ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За и против хелоуин
Collapse
X
-
ele написа:на мен ми идва следния въпросВие, дето сте против, твърдо или меко, какво правите, за да поддържате българските традиции? Организирате някакви фестивали, ходите по фестивали, спонсорирате, разпространявате българската идея? Или само ревете как всичко загива и си завирате главата в.... пясъка?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Сигурен съм, че има хора в България, които не се поддават на чуждо влияние и на парите и на които е останал някакъв морал.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Защо мислиш, че всички трябва да приемат веселието както ти го приемаш? Щом ти е неприятно ОК, но остави останалите да решават за себе си.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn - от кое влияние няма да се дразниш - руското, китайското, турското??? Влияния винаги е имало и винаги ще има, и това не значи, че всеки, който се чувства българин, е по-малко българин, защото е решил да празнува някакъв празник с децата си.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
pplk написа:Историята помни и колко сме били ощетени и от Русия, но празнувахме дядо Мраз и Снежанка и нямаше нищо лошо в това, нали?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Хелуин е както напоследък, всеки втори филм е филм на ужасите. Какво красиво има в това!Дядо Мраз, не виждам нищо лошо в това. Нито имам против Коледа, това хубави празници, които карат хората да бъдат по-добри. А Хелуин на какво ни учи децата - да се правят на вещици в училище и да се плашат.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:изразявам се така защото НРБ вече не съществуваDanchojn написа:Сигурен съм, че има хора в България, които не се поддават на чуждо влияние и на парите и на които е останал някакъв морал.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Danchojn написа:Lane Staley написа:Моралът няма нищо общо с наличието/липсата на пари.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Danchojn написа:Lane Staley написа:Моралът няма нищо общо с наличието/липсата на пари.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар