Точно затова не му симпатизирам. Харесват ми думите му, но не и цирка му.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за последните избори?
Collapse
X
-
Обръщам се към всички и може би най-вече към модераторите. Знам че форума не е политически, но НАШИЯ форум е може би най-големия в България. Възможно ли е да се проведе някаква инициатива тук, с която да накараме всички участници да идат да гласуват. Много мои приятели не ходят да гласуват, и не мога да ги убедя. И аз вече съм на кръстопът. Но няма друг начин да надвием циганизацията. Моля, просто помислете. Всички искаме да живеем в по-добри условия.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Абсолютни циркове за поредна година. Особено в София. Тука всичко е фасада, а в задния двор си е е_ало ма_та...корупция, кражби, не могат да разделят на две магарета сламата. Градът е затънал в дългове и целия тоя камуфлаж ще започне рано или късно да се срива. ГЕРБ си назначиха кмет, но формално изгубиха мнозинството в съвета. Формално, защото им трябват два гласа, а интересно, влязоха "Глас народен" точно с двама човека...
Коментар
-
veselin10 написа:naskobg написа:.....Кой кого или какво е манипулирал?
Коментар
-
Danchojn написа:но НАШИЯ форум е може би най-големия в България. Възможно ли е да се проведе някаква инициатива тук, с която да накараме всички участници да идат да гласуват. Много мои приятели не ходят да гласуват, и не мога да ги убедя. И аз вече съм на кръстопът. Но няма друг начин да надвием циганизацията.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:После не можеш да накараш някой който не вижда смисъл в гласуването да го направи, ......................Интересно ми е следното - и най - голямата, и най - смотаната партия призовават за активно гласуване.......с ясното съзнание че не всички призовани ще гласуват за тях.......значи има и друг мотив.......
Коментар
-
naskobg написа:veselin10 написа:naskobg написа:.....Кой кого или какво е манипулирал?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
ele написа:без да оправдавам неотчетените гласове, но когато някой спечели изборите с 60-70-85% (без значение партията), дали 2-3 гласа, или дори 1000-2000 гласа за голям град биха били от голямо значение?
Коментар
-
veselin10 написа:Братле, явно гледаш други телевизии. Моя приятел ясно и точно каза: Той е гласувал за себе си, както и жена му. Аз за себе си също мога да кажа, че съм гласувал за него. 3 гласа най- малко! Преброени- 0 (нула) !!! Други въпроси не искам, че си ми същия като ББ. Като не ти харесва въпроса , отговора е "Ти пък си мноо убав!"
Коментар
-
Нещо почваш да обиждаш и клеветиш! Не изказвам мнение а факти. И не от второ и трето лице. И тези факти като не ти харесват и изместваш темата и започваш да говориш глупости и да обиждаш! Нещо много си си повярвал.....И е много готино да си дописваш мнениятя след като съм отговорил.Пиши си. Модераторствай си , няма да ти се мешим.... Айде живи и здрави!В журналния (лог) файл на форума няма запис naskobg да е променял мнението си, след като ти си публикувал твоето. Впрочем, ако га беше направил, щеше да има надпис за направената промяна - това съобщение излиза винаги, независимо дали променилия мнението си е потребител, модератор или администратор (стига да не е последно мнение в темата).Мисля е редно да се извиниш за прибързаното обвинение.PechoNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Нещо почваш да обиждаш и клеветиш! Не изказвам мнение а факти. И не от второ и трето лице. И тези факти като не ти харесват и изместваш темата и започваш да говориш глупости и да обиждаш! Нещо много си си повярвал.....И е много готино да си дописваш мнениятя след като съм отговорил.Пиши си. Модераторствай си , няма да ти се мешим.... Айде живи и здрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар