коментар
-
Що да не са първа категория?Служителите в АЕЦ не отиват всеки ден на работа с реален риск за живота си. Според мен са си съвсем прави хората и им пожелавам успех. Единствено ме дразни, че заплашват със зарязване охраната на границата, а не на парламента, да кажем. Ама и на тях им по-лесно да си го изкарват на другите обикновени хора, а не на истинските виновници. Като в тая тема тук. Щото реално това орязване се прави, тъй като свършиха парите за крадене. В подкрепа ще сложа тук два цитата от нюз.бг "...структурата на бюджетите на силовите ведомства е стигнала дотам, че 95% са разходите за възнаграждения и само 5% за всичко останало." и "Според Горанов тези пари е за предпочитане да бъдат харчени за укрепване капацитета на МВР. " Хайде холан...браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Immortal написа:Против съм полицаите да са I-ва категория труд. (Ай стига бе, дори работещите в АЕЦ са II-ра и III-та категория!!!)Против съм да се пенсионират съвсем млади (в сравнение с останалите) и да получават по 20 до 40 заплати при пенсионирането си.Против техните неразрешени протести в момента съм и че няма кой да ги "респектира", както те биха респектирали някой друг протестиращ неразрешено.За това съм, да работят в човешки условия, със съвременно оборудване, дрехи и т.н.Да взимат нормални заплати, като сегашните и по-големи дори.Да бъдат постоянно обучавани, изпитвани, проверявани за корупция (от "тайни" вътрешни служби, например). Който не е за там - вън!FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
slonikon написа:Що да не са първа категория?Служителите в АЕЦ не отиват всеки ден на работа с реален риск за живота си.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар