Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за последните избори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Точно затова не му симпатизирам. Харесват ми думите му, но не и цирка му.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Обръщам се към всички и може би най-вече към модераторите. Знам че форума не е политически, но НАШИЯ форум е може би най-големия в България. Възможно ли е да се проведе някаква инициатива тук, с която да накараме всички участници да идат да гласуват. Много мои приятели не ходят да гласуват, и не мога да ги убедя. И аз вече съм на кръстопът. Но няма друг начин да надвием циганизацията. Моля, просто помислете. Всички искаме да живеем в по-добри условия.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

А на мен най-много ми харесва спекулата с Русия и православната вяра
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Абсолютни циркове за поредна година. Особено в София. Тука всичко е фасада, а в задния двор си е е_ало ма_та...корупция, кражби, не могат да разделят на две магарета сламата. Градът е затънал в дългове и целия тоя камуфлаж ще започне рано или късно да се срива. ГЕРБ си назначиха кмет, но формално изгубиха мнозинството в съвета. Формално, защото им трябват два гласа, а интересно, влязоха "Глас народен" точно с двама човека...

Коментар

veselin10 написа:
            naskobg написа:
            .....Кой кого или какво е манипулирал?
            Ти телевизия не гледаш ли? Един от тези които ги даваха , и каза, че е гласувал за себе си, жена му също, и доста хора за които не спомена(един от тях съм аз!) е получил 0 (нула) гласа. Други въпроси?
            Да, ако може!Гледам телевизия!Това, което казва човекът, само показва какви неграмотници са в изборните комисии!Нали не си мислиш, че един глас би променил нещо!Други въпроси?

Коментар

Danchojn написа:
              Кой има място в политиката според теб?
              Хора с подобно хулиганско държание - категорично НЕ!За останалите - не казвам, че имат и те място, но при такава избирателна активност ще е така!

Коментар

Danchojn написа:
                но НАШИЯ форум е може би най-големия в България. Възможно ли е да се проведе някаква инициатива тук, с която да накараме всички участници да идат да гласуват. Много мои приятели не ходят да гласуват, и не мога да ги убедя. И аз вече съм на кръстопът. Но няма друг начин да надвием циганизацията.
                Първо не е най - големия, не мисля че е и в топ 3 дори......После не можеш да накараш някой който не вижда смисъл в гласуването да го направи, защото доводите който ще му изтъкнеш че така щяла да се надвие циганизацията ще са само плод на твойте желания който може ЕВЕНТУАЛНО и да се свъднат......но пък другата страна ще може да ти посочи солидни доводи в подкрепа на тезата че за 20 и кусур години гласуване, не се е променило нищо, а изборния процес става все по опорочен и фалшив........Интересно ми е следното - и най - голямата, и най - смотаната партия призовават за активно гласуване.......с ясното съзнание че не всички призовани ще гласуват за тях.......значи има и друг мотив.......
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  После не можеш да накараш някой който не вижда смисъл в гласуването да го направи, ......................Интересно ми е следното - и най - голямата, и най - смотаната партия призовават за активно гласуване.......с ясното съзнание че не всички призовани ще гласуват за тях.......значи има и друг мотив.......
                  Ей това е проблемът. Просто не знам какво да кажа!

Коментар

Както виждате, колкото и да призовават файда няма - правят го за ПР-а и за субсидийте
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

naskobg написа:
                      veselin10 написа:
                      naskobg написа:
                      .....Кой кого или какво е манипулирал?
                      Ти телевизия не гледаш ли? Един от тези които ги даваха , и каза, че е гласувал за себе си, жена му също, и доста хора за които не спомена(един от тях съм аз!) е получил 0 (нула) гласа. Други въпроси?
                      Да, ако може!Гледам телевизия!Това, което казва човекът, само показва какви неграмотници са в изборните комисии!Нали не си мислиш, че един глас би променил нещо!Други въпроси?
                      Братле, явно гледаш други телевизии. Моя приятел ясно и точно каза: Той е гласувал за себе си, както и жена му. Аз за себе си също мога да кажа, че съм гласувал за него. 3 гласа най- малко! Преброени- 0 (нула) !!! Други въпроси не искам, че си ми същия като ББ. Като не ти харесва въпроса , отговора е "Ти пък си мноо убав!"
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

без да оправдавам неотчетените гласове, но когато някой спечели изборите с 60-70-85% (без значение партията), дали 2-3 гласа, или дори 1000-2000 гласа за голям град биха били от голямо значение?
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                          без да оправдавам неотчетените гласове, но когато някой спечели изборите с 60-70-85% (без значение партията), дали 2-3 гласа, или дори 1000-2000 гласа за голям град биха били от голямо значение?
                          Абслолютно всеки глас трябва да се отчита. Дали е един, дали са 10 няма значение. Дали другият получава 10 000 или 100 000, пак няма значение. Абсолютно всичко трябва да се отчита, точно така както е пуснато от хората. А сега се замисли за един фантастичен случай, в който има на 100% гласуване в цялата България. Знаеш ли какви ще са резултатите тогава?

Коментар

veselin10 написа:
                            Братле, явно гледаш други телевизии. Моя приятел ясно и точно каза: Той е гласувал за себе си, както и жена му. Аз за себе си също мога да кажа, че съм гласувал за него. 3 гласа най- малко! Преброени- 0 (нула) !!! Други въпроси не искам, че си ми същия като ББ. Като не ти харесва въпроса , отговора е "Ти пък си мноо убав!"
                            Не знам защо, но тонът ти прилича много на онзи пич, дето ходи на гости в НАТФИЗ.Колкото до това, кои телевизии гледам - категорично между тях не е Алфа.Интересен е фактът, че щом мнението ми е различно от твоето, приличам на ББ.Колкото до гласовете, ако беше прочел добре - мнението ми е, че това е следствие на качеството на хората в комисиите.И не на последно място - един от методите за дестабилизация и всяване на смут в обществото е пускането на слухове!Айде да доказваме кой и за кого е гласувал! Как?

Коментар

Нещо почваш да обиждаш и клеветиш! Не изказвам мнение а факти. И не от второ и трето лице. И тези факти като не ти харесват и изместваш темата и започваш да говориш глупости и да обиждаш! Нещо много си си повярвал.....И е много готино да си дописваш мнениятя след като съм отговорил.Пиши си. Модераторствай си , няма да ти се мешим.... Айде живи и здрави!В журналния (лог) файл на форума няма запис naskobg да е променял мнението си, след като ти си публикувал твоето. Впрочем, ако га беше направил, щеше да има надпис за направената промяна - това съобщение излиза винаги, независимо дали променилия мнението си е потребител, модератор или администратор (стига да не е последно мнение в темата).Мисля е редно да се извиниш за прибързаното обвинение.Pecho
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                                Нещо почваш да обиждаш и клеветиш! Не изказвам мнение а факти. И не от второ и трето лице. И тези факти като не ти харесват и изместваш темата и започваш да говориш глупости и да обиждаш! Нещо много си си повярвал.....И е много готино да си дописваш мнениятя след като съм отговорил.Пиши си. Модераторствай си , няма да ти се мешим.... Айде живи и здрави!
                                Вярвам си наистина, бива ли човек да не си вярва?Не клеветя никой с нищо.Ако съм те обидил - извинявай, но не виждам къде и с какво. Просто мнението ми е различно от твоето.Колкото до клеветите - ти клеветиш в момента.Аз пиша като потребител и не виждам какво общо има модерирането!Къде да не се меша и защо?Колкото до това, че съм си дописвал мненията след твоето писане си е жива клевета, което цели да ме злепостави пред останалите потребители.Това, че не съм дописвал нищо ще ти докажа с факти и тогава ще разбереш наистина, че умишлено си ме обидил.

Коментар

Working...
                                X