Точно затова ще!Щом си с летни гуми и без вериги на сняг, да бъдеш глобяван. Това имам предвид. Ама солено, като в Германия. Най малкото защото така представляваш опасност за себе си и другите участници в движението. Все едно да караш с изгорели мигачи,, или неработещи стоп светлини.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задължителни зимни гуми
Collapse
X
-
tambuhtaneca написа:gamma написа:tambuhtaneca написа:Е дай ги тия тестове като ги цитирашAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Аре стига вече с това летни зимни. П ъсно карайте с нови гуми. Миналйта зима се прибрах от кубрат а бях с нови летни гуми а навън имаше 90см сняг паднал зй една нощ. Е никъде не се парзалях и прозвъних и Гатьо и Мишо и още пет човека от форума за да разбера как е времето и се прибрах без проблеми. Просто знам две неща равномерна газ и не пипам спирачка. Това е.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
gamma написа:tambuhtaneca написа:gamma написа:tambuhtaneca написа:Е дай ги тия тестове като ги цитирашFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
S_BANKOV написа:Аре стига вече с това летни зимни. П ъсно карайте с нови гуми. Миналйта зима се прибрах от кубрат а бях с нови летни гуми а навън имаше 90см сняг паднал зй една нощ. Е никъде не се парзалях и прозвъних и Гатьо и Мишо и още пет човека от форума за да разбера как е времето и се прибрах без проблеми. Просто знам две неща равномерна газ и не пипам спирачка. Това е.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Докато разсъждава така българската тиква, такива ще са и резултатите - няма да си сменям гумите (ще карам по-бавно, ама някои не го правят). Няма да си сменям накладките (еее другата година чакам някакви пари). Ще си карам с газовата и ще паркирам в МОЛ-ове (без първоначален преглед). И т.н. абе хора осъзнайте се!!! Или правите дадено нещо както трябва или не го правите! Зимните гуми не са направени специално производителите да взимат пари или може би не?P.S. ако не ми е изправна колата предпочитам да се движа с градския транспорт (ама ако сме в Германия поне 50% от кокошарниците ще ги спрат от движение)FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:S_BANKOV написа:Аре стига вече с това летни зимни. П ъсно карайте с нови гуми. Миналйта зима се прибрах от кубрат а бях с нови летни гуми а навън имаше 90см сняг паднал зй една нощ. Е никъде не се парзалях и прозвъних и Гатьо и Мишо и още пет човека от форума за да разбера как е времето и се прибрах без проблеми. Просто знам две неща равномерна газ и не пипам спирачка. Това е.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:tambuhtaneca написа:S_BANKOV написа:Аре стига вече с това летни зимни. П ъсно карайте с нови гуми. Миналйта зима се прибрах от кубрат а бях с нови летни гуми а навън имаше 90см сняг паднал зй една нощ. Е никъде не се парзалях и прозвъних и Гатьо и Мишо и още пет човека от форума за да разбера как е времето и се прибрах без проблеми. Просто знам две неща равномерна газ и не пипам спирачка. Това е.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Бахти, аз попитах само дали е приет закона.... жената провери, че не е ...то тука стана егати лудницата 4 страници. ..... За спора: Зимата с чисто нови Дунлоп рън флат с Ауди 80 съм стигал до Рибарица на неразчистен път. Който не вярва си е за негова сметка и размисъл за качествата му зад волана.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
chaveto написа:Ако нямаше смисъл от такива гуми нямаше да ги има. Това с гумите не е някаква измислица.... доказват го състезанията.Immortal написа:Истината е, че неопитен шофьор със зимни гуми е много по-опасен от опитен шофьор с летни гуми.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар