Аз лично не гласувах, нямах време, а 6-тото ми чувство не ме излъга, преизбраха гербаджийския кмет. Много от хората казват : Виж, той за тези няколко години направи 1,2,3 и тн. Е да направил е, имало е еврофондове за усвояване и ги е усвоил и направил, не е извадил парите от неговия джоб. Вероятно и някой друг на неговото място щеше да направи същото и повече или пък по-малко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за последните избори?
Collapse
X
-
Re: Какво мислите за последните избори?
pplk написа:Danchojn написа:Занимават обществеността със Сидеров, който поне се показва и говори.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Обаче като навържеш това и омразат към Хелоуин нещата се наместват.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Lane Staley написа:pplk написа:Danchojn написа:Занимават обществеността със Сидеров, който поне се показва и говори.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Сега остава да кажете, че ви харесват наркобароните и техните слуги, които си връзват маратонките по жиците около училищата.И не, не мразя американския празник, който го харесва да си го празнува. Аз не го харесвам, не виждам нищо смислено в него.
Коментар
-
Аз пък не знам какво толкова се чудите на това което написах че се показва и говори. Той поне може да говори, в речника му няма аааа, ъъъъ и т.н. Да излезе някой от управляващите и да каже какви добрини е направил за България? Ама така ясно, точно и без заобиколки. Поправете ме ако греша, ще го приема. Пуснах темата, защото изобилието от несправедливости и некадърност ни залива от всички страни. Не виждам вече смисъл човек да гласува. Не виждам и за кого. Дано поне електронното гласуване ако се въведе, вдъхне малко надежда за справедливи избори. Въпреки, че купуването на гласове не знам как ще спре.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Аз пък не знам какво толкова се чудите на това което написах че се показва и говори. Той поне може да говори, в речника му няма аааа, ъъъъ и т.н. Да излезе някой от управляващите и да каже какви добрини е направил за България? Ама така ясно, точно и без заобиколки. Поправете ме ако греша, ще го приема. Пуснах темата, защото изобилието от несправедливости и некадърност ни залива от всички страни. Не виждам вече смисъл човек да гласува. Не виждам и за кого. Дано поне електронното гласуване ако се въведе, вдъхне малко надежда за справедливи избори. Въпреки, че купуването на гласове не знам как ще спре.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Danchojn написа:Оставете го вече този човек, какви издънки е правил не ме вълнува, има кой да го вълнува. Като че ли другите не харчат народни пари за глупости...............Милиарди се източват, те се хванали за хотела в който бил.
Коментар
-
Lane Staley написа:pplk написа:Danchojn написа:Занимават обществеността със Сидеров, който поне се показва и говори.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Прави ми впечатление, че във всички форуми през последните дни, бяха пуснати теми от рода на тази. Или по-точно "Що всички се занимават със Сидеров, а не обръщат внимание на фалшифицираните избори". Даже не се чудя, какво да си мисля. :D :D :D
Коментар
-
Danchojn написа:Колеги, сериозно съм се замислил, да не стъпвам повече в избирателна секция.Как мислите вие?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар