Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за последните избори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз лично не гласувах, нямах време, а 6-тото ми чувство не ме излъга, преизбраха гербаджийския кмет. Много от хората казват : Виж, той за тези няколко години направи 1,2,3 и тн. Е да направил е, имало е еврофондове за усвояване и ги е усвоил и направил, не е извадил парите от неговия джоб. Вероятно и някой друг на неговото място щеше да направи същото и повече или пък по-малко.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Re: Какво мислите за последните избори?

pplk написа:
      Danchojn написа:
      Занимават обществеността със Сидеров, който поне се показва и говори.
      Направо ме развесели! :D :D :D
      Аз го четох два пъти, за да съм сигурен, че наистина съм прочел правилно.Обаче като навържеш това и омразат към Хелоуин нещата се наместват.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
        Обаче като навържеш това и омразат към Хелоуин нещата се наместват.
        Значи ли, че като си против нещо го мразиш? Напомняш ми на една максима: Има две мнения по въпроса, едното е моето, а другото е грешно.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Lane Staley написа:
          pplk написа:
          Danchojn написа:
          Аз го четох два пъти, за да съм сигурен, че наистина съм прочел правилно.Обаче като навържеш това и омразат към Хелоуин нещата се наместват.
          Сега остава да кажете, че ви харесват наркобароните и техните слуги, които си връзват маратонките по жиците около училищата.И не, не мразя американския празник, който го харесва да си го празнува. Аз не го харесвам, не виждам нищо смислено в него.
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
            Сега остава да кажете, че ви харесват наркобароните и техните слуги, които си връзват маратонките по жиците около училищата.И не, не мразя американския празник, който го харесва да си го празнува. Аз не го харесвам, не виждам нищо смислено в него.
            Никой не казва, че харесва наркобароните! Хората казват просто, че Сидеров е смешник с лабилна психика. Права е ele, като казва, че мястото му е в затвора да търка наровете.Забравихте ли и случая в самолета с дипломатката? То да беше само той!

Коментар

Аз пък не знам какво толкова се чудите на това което написах че се показва и говори. Той поне може да говори, в речника му няма аааа, ъъъъ и т.н. Да излезе някой от управляващите и да каже какви добрини е направил за България? Ама така ясно, точно и без заобиколки. Поправете ме ако греша, ще го приема. Пуснах темата, защото изобилието от несправедливости и некадърност ни залива от всички страни. Не виждам вече смисъл човек да гласува. Не виждам и за кого. Дано поне електронното гласуване ако се въведе, вдъхне малко надежда за справедливи избори. Въпреки, че купуването на гласове не знам как ще спре.

Коментар

Danchojn написа:
                Аз пък не знам какво толкова се чудите на това което написах че се показва и говори. Той поне може да говори, в речника му няма аааа, ъъъъ и т.н. Да излезе някой от управляващите и да каже какви добрини е направил за България? Ама така ясно, точно и без заобиколки. Поправете ме ако греша, ще го приема. Пуснах темата, защото изобилието от несправедливости и некадърност ни залива от всички страни. Не виждам вече смисъл човек да гласува. Не виждам и за кого. Дано поне електронното гласуване ако се въведе, вдъхне малко надежда за справедливи избори. Въпреки, че купуването на гласове не знам как ще спре.
                Според теб е по-важно да може да говори и в речника му да няма ъъъ, ааа и т.н., вместо какво говори, да се държи нормално, да уважава законите и т.н. Според теб е приемливо политик да миндосва посред нощ и да бие жени, да ходи да раздава правосъдие, защото има имунитет, или да харчи нечии чужди пари за безбожно скъпи хотели, както вече беше сниман? Честно - малко му беше крошето, много малко. Несправедливост и некадърност има навсякъде, не знам защо си мислиш, че е само тук. А въпросът ти го задай на управляващите, тук няма управляващи, които да ти дадат отговор.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Оставете го вече този човек, какви издънки е правил не ме вълнува, има кой да го вълнува. Като че ли другите не харчат народни пари за глупости...............Милиарди се източват, те се хванали за хотела в който бил.

Коментар

https://www.facebook.com/GeorgiKPeev...ef=storyето ви избори
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Danchojn написа:
                      Оставете го вече този човек, какви издънки е правил не ме вълнува, има кой да го вълнува. Като че ли другите не харчат народни пари за глупости...............Милиарди се източват, те се хванали за хотела в който бил.
                      Не те вълнува, но учудващо го даваш за пример?Такива нямат място в политиката!А колкото до гласуването - заради тези, които не гласуват сме на това положение. Те братята ще гласуват за по 20 лв. Утре и за магаре да им кажат да гласуват, ще го направят.И наистина не мисля, че хора които не гласуват имат право да питат защо държавата е в това положение.За мен отговорът е един - заради тях самите!

Коментар

Прави ми впечатление, че във всички форуми през последните дни, бяха пуснати теми от рода на тази. Или по-точно "Що всички се занимават със Сидеров, а не обръщат внимание на фалшифицираните избори". Даже не се чудя, какво да си мисля. :D :D :D
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Lane Staley написа:
                          pplk написа:
                          Danchojn написа:
                          :D :D :D
                          207 тиква автомат
                          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                            Прави ми впечатление, че във всички форуми през последните дни, бяха пуснати теми от рода на тази. Или по-точно "Що всички се занимават със Сидеров, а не обръщат внимание на фалшифицираните избори". Даже не се чудя, какво да си мисля. :D :D :D
                            Пропаганда! Кой видя, че изборите са фалшифицирани? Ако наистина някой е видял, защо не е сезирал прокуратурата?

Коментар

naskobg написа:
                              Кой видя, че изборите са фалшифицирани?
                              Винаги губещите!
                              207 тиква автомат
                              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Danchojn написа:
                                Колеги, сериозно съм се замислил, да не стъпвам повече в избирателна секция.Как мислите вие?
                                Късно си се замислил за това........Ще е много добре ако повече народ стигне до извода че от избора му не зависи нищо или че нещо може да се промени.......Ще е време и да вземем да попием малко от циганите - те са силно общество и слаби личности......ние сами по себе си може да сме силни личности, но сме двойно по слабо общество.......Затва не можем да променим нищо.......
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X