Ся се сетих за още нещо.Заплатите им не били високи.Да, ама текато имат брутна заплата 1000 лв, чисто взимат 900.А обикновения гражданин с брутна заплата 1000 чисто взима около 750.Т.е. ако заплатата на един полицай брутно е 1000 лв, то тя се равнява на заплата от 1200 лв на обикновените хора.Произтича от факта, че не им се удържат осигуровки. Те са за сметка на бюджета и е едно скрито увеличение на заплатите им.Заб. Цифрите са примерни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицейски протести
Collapse
X
-
Това с осигуровките им е държавна/служебна тайнаПРИЛОЖЕНИЕкъм Заповед .......2015 г.СПИСЪКна категориите информация в МВР,подлежаща на класификация като служебна тайна:....12. Информация относно социалното, здравното и допълнителното задължително пенсионноосигуряване на служителите и курсантите от МВР, ако не подлежи на класификация катодържавна тайна - 5251, т. 24 от Допълнителните разпоредби на Закона за Министерството навътрешните работиДо преди няколко години точната бройка на служителите в МВР също беше тайна. В течение на повече от 50 години никой не е знаел официално колко човека работят там.
Коментар
-
Immortal написа:Ся се сетих за още нещо.Заплатите им не били високи.Да, ама текато имат брутна заплата 1000 лв, чисто взимат 900.А обикновения гражданин с брутна заплата 1000 чисто взима около 750.Т.е. ако заплатата на един полицай брутно е 1000 лв, то тя се равнява на заплата от 1200 лв на обикновените хора.Произтича от факта, че не им се удържат осигуровки. Те са за сметка на бюджета и е едно скрито увеличение на заплатите им.Заб. Цифрите са примерни.
Коментар
-
Airfan написа:Immortal написа:Ся се сетих за още нещо.Заплатите им не били високи.Да, ама текато имат брутна заплата 1000 лв, чисто взимат 900.А обикновения гражданин с брутна заплата 1000 чисто взима около 750.Т.е. ако заплатата на един полицай брутно е 1000 лв, то тя се равнява на заплата от 1200 лв на обикновените хора.Произтича от факта, че не им се удържат осигуровки. Те са за сметка на бюджета и е едно скрито увеличение на заплатите им.Заб. Цифрите са примерни.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Airfan написа:За да спазват закона..., те получават компенсация, а не привилегия, в размер на 20 заплати след като е дошло време да се пенсионират.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=BVTQyWAOg8AЕ чуйте последните 2 реплики, преди да започне песента. Викам и при нас да го направим така Всички хора търсят спасение в чужбина, а тук да останат само ченгета.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Airfan написа:ами защо да спазват тогава първоначалната уговорка да си трят независимо от всичко?
Коментар
-
Много сте ми интересни, направо се кефя - всички тук са безгрешни, спазвате закона за всичко, ако ви отрежат обезщетенията, защото не са привилегии, дали няма да се наежите да протестирате или ще си седите на задниците? Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле, ей това е философията в наше село.Със здраве
Коментар
-
Airfan написа:Много сте ми интересни, направо се кефя - всички тук са безгрешни, спазвате закона за всичко, ако ви отрежат обезщетенията, защото не са привилегии, дали няма да се наежите да протестирате или ще си седите на задниците? Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле, ей това е философията в наше село.Със здравеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Airfan написа:Много сте ми интересни, направо се кефя - всички тук са безгрешни, спазвате закона за всичко, ако ви отрежат обезщетенията, защото не са привилегии, дали няма да се наежите да протестирате или ще си седите на задниците? Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле, ей това е философията в наше село.Със здраве
Коментар
-
От доста време чета темата и все се въздържам от коментар.Ма малко в повече ми дойдоха защитниците на полицаите.Хайде да направят коментар на моето положение:Работя всеки ден по 12часа принципно,но ако се налага,докато се свърши работата,без събота и неделя.Обаче 24 часа съм на разположение,365 дни в годината.Телефона звъни и събота и неделя и нощем.В България и чужбина.А и през отпуската,каквато нормативно нямам(уредено чрез Кодекса на труда или договор),защото ако искам отпуск,трябва да си намеря заместник.Като отпуската е за моя сметка,т.е. не е платена.Не получавам фиксирана заплата,респективно и класове.Нямам порцион и пари за служебни дрехи(въпреки че трябва да съм униформен).Не ми се полага карта за градския транспорт(нищо,че в задълженията ми влизат и посещения по адреси),нито ми плащат поне част от бензина за колата,която е лична,но я ползвам,за да си свърша по-бързо работата.Плащам си осигуровките и данъците,както и заплата и осигуровки на персонала всеки божи месец,а не ми ги плаща държавата.Няма топло,няма студено,дъжд,сняг-има ли нужда,излиза се на вън и се свършва работата.Нямам преференции в някоя база за почивка на море или планина,нито пък специална болница или санаториум,които да ме обслужват.Да допълня:за кабинета в който работя плащам наем+консумативи и режиини.Компютри,принтери,шкафове,кантонерки-всичко е закупено лично.Както и хартия,химикалки,папки и всякаква канцеларска потребност.Плюс всички инструменти и консумативи с които работя.Като пример-само единия уред с който работя е 3,800лв.Айде,до тук,че ако го прочета един,два пъти и току виж съм почнал да рева.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
BO написа:Я кажи какво работиш, че ми е интересно.Ако си на трудов договор няма договори, няма чудо, което да ти забранява платения годишен отпуск.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар