Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За и против хелоуин
Collapse
X
-
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
-
bubachko
По принцип, както Хелоуин, така и Коледа, така и доста други празници нямат нищо общо с това, както се празнува по "американски". Хелоуин е стар келтски празник, Рождество е стар християнски празник.... но както всички знаем - и двата са изродени от комерсиално-потребителското движение в Америка. Нищо против нямам нито един празник, стига да знаеш какво точно празнуваш тогава, за да го празнуваш с душата си - както би трябвало да е. Имам много против празнуването в американски стил на всички тези празници, в които огромен процент е залегнало потребителското поведение и парадноста на празникаАз лично не съм вярващ и не празнувам религиозни празници. Но искрено и по детски, и с голям хъс си празнувам Баба Марта, 24-ти май, Нова година и ред други които ме изпълват.В този ред на мисли - ДА на празника, НЕ на американския стил на празнуване.
Коментар
-
Lane Staley написа:Danchojn написа:Lane Staley написа:Моралът няма нищо общо с наличието/липсата на пари.
Коментар
-
Аз викам всеки ден да ни е празник. Всеки ден, в който сме живи и здрави, а близките са до нас е благодатен и, като такъв след залез слънце трябва уууубаво да го поливаме :P За Хелоуин: Имам собствено мнение, но какво значи то щом младежта ВЕЧЕ се забавлява на този ден.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
knososs написа:Lane Staley написа:Danchojn написа:Lane Staley написа:Моралът няма нищо общо с наличието/липсата на пари.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
А това, дето го разправяш, ела го кажи на бедните хора по селата, които със сигурност са много по-морални, добри и състрадателни от всички в този форум, нищо че са бедни.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:А това, дето го разправяш, ела го кажи на бедните хора по селата, които със сигурност са много по-морални, добри и състрадателни от всички в този форум, нищо че са бедни.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
За хората празнуващи го, Хелоуин е просто още един повод за пиене, не виждам кое му е толкова упадъчното :D А и повечето деца му се кефят. Мен ако питате, свети валентин е много по-безсмислен западен празник, ама на, трябва тогава да се потрошат едни пари на вятъра. Да не говорим пък за досадната и глупава соц отживелица 8-ми март. Кой каквото иска да си празнува, чак па цяла тема по въпроса!?
Коментар
-
dikanio написа:За хората празнуващи го, Хелоуин е просто още един повод за пиене, не виждам кое му е толкова упадъчното :D А и повечето деца му се кефят. Мен ако питате, свети валентин е много по-безсмислен западен празник, ама на, трябва тогава да се потрошат едни пари на вятъра. Да не говорим пък за досадната и глупава соц отживелица 8-ми март. Кой каквото иска да си празнува, чак па цяла тема по въпроса!?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:dikanio написа:За хората празнуващи го, Хелоуин е просто още един повод за пиене, не виждам кое му е толкова упадъчното :D А и повечето деца му се кефят. Мен ако питате, свети валентин е много по-безсмислен западен празник, ама на, трябва тогава да се потрошат едни пари на вятъра. Да не говорим пък за досадната и глупава соц отживелица 8-ми март. Кой каквото иска да си празнува, чак па цяла тема по въпроса!?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
NikMar написа:pplk написа:Историята помни и колко сме били ощетени и от Русия, но празнувахме дядо Мраз и Снежанка и нямаше нищо лошо в това, нали?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
dikanio написа:За хората празнуващи го, Хелоуин е просто още един повод за пиене, не виждам кое му е толкова упадъчното :D А и повечето деца му се кефят. Мен ако питате, свети валентин е много по-безсмислен западен празник, ама на, трябва тогава да се потрошат едни пари на вятъра. Да не говорим пък за досадната и глупава соц отживелица 8-ми март. Кой каквото иска да си празнува, чак па цяла тема по въпроса!?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар