Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицейски протести

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    Мисля, че вицовете относно протеста заслужават да са в тази тема, а не в тази с вицовете.
    Абсолютно съгласен, дано не си приел шегата ми погрешно.Ако знаете що нещо изписах и после го трих, на Иво поста, ряпа да яде(като обем). Трих го защото не ми се влиза в конфликти с никой. Някои от пишещите в темата ги познавам лично, за други съм си изградил положително мнение, именно тук от форума, за трети нямам впечатления. Уважавам мнението на всички вас, но да се слагат епитети(обидни) на хора(служители) без дори да ги познавате и да сте в тяхното положение, някак си не ми се нрави. Вярно всеки дърпа към своето канче, всеки за себе си е прав, но защо трябва да излизаме от добрия тон. Не забравяйте, че всички сме хора на този свят и дишаме един и същ въздух.Приятна вечер на всички!!!
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Армията не можа да иде на наводненията във Варна,поради липса на техника и хора.
      ...а доброволецът с какво отиде? Техника няма, защото основния процент от бюджета им отива за заплати, придобивки, платени отпуски и ако остане...тогаЗ. И ББ потвърди този слух. Що се касае за липсата на хора. Военните, които получиха жилища в съседната нам кооперация пиеха бира под терасите си по това време, люпеха семки и си държаха коремите. Превърнаха се в карикатури на целия район. Млади момчета, като толупи. Да те е срам да ги гледаш.ПС: Твърдо се разграничавам от тези, които слагат всеки военно-служащ и полицай под един знаменател и от тези, които искат на Вуте да е зле.Искам придобивките им да бъдат съизмерими и що годе прилични за нашите условия на живот, икономическото ни дередже и не на последно място - показани резултати.ПС1: Сериозно задавам въпрос към военните: Абе момчета, някаква строева и/или физическа подготовка с изпити има ли в днешната казарма, защото гледайки матросите от днешната ни морска "армия" се - лентяйството и безхаберието им е изписано по телата, а когато слязат от автобусите към дома приличат по-скоро на вдигнати по тревога спящи мечки.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
        Армията не можа да иде на наводненията във Варна,поради липса на техника и хора.
        ...а доброволецът с какво отиде? Техника няма, защото основния процент от бюджета им отива за заплати, придобивки, платени отпуски и ако остане...тогаЗ. И ББ потвърди този слух. Що се касае за липсата на хора. Военните, които получиха жилища в съседната нам кооперация пиеха бира под терасите си по това време, люпеха семки и си държаха коремите. Превърнаха се в карикатури на целия район. Млади момчета, като толупи. Да те е срам да ги гледаш.ПС: Твърдо се разграничавам от тези, които слагат всеки военно-служащ и полицай под един знаменател и от тези, които искат на Вуте да е зле.Искам придобивките им да бъдат съизмерими и що годе прилични за нашите условия на живот, икономическото ни дередже и не на последно място - показани резултати.ПС1: Сериозно задавам въпрос към военните: Абе момчета, някаква строева и/или физическа подготовка с изпити има ли в днешната казарма, защото гледайки матросите от днешната ни морска "армия" се - лентяйството и безхаберието им е изписано по телата, а когато слязат от автобусите към дома приличат по-скоро на вдигнати по тревога спящи мечки.
        Ти не беше ли доброволец, как разбра, че са люпили семки? Не се засягай, опитвам се да вкарам малко хумор(може би черен в случая)Отговорът е категорично ДА: Аз лично тази година съм се явявал три пъти на изпит по физическа подготовка. Тук е момента да уточня, че нормативите за различните възрастови групи не са еднакви. За строевите, огневите и другите видове подготовки няма да ги конкретизирам, защото не им знам бройката(не съм си го поставял за цел)
        Manowar - Татко

Коментар

M5kov написа:
          Брутната заплата на медицинска сестра без стаж е 320 лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Семестъра им е по 500 лв...
          Ми да стане полицай. Ама те свикнали по лекото по лекото. Легне си отвори някое учебниче, па прочете нещо...унесе я, па заспи малко. Е колко да взима?Друго е си е...ехеее орган на реда.Само да вметна една случка, като съм абсолюютно сериозен. В кв. Борово на кръстовището на ул"Природа" и ул " Родопски извор" ( и двете еднопосочни) винаги има паркирана кола на тротоара точно в кръстовището и 90% от случаите тази кола е сиво БМВ 5 с номер СА6969**. Значи, получава се, че кола движеща се по "Природа" за да премине кръстовището с "Родопски извор", трябва да влезе изцяло за да види по "Родопски извор" дали идва кола - страОтно. В квартала по улиците всеки ден ...нз как да го кажа обхождат района ли? разхождат ли се?... двама полицая. Три (3) пъти съм ги спирал и посочвал колата и отговора е " Това не ни е в правомощията, обадете се в 6то районно или на 112" . Тук само казвам, че съм се обаждал в районното - нищо. Обадих се на 112 - хората ми казаха, че са съобщили в 6то районна и пак нищо не последва.Втора случка със същите индивиди: Решават с една палка под мишница, че ще спират коли по ул "Родопски извор" (пак казвам ЕДНОПОСОЧНА). Спират един Мерцедес 124 и се почва-габарити отпред, отзад, пожарогасителя му гледаха на човека...абе лудница и накрая единия извади един кочан и почна да пише. През това време минаха поне 5-6 коли в насрещното. Викам си тия като приключат с тоя, после ще погнат каращите в насрещното. ООооо нищо подобно. Зяпаха 10минути (естествено още 3-4 коли минаха в насрещното) и за техен късмет мина един циганин. Брех, като го сгащиха - лична карта, къде отиваш, кво ше правиш. А човека събираше кашони и ония го накараха да си изхвърли кашоните в кофите.Та, не мога да разбера на тия скучно ли им е ежедневието или това е същността на полицейската работа?
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
            M5kov написа:
            Брутната заплата на медицинска сестра без стаж е 320 лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Семестъра им е по 500 лв...
            Ми да стане полицай. Ама те свикнали по лекото по лекото. Легне си отвори някое учебниче, па прочете нещо...унесе я, па заспи малко. Е колко да взима?Друго е си е...ехеее орган на реда.
            Тц, жинатъ стана магистър и сега е преподавател на медицински сестри за ~500 лв. Постоянно ми казва за някакви млади сестрички, които напускали, след като си видят първия фиш с въпросните 320 лв.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

fihi написа:
              dikanio написа:
              Мисля, че вицовете относно протеста заслужават да са в тази тема, а не в тази с вицовете.
              Абсолютно съгласен, дано не си приел шегата ми погрешно.Ако знаете що нещо изписах и после го трих, на Иво поста, ряпа да яде(като обем). Трих го защото не ми се влиза в конфликти с никой. Някои от пишещите в темата ги познавам лично, за други съм си изградил положително мнение, именно тук от форума, за трети нямам впечатления. Уважавам мнението на всички вас, но да се слагат епитети(обидни) на хора(служители) без дори да ги познавате и да сте в тяхното положение, някак си не ми се нрави. Вярно всеки дърпа към своето канче, всеки за себе си е прав, но защо трябва да излизаме от добрия тон. Не забравяйте, че всички сме хора на този свят и дишаме един и същ въздух.Приятна вечер на всички!!!
              Не, бе колега. Предполагам никой няма нищо лично към колеги от форума. Ясно е, че има много кадърни хора с тези професии, които си гледат съвестно работата и искат да я работят. Но масата са изгнили от вътре. Позиции за полицаи се заемат с връзки, за да набуташ родата на служба. Пак го казвам - на Дидо първия пост е най-точен и може би изчерпва темата. Аз в родата си имам военни и толкова..нз как да го кажа и на мен са ми казвали "Хайде бе, кандидатствай във военното във ВТ. Имаме наши хора, ще завършиш, жилище, облаги" Ами, сори но голяма част са точно с такова мислене. "Я, тука ще си барам гайдите и така цял живот на гърба на хората" .И точно с/у това са хората. Срещу тези индивиди. Тези превилегии, които станаха е**аси полемиката, се дават с идеята, че тази група от хора служи на обществото. А то не се получава така. Разбираш ли? Цялото възмущение не е към точни единици, а към цялата структура. Да си имат хората превилегии, но да се редуцира системата за да работи правилно и ефективно, а не с множество апандисити.Всичко това го казвам без лоши чувства или нападане към точно определени личности от форума. Наздраве

