Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицейски протести
Collapse
X
-
Това с инвалидните пенсии е вярно, но е друга тема.Ники, относно по-горното ти мнение - сигурен съм, че е така, както казваш, още повече, че се познаваме и знам, че си сериозен мъж.Ако си прочел някъде по-горе едно мое мнение - аз съм ЗА привилегиите на всички служители на МВР, работещи на терен.Както и за диференциране на всички останали - дал съм примерно разделение по категории на труда.Нали си съгласен с мен, че твоят труд не е същия като хората, извършващи регистрация на автомобили?Или с тези, издаващи документи за самоличност?Или с онези, работещи като охрана на КПП-то на някое ведомство?За това става дума, и мисля, че още в първото ми мнение по темата бях ясен.Персонално аз бях много раздразнен от блокирането на пътища и кръстовища. Доста необмислена постъпка от протестиращите, и надявам се да не остане ненаказана.
Коментар
-
sasho_n2 написа:Повярвай ми, в оргомна грешка си....Повече от 10 години работя само с корпоративни клиенти, имам наблюдение над пазара като цяло. Такова чудо, като в МВР няма.
Коментар
-
Точно това имам предвид, колега. Сега - ако някой очаква, че полицейският труд трябва да се прирвани, като придобивки и плащане с този на нисък разряд служител в някаква - каквато и да е фирма е в ОГРОМНА грешка, тъй като полицейският труд е специфичен и НЕ Е нискоквалифициран - напротив. Така че е абсолютно резонно, те да си искат придобивките и да искат по-добри условия на труд. Въпроса е каква администрация има в МВР и до колко ефективна е тя. Защото, ако е така както се говори - повече от 60% административен персонал, който има същите придобивки, като и полицая - това вече е отвратително. И ако не заметат проблема бързо бързо, обществото трябва да изисква тази информация и да се обсъжда на висок глас, какви точно назначения си правят по всички министерства - не само в МВР. Но дълга тема е...
Коментар
-
Когато частна фирма дава нещо на служителите си - то тя си е направила сметката, след като тези служители са заработили предостатъчно и са изкарали тези пари многократно! В МВР и прочие работата е съвсем друга! Трябва ли да Ви обяснявам, че там привилегиите /изкарани от данъкоплатците/ са дадени по силата на Закон,гласуван от едни други хрантутници /хранени пак от данъкоплатеца/. И какво става !? Едни хрантутници дават на други, нещо, което е изкарано от ГольО и ГолИца, които хранят всичките хрантутници. И всичко това остатък от комунизъма. Честит 10-ти ноември "Гаспада афицерьи"...И да - привилегии са, защото ака бяха права - то щяха да са за всички държавни служители, а не само за въоръжените такива.Ако обществото беше удовлетворено от работата на Полицията - никой нямаше да има нищо против.Но пари трябва да се дават за свършена работа и за резултати.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да искарат няколко смени с полицейски патрули с пълни екстри (в отрицателния смисъл), и после пак да драснат няколко реда в темата. И аз работя навън и знам какво е да се пука камъка от жега и студ, така че не завиждайте на редовите полицаи. А по времето на социализма всяко предприятие имаще почивна станция. А къде са сега Българската икономика и почивните и бази? Кире, вземи привилегиите на съдии , прокурори и разни други безделници...Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:Кире, вземи привилегиите на съдии , прокурори и разни други безделници...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
knososs написа:sasho_n2 написа:Повярвай ми, в оргомна грешка си....Повече от 10 години работя само с корпоративни клиенти, имам наблюдение над пазара като цяло. Такова чудо, като в МВР няма.
Коментар
-
Immortal написа:Това с инвалидните пенсии е вярно, но е друга тема.Ники, относно по-горното ти мнение - сигурен съм, че е така, както казваш, още повече, че се познаваме и знам, че си сериозен мъж.Ако си прочел някъде по-горе едно мое мнение - аз съм ЗА привилегиите на всички служители на МВР, работещи на терен.Както и за диференциране на всички останали - дал съм примерно разделение по категории на труда.Нали си съгласен с мен, че твоят труд не е същия като хората, извършващи регистрация на автомобили?Или с тези, издаващи документи за самоличност?Или с онези, работещи като охрана на КПП-то на някое ведомство?За това става дума, и мисля, че още в първото ми мнение по темата бях ясен.Персонално аз бях много раздразнен от блокирането на пътища и кръстовища. Доста необмислена постъпка от протестиращите, и надявам се да не остане ненаказана.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Тия фуражки трябва да са на заплата + бонус определен от свършената през месеца работа - не си свършил нищо през месеца, седиш си на 400-500 лева. Няма предприятие, в което при 2% изпълнение на плана (визирам разкритите престъпления) да държиш тези служители. Това е абсурдно. В момента тази полиция по-скоро пречи на обществото, отколкото да помага. И те са едно от лицата на престъпността в момента.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:И те са едно от лицата на престъпността в момента.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар