Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицейски протести
Collapse
X
-
Може ли да ми посочите по коя точка от законодателството докторите/лекарите или каквито се водят, нямат право на годишен отпуск?Въобще вие по трудов договор ли работите реално, защото ако е така, то няма кое да ви спре полагаемата отпуска спрямо КТ.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Може ли да ми посочите по коя точка от законодателството докторите/лекарите или каквито се водят, нямат право на годишен отпуск?Въобще вие по трудов договор ли работите реално, защото ако е така, то няма кое да ви спре полагаемата отпуска спрямо КТ.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
pavyan написа:Airfan написа:pavyan написа:BO написа:Я кажи какво работиш, че ми е интересно.Ако си на трудов договор няма договори, няма чудо, което да ти забранява платения годишен отпуск.
Коментар
-
Ето за това си заслужават превилегиите!http://clubz.bg/30157-myj_pochina_v_...t_v_arestaНе е убиец, изнасилвач или терорист.Те и за това са го били де - да каже къде са парите, за да ги внесат в касата на министерството да има за обезщитения.Обърнете внимание на коментара на Деян под статията. Страхотен е.
Коментар
-
Airfan написа:Ти си първото GP, което срещам макар и виртуално, което не взима отпуск и работи 24/7. Повечето GP-та работят от 8 до 12 или от 14 до 18 часа, в останалото време имат "амбулатория" и не вдигат телефона. Ако си в Пловдив бих ти станал пациент.ПоздравиA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Airfan написа:Много сте ми интересни, направо се кефя - всички тук са безгрешни, спазвате закона за всичко, ако ви отрежат обезщетенията, защото не са привилегии, дали няма да се наежите да протестирате или ще си седите на задниците? Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле, ей това е философията в наше село.Със здраве
Коментар
-
Immortal написа:На мен първо ми спряха процентите от оборот. Премълчах си. После ми спряха и месечните бонуси. Напуснах.Не съм протестирал, не съм се карал с никой. Не ми харесва вече тук - чао!И да ви призная нещо. В сегашната ми работа също има заплати при пенсиониране. 6. Ако направиш над 15 години стаж във фирмата - 12.Научих за тях чак когато се пенсионира една от колежките ми.Не съм дошъл тук заради тях, както и не чакам на тях. Ако докато ми дойде времето ги премахнат - няма да тръгна да протестирам.
Коментар
-
Път
КАт вместо да си гледат работа -а тя е да са на улицата и да ръководят-оправят движението ходят да стачкуват ами няма пари това -началниците много краднат Те и без това сами си изкарват двойни заплати Сега задръстване на входа на магистрала Люлин -Филиповци Долу на караулката за центъра също то вярно че правят ремонти ама затворили 2 платна за една дупка а то и дупка няма
Коментар
-
Immortal написа:Airfan написа:Много сте ми интересни, направо се кефя - всички тук са безгрешни, спазвате закона за всичко, ако ви отрежат обезщетенията, защото не са привилегии, дали няма да се наежите да протестирате или ще си седите на задниците? Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле, ей това е философията в наше село.Със здравеЯвно основната ти заплата е достаъчно добра за да не им обръщаш внимание на тия добавки.Ама на мен като ми падна от 50-70лв на 30-35 няма как да не рева, нали?Още повече, ако ти пука за мястото където работиш. Иначе да, най-лесно е да си тръгнеш.Ми що не махнем 20-те заплати при пенсиониране?Ми защо тогава не променим лихвата на всички които са взели кредити?Майстора в сервиза като ти каже, че ремонта ще ти струва 200лв, що после да не каже 500?За мен проблема не е в тия заплати, а в това, че променят условията. Ако искат да ги махнат но да важи за новопостъпилите.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
За мен проблемът е, че това се прави, защото няма пари. И както обикновено с това правителство, като няма пари - затягат се колани. Не се търсят пари, даже се връщат, ако случайно се появят отнякъде. Та, ако тая година успеят да се преборят с полицаите и таксиметровите шофьори, догодина ще се видим в чудо. Винетката спокойно могат да я вдигнат на 200 лв. със същото оправдание. Ми аз ще трябва да си я купя. Дето се вика, ако децата искат да ходят на море, при бабите си и пр., ще минат и без нови маратонки. Та, те така. Пък вие си ги подкрепяйте "по принцип" и "в конкретната ситуация".браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
trace написа:Immortal написа:Airfan написа:Много сте ми интересни, направо се кефя - всички тук са безгрешни, спазвате закона за всичко, ако ви отрежат обезщетенията, защото не са привилегии, дали няма да се наежите да протестирате или ще си седите на задниците? Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле, ей това е философията в наше село.Със здравеЯвно основната ти заплата е достаъчно добра за да не им обръщаш внимание на тия добавки.Ама на мен като ми падна от 50-70лв на 30-35 няма как да не рева, нали?Още повече, ако ти пука за мястото където работиш. Иначе да, най-лесно е да си тръгнеш.Ми що не махнем 20-те заплати при пенсиониране?Ми защо тогава не променим лихвата на всички които са взели кредити?Майстора в сервиза като ти каже, че ремонта ще ти струва 200лв, що после да не каже 500?За мен проблема не е в тия заплати, а в това, че променят условията. Ако искат да ги махнат но да важи за новопостъпилите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар