Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за последните избори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Приключи и вчерашния цирк. Само се чудя, при тази ниска избирателна активност, как не ги е срам, че и си вярват, казвайки че са спечелили и били избрани. Сигурен съм, че много млади хора ще гласуват ако е електронно. Дано стане.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Не съм вярвал, че резултатите се фалшифицират поне не и в последните 20 години...Сега се убедих лично, че се фалшифицират безпардонно.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Интересно ми е дали някой си мисли че има парламентарно представена партия, дето да не купува гласове.......Сигурно няма такива.....Щом всички го правят, значи те си плащат за инвестиция която по късно трябва да избият като си вземат вложените пари в покупка на вот от същия тоя народ на който са ги дали......Демек се гласува кой да ни ограбва повече от другия.......Трябва да съм луд за да участвам в нещо такова......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Винаги ми е било интересно, как се разбира кой колко процента има, преди реалното преброяване на бюлетините? Нали вота е "секретен". Как става м.......а му?

Коментар

Danchojn написа:
            Винаги ми е било интересно, как се разбира кой колко процента има, преди реалното преброяване на бюлетините? Нали вота е "секретен". Как става м.......а му?
            Стоят едни анкетьори по секциите и задават тъпи въпроси на вече гласувалите Кофтито е, че това го изкарват като официална информация по телевизиите, а то съвсем не е.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Мен никога никой не ме е питал нищо, нито съм ги виждал тези!

Коментар

"Ако изборите променяха нещо, щяха да са незаконни."Или - не може почити 30 години преход да правим, все едно и също племе да е на власт и ние да си мислим, че всичко е решено от "избора на народа"
                Danchojn написа:
                ...Само се чудя, при тази ниска избирателна активност, как не ги е срам, че и си вярват, казвайки че са спечелили и били избрани.
                Това си го смятам всеки път. Грубата сметка:6,000,000 избиратели с право на глас40% избирателна активност - 2,400,000 гласували40% (МАКСИМУМ) за победителя - 960,000 гласувалии всеки път ми става смешно Второ - никога не съм разбирал защо трябва гласуването да е тайно/анонимно. Нали при престъпление има виновни. Защо тези които са избирали (и продължават да избират) всички тези мизерници кой съден, кой крал, кой следствен, кой наркобарон - нямат очи и доблест да се изправят с мнението си пред света... Страх?

Коментар

Щото, Пешо, преди няколко десетки години с гласувалите "не както трябва" се разправяха по "друг" начин.Ударни отряди, палежи, лагери и др. Това във всякакви тоталитарни общества.

Коментар

bubachko написа:
                    Или - не може почити 30 години преход да правим, все едно и също племе да е на власт и ние да си мислим, че всичко е решено от "избора на народа"
                    Е сори, но царя вкара модата от време да време да навлиза нов цвят за да може върхушката да се пребоядисва от време на време, щото все пак не можеше двуполюсния модел да издържи повече от 10 години........Боико успешно продължи традицията и сега вече има широк избор от партийки за всеки всук и цвят.......а като се позагледа човек - все едни и същи хорица по тия партийки, тия дето изчезват от хоризонта по принцип почват да се занимават с тихо и мащабно задкулисно бизнесче, щото все пак трябва да има и пари за пране и търговийка с вот.......Абе къде изчезна Фидоската бе, някой дали се е запитвал.......такъв колорит предното НС, ся я няма......ебаси.....
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Едно време да си политик е било призвание и признание. Политиците са изкарвали по един, максимум два мандата и толкоз. Такива са били предприемачи, търговци, занаятчии, писатели и т.н.Говоря за времето преди 1944.Сега - политик стана професия. Има хора, които цял живот нищо друго не са работили (напр. Сергей Станишев).Тях ако ги наритаме от политиката, няма какво да правят. Щото нищо не умеят. Затова стават "консултанти" и "лектори", т.е. продължават да лъжат и да мажат.Затова и едни и същи хора се въртят - сменят партии, сменят убеждения, сменят всичко, сигурно и пола си ще сменят, ако трябва. Само и само да са на власт - т.е. нищо да не правят, а да им плащат едни пари. Ама ПАРИ, не като на нас, париченца.

Коментар

Абе някой запитвал ли се е защо по време на президентски избори няма никво купуване на гласове, нещата протичат що годе нормално в това отношение......- Ми щото едно че от президента в тая държава не зависи почти нищо, а и най - вече - няма никва далавера.......за кво тогава да се инвестират средства в купуване на гласове......Както става ясно - след като се купуват гласове, значи се инвестира в нещо.......ако спечелиш - трябва да избиеш инвестицията си........Правят го всички - значи за който и да пуснеш бюлетина - все е маскара......Както го е казал поета преди време......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                        X