dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицейски протести
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Армията не можа да иде на наводненията във Варна,поради липса на техника и хора.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Армията не можа да иде на наводненията във Варна,поради липса на техника и хора.Manowar - Татко
Коментар
-
M5kov написа:Брутната заплата на медицинска сестра без стаж е 320 лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Семестъра им е по 500 лв...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:M5kov написа:Брутната заплата на медицинска сестра без стаж е 320 лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Семестъра им е по 500 лв..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
fihi написа:dikanio написа:Мисля, че вицовете относно протеста заслужават да са в тази тема, а не в тази с вицовете.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:Та, не мога да разбера на тия скучно ли им е ежедневието или това е същността на полицейската работа?
Коментар
-
M5kov написа:Kay_ написа:M5kov написа:Брутната заплата на медицинска сестра без стаж е 320 лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Семестъра им е по 500 лв...ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
M5kov написа:Барманите, при които започват работа :DФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Лошото в случая е, че българина е свикнал да вижда негативното(Ако те напсувам на пътя ще каже гледай колко са прости всички, но ако някой ти направи път да излезеш от улица без предимство, ще му махнеш и почти веднага ще забравиш за случката, но първата ситуация ще ти държи влага по дълго"тук не конкретизирам никой, Говоря като цяло)). Защо не наблегнете на тези които, както казва Наско са страхотни. Дали пък процента не е друг?Както и да е моето мнение си е мое, дано ме разберете какво се опитвам да кажа.Manowar - Татко
Коментар
-
http://9gag.com/gag/aDmqpN7Не само българина, а човека по задание вижда главно негатовното с цел да го поправиОт моята камбанария и опит - % на насадените и клатик*ровците е по-голям.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Малко лична статистика за срещите ми с пътните полицаи.Спирали са ме около 8 пъти за проверка/нарушения за ~ 8 години.- 2 пъти са ми писали фиш.- 2 акт- 1 път са ме пускали (трябваха да спрат колата от движение) след превишена скорост 130 при 90.- При другите съм бил без нарушения, просто проверка.Бих казал, че винаги са се държали на положение, без увъртания за пари и прочие.Цял живот ще помня тези пичове, дето ме пуснаха...Беше ми втори ден, откакто купих Бравата и рекох да я тествам как върви От скромната ми статистика си правя извод, че проблема е в предлагането на пари (водачите), а не в искането (полицаите)..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Мишо, това нейде назад из страниците го бях драскал "Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава"Аз имам 3 фиша и никога не съм и мислел да давам пари... и трите са ми платени.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
И аз не съм мислил, щот все нямам Също си плащам глобите, лошото е, че всичко това е доброволно, просто никой не те задължава да ги плащаш..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар