Приключи и вчерашния цирк. Само се чудя, при тази ниска избирателна активност, как не ги е срам, че и си вярват, казвайки че са спечелили и били избрани. Сигурен съм, че много млади хора ще гласуват ако е електронно. Дано стане.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за последните избори?
Collapse
X
-
Не съм вярвал, че резултатите се фалшифицират поне не и в последните 20 години...Сега се убедих лично, че се фалшифицират безпардонно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Интересно ми е дали някой си мисли че има парламентарно представена партия, дето да не купува гласове.......Сигурно няма такива.....Щом всички го правят, значи те си плащат за инвестиция която по късно трябва да избият като си вземат вложените пари в покупка на вот от същия тоя народ на който са ги дали......Демек се гласува кой да ни ограбва повече от другия.......Трябва да съм луд за да участвам в нещо такова......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Danchojn написа:Винаги ми е било интересно, как се разбира кой колко процента има, преди реалното преброяване на бюлетините? Нали вота е "секретен". Как става м.......а му?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
bubachko
"Ако изборите променяха нещо, щяха да са незаконни."Или - не може почити 30 години преход да правим, все едно и също племе да е на власт и ние да си мислим, че всичко е решено от "избора на народа"Danchojn написа:...Само се чудя, при тази ниска избирателна активност, как не ги е срам, че и си вярват, казвайки че са спечелили и били избрани.
Коментар
-
bubachko написа:Или - не може почити 30 години преход да правим, все едно и също племе да е на власт и ние да си мислим, че всичко е решено от "избора на народа"Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Едно време да си политик е било призвание и признание. Политиците са изкарвали по един, максимум два мандата и толкоз. Такива са били предприемачи, търговци, занаятчии, писатели и т.н.Говоря за времето преди 1944.Сега - политик стана професия. Има хора, които цял живот нищо друго не са работили (напр. Сергей Станишев).Тях ако ги наритаме от политиката, няма какво да правят. Щото нищо не умеят. Затова стават "консултанти" и "лектори", т.е. продължават да лъжат и да мажат.Затова и едни и същи хора се въртят - сменят партии, сменят убеждения, сменят всичко, сигурно и пола си ще сменят, ако трябва. Само и само да са на власт - т.е. нищо да не правят, а да им плащат едни пари. Ама ПАРИ, не като на нас, париченца.
Коментар
-
Абе някой запитвал ли се е защо по време на президентски избори няма никво купуване на гласове, нещата протичат що годе нормално в това отношение......- Ми щото едно че от президента в тая държава не зависи почти нищо, а и най - вече - няма никва далавера.......за кво тогава да се инвестират средства в купуване на гласове......Както става ясно - след като се купуват гласове, значи се инвестира в нещо.......ако спечелиш - трябва да избиеш инвестицията си........Правят го всички - значи за който и да пуснеш бюлетина - все е маскара......Както го е казал поета преди време......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар