Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за последните избори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво мислите за последните избори?

Колеги, сериозно съм се замислил, да не стъпвам повече в избирателна секция. До момента, нямам пропуск, винаги съм давал гласа си с надеждата, че този път няма да е като предишния. Отчаян съм, бесен съм, не мога да повярвам на простотията която цари. Никой не поема отговорност за случващото се. Занимават обществеността със Сидеров, който поне се показва и говори. Отклоняват вниманието за да се направят тъмните сделки. За мен вота пак беше манипулиран. Как мислите вие?
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Re: Какво мислите за последните избори?

Danchojn написа:
    Колеги, сериозно съм се замислил, да не стъпвам повече в избирателна секция. До момента, нямам пропуск, винаги съм давал гласа си с надеждата, че този път няма да е като предишния. Отчаян съм, бесен съм, не мога да повярвам на простотията която цари. Никой не поема отговорност за случващото се. Занимават обществеността със Сидеров, който поне се показва и говори. Отклоняват вниманието за да се направят тъмните сделки. За мен вота пак беше манипулиран. Как мислите вие?
    Момче, чел ли си Алеко Константинов, сигурен съм че да, но си го забравил. Прочети ги отново творбите му. И по скоро там където се говори за кошове с карантия, чорба, 100 оки ракия, Дочо Олу и Гочо Олу. Винаги е било така и така ще бъде. Няма да ти обяснявам защо, умно момче си.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз мисля, че преизбиранеот на кмета на Варна Портних си е в реда на нещата, не знам от коя партия е и не ме интересува, но откакто дойде в този град се върши нещо. В София не бях стъпвала с години, ами - не можах да я позная - с право преизбраха Фандъкова. Същото мога да кажа за Бургас, а за Стара Загора не ми се говори - този град в абсолютно различен от града, който помня отпреди 10 години. Вярно е, че сам по себе си кметът няма особена власт, но пък без него няма да стане. Мисля, че нещата макар и бавно се подобряват, а манипулиране винаги ще има, въпросът е до каква степен е това манипулиране. А за Сидеров не ми се горори - този човек трябва да търка наровете в някой затвор, а не да е в парламента. Малко му беше крошето, което отнесе. И пак не мога да вдяна как има цели 3%, които му вярват на измишльотините. Иначе не може да му се отрече - добър и креативен актьор е, макар че все да се изтърква малко.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
        Малко му беше крошето, което отнесе.
        За съжаление крошето е от негов човек и 100% театър.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

S_BANKOV - Много истини има в тези творби. Ele - едно е да изглежда, но дали функционира. Да в София също се понаправиха някои неща, които Софиянци изнесоха на гърба си. Като почнем от неорганизираните добре ремонти на булеварди и магистрали и стигнем до разрешения за нови постройки без никаква инфраструктура наоколо. Редица подадени молби и жалби в общината, на които така и не получихме отговор. Просто нещата изглеждат повърхностно по-добре, а всъщност става по-зле. Не виждам с какво г-жа кметицата и нейните съветници подобриха живота ми в София. Сутрин не мога дори нормално да си заведа децата до училище....................Календерска с право каза - САЙТА НА ОБЩИНТАТА Е ФАЛШИВ И НЕ СТАВА ЗА НИЩО. Това лично го преживях. За Варна, не знам какво е положението, но няколко години наред виждам нови кръстовища с неоправени пътни знаци и табели за посоки към други населени места. Спокойно можеш да си се връткаш в кръг, поне до миналата година имаше такива със сигурност. На мен това ми говори следното - дава се задача за изпълнение на някого за нещо. Задачата се свършва, и никой не се интересува дали е свършена както трябва........................Никакъв контрол, защото задачата е свършена от фирмата, която е дала по-висок рушвет............................................ ..

Коментар

И на мен не ми се вярваше, но има напълно нормални хора който гласуват за Сидеров и атака. Онази вечер един познат от компанията на сестра ми, женен с малко дете, напълно спокойно и аргументирано ми обясни, защо Сидеров е действал така. Сега, дали това е самата истината или тази която им се иска да бъде е друг въпрос. В случая бях изненадан, че има нормлани хора, гласуващи за него.

Коментар

stilo_new написа:
              И на мен не ми се вярваше, но има напълно нормални хора който гласуват за Сидеров и атака. Онази вечер един познат от компанията на сестра ми, женен с малко дете, напълно спокойно и аргументирано ми обясни, защо Сидеров е действал така. Сега, дали това е самата истината или тази която им се иска да бъде е друг въпрос. В случая бях изненадан, че има нормлани хора, гласуващи за него.
              Не съм сигурен, че има нормални хора в парламента, за които да се гласува.

Коментар

Re: Какво мислите за последните избори?

Danchojn написа:
                Занимават обществеността със Сидеров, който поне се показва и говори.
                Направо ме развесели! :D :D :D
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Като че ли е тайна какво става в Натфиз и други такива учреждения. Като че ли е тайна контрабандата. Като че ли е тайна наркотиците. Цирк или не Сидеров каза истината. Защо никой не разпита портиера, защото вероятно първи са се нахвърлили студентите. Така мисля. Сидеров няколко пъти наблегна, че са били при портиера и са говори с него, когато е станал скандала. Къде обаче изчезна човека портиер да се изкаже?

Коментар

Не гледам телевизия Алфа и конспиративните теории на Болния не ме интересуват. :D
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Danchojn написа:
                      Като че ли е тайна какво става в Натфиз и други такива учреждения. Като че ли е тайна контрабандата. Като че ли е тайна наркотиците. Цирк или не Сидеров каза истината. Защо никой не разпита портиера, защото вероятно първи са се нахвърлили студентите. Така мисля. Сидеров няколко пъти наблегна, че са били при портиера и са говори с него, когато е станал скандала. Къде обаче изчезна човека портиер да се изкаже?
                      То така като си почнал всички знаем какво става по цианските гета, като е толкова съвестен защо не врътне една проверка там ?
                      Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Danchojn написа:
                        Tи сериозно ли????
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

pplk написа:
                          Не гледам телевизия Алфа и конспиративните теории на Болния не ме интересуват. :D
                          Мен също, но винаги има и друга страна, колкото и да е неприятно преди човек да се убеди, трябва да види и бялата и черната страна.

Коментар

ele написа:
                            Danchojn написа:
                            Tи сериозно ли????
                            За наркотиците е сериозно естетвено. Само ти ли не знаеш?! Че то си е публична тайна и не само там. Друг е въпроса, това ли е най-големият проблем ,че Сидеров отиде точно там, и защо го прави избирателно, а не влезе в циганските гета, както каза колегата по-горе.

Коментар

Не влиза в Циганските гета защото не се знае и той каква РОЛЯ играе. Едно е сигурно обаче - влезе ли там ще стане боя.

Коментар

Working...
                              X