Коментар

Kay_ написа:
                Та, не мога да разбера на тия скучно ли им е ежедневието или това е същността на полицейската работа?
                Като не разбираш, няма да се обаждаш!Разбира се, че това е работата на органа! :D :D :D Сега сериозно, аз също не искам да се конфронтирам с никой, защото някои от колегите които са на противното на моето мниние ги познавам лично. Но всичко си е въпрос на личен избор!Не слагам всички полицаи под един знаменател! Имам добри приятели полицаи, които са страхотни хора, НО те са изключение.Как може полицай да не знае чужд език??? Това важи и за курортите! Събирани са от кол и въже.Това за семките (в преносен смисъл може би) си е съвсем вярно - нищо не правят повечето.Нямало разкриваемост, защото престъпниците имали чадър от високо. Глупости на огромни тръкалца! Няма разкриваемост, защото ги мързи да дишат.Давам пример: Служител в частна фирма, отговарящ за реда е ударен от чужденец в нетрезво състояние. Вместо да му дадът съвет на въпросния чужденец как трябва да се държи, постъпват според закона - подават жалба в полицията. И какво се случва? Мнението на органа е: "Ами ти си виновен! Не се преценил на каква дистанция да се държиш от него! Сега жалби ми пускаш да правим преписки. Пиши тука, че оттегляш жалбата, щото той ще си отиде след някой ден и ходи да го търсиш в Англия! Само нерешени случаи да трупам!"Логиката е желязна, нали?В тази връзка смятам, че не заслужават такива превилегии!

Коментар

M5kov написа:
                  Kay_ написа:
                  M5kov написа:
                  Ми да стане полицай. Ама те свикнали по лекото по лекото. Легне си отвори някое учебниче, па прочете нещо...унесе я, па заспи малко. Е колко да взима?Друго е си е...ехеее орган на реда.
                  Тц, жинатъ стана магистър и сега е преподавател на медицински сестри за ~500 лв. Постоянно ми казва за някакви млади сестрички, които напускали, след като си видят първия фиш с въпросните 320 лв.
                  А има ли кой да ги успокоява тези сестрички?

Коментар

Барманите, при които започват работа :D
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                      Барманите, при които започват работа :D
                      Хм, щеше да е смешно, ако не беше тъжно!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_33

Коментар

Лошото в случая е, че българина е свикнал да вижда негативното(Ако те напсувам на пътя ще каже гледай колко са прости всички, но ако някой ти направи път да излезеш от улица без предимство, ще му махнеш и почти веднага ще забравиш за случката, но първата ситуация ще ти държи влага по дълго"тук не конкретизирам никой, Говоря като цяло)). Защо не наблегнете на тези които, както казва Наско са страхотни. Дали пък процента не е друг?Както и да е моето мнение си е мое, дано ме разберете какво се опитвам да кажа.
                        Manowar - Татко

Коментар

http://9gag.com/gag/aDmqpN7Не само българина, а човека по задание вижда главно негатовното с цел да го поправиОт моята камбанария и опит - % на насадените и клатик*ровците е по-голям.

Коментар

Малко лична статистика за срещите ми с пътните полицаи.Спирали са ме около 8 пъти за проверка/нарушения за ~ 8 години.- 2 пъти са ми писали фиш.- 2 акт- 1 път са ме пускали (трябваха да спрат колата от движение) след превишена скорост 130 при 90.- При другите съм бил без нарушения, просто проверка.Бих казал, че винаги са се държали на положение, без увъртания за пари и прочие.Цял живот ще помня тези пичове, дето ме пуснаха...Беше ми втори ден, откакто купих Бравата и рекох да я тествам как върви От скромната ми статистика си правя извод, че проблема е в предлагането на пари (водачите), а не в искането (полицаите)...
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Мишо, това нейде назад из страниците го бях драскал "Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава"Аз имам 3 фиша и никога не съм и мислел да давам пари... и трите са ми платени.

Коментар

И аз не съм мислил, щот все нямам Също си плащам глобите, лошото е, че всичко това е доброволно, просто никой не те задължава да ги плащаш...
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
                                X