Чак пък да се празнува Хелоуин... Хората се забавляват просто. И не виждам нищо лошо в това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За и против хелоуин
Collapse
X
-
Бал съм ти и измислените празници! Дреме ми на хурката,който иска да празнува. Дразнят ме мен търгашите ,че от сега почнаха да вадят коледните стоки и да украсяват. За тия два месеца толкова ми писва от тия украси и коледни песнички,че като дойде Коледа,то вече не може да усетиш ,че е празник.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Бал съм ти и измислените празници! Дреме ми на хурката,който иска да празнува. Дразнят ме мен търгашите ,че от сега почнаха да вадят коледните стоки и да украсяват. За тия два месеца толкова ми писва от тия украси и коледни песнички,че като дойде Коледа,то вече не може да усетиш ,че е празник.1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Бе да ви питам: подарявате ли цветя и водите ли жените/приятелките си на ресторант на 8 март???Какъв празник е това?Кога поздравявате майките си за техния празник? На коя дата?Въпросът ми е към всички, които са твърдо за запазване на нашите традиционни християнски празници и са противници на чуждопоклонничеството.
Коментар
-
Като гледам доста от изказванията са от рода "Може да сме безделници, но не сме без празници", т.е. да става весело без значение повода. В крайна сметка всеки си има мнение по даден въпрос и аз не искам да налагам моето на когото и да било, само го споделих.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Immortal написа:Бе да ви питам: подарявате ли цветя и водите ли жените/приятелките си на ресторант на 8 март???Какъв празник е това?Кога поздравявате майките си за техния празник? На коя дата?Въпросът ми е към всички, които са твърдо за запазване на нашите традиционни християнски празници и са противници на чуждопоклонничеството.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Идеята на горния ми пост беше, че Денят на майката в православното християнство е 25 Март, Благовещение.Празнуването на 8 март като ден на майката беше наложено по време на социализма, и си е типичен празник на социалистическо-комунистическия интернационал. У нас е въведен след 9.9.1944 от големия брат от Москва.
Коментар
-
ele написа:knososs написа:Lane Staley написа:Danchojn написа:Lane Staley написа:Моралът няма нищо общо с наличието/липсата на пари.
Коментар
-
Много сладка статийка:http://www.actualno.com/columnist/ar...0/author_id/29"Не позволявайте на децата си да празнуват Хелоуин в детската градина или в училище. Осигурете им едно сдухано детство, лишено от забавления и социализация. Научете ги да мразят. Кажете им, че другите деца са тъпи, понеже ще се маскират за чужд комерсиален празник, а родителите им са родоотстъпници. После им обяснете, че няма и Дядо Коледа, а белобрадият старец е просто измислен персонаж на капиталистическия пазар. Убийте всичко детско у тях. Направете ги истински българи.""Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Много сладка статийка:http://www.actualno.com/columnist/ar...0/author_id/29"Не позволявайте на децата си да празнуват Хелоуин в детската градина или в училище. Осигурете им едно сдухано детство, лишено от забавления и социализация. Научете ги да мразят. Кажете им, че другите деца са тъпи, понеже ще се маскират за чужд комерсиален празник, а родителите им са родоотстъпници. После им обяснете, че няма и Дядо Коледа, а белобрадият старец е просто измислен персонаж на капиталистическия пазар. Убийте всичко детско у тях. Направете ги истински българи."FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Вие мислите ли, че утре някое дете ще "празнува" нещо ?Не. Ще се предреши за да "плаши" и да си поиска бонбонките.Карнавал с една дума. Инак аз не се сещам за роден празник и/илиобичай, в който нашите деца биха се вживели или преоблекли в нещо от детските приказки или фантазии. Забравете, че невръстните влагат друг умисълслагайки маските си, освен да се забавляват и да се почувстват в този ден, като "страшни герои". А инак е добре ние родолюбците да си зададем въпроса, кога позволяваме на децата сида се освободят от оковите на матрицата, в която сме ги вкарали и кога ги караме да се чувстват особено значимибез нас...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар