Ще е интересно на 1.11 сутрин и 31.10 вечер по гумаджийниците... Това не са фарове врътни копчето - пусни ги.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задължителни зимни гуми
Collapse
X
-
Airfan написа:Ще е интересно на 1.11 сутрин и 31.10 вечер по гумаджийниците... Това не са фарове врътни копчето - пусни ги.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Airfan написа:Ще е интересно на 1.11 сутрин и 31.10 вечер по гумаджийниците... Това не са фарове врътни копчето - пусни ги.
Коментар
-
Airfan написа:tambuhtaneca написа:Airfan написа:Ще е интересно на 1.11 сутрин и 31.10 вечер по гумаджийниците... Това не са фарове врътни копчето - пусни ги.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Еми да ти кажа всички мои познати имат зимни гуми (някои нямат допълнителни джанти, но си ги сменят)...явно кръга на познатите ни е различен. И в този ред на мисли бих добавил, че предпочитам да карам кола за 2.5к и да е на 20 години и гумите да са ми 20% от тази цена, а не да карам CLK за 20к с летни гуми (щото нямам пари да си купя зимни), без винетка и ГО....а да и винаги на резерва (щото нямам пари за метан). Ама такова е общественото мислене - на гол тумбак с чифте пищовиFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
кола
Ето и една информация от вестника Как някой катаджия може да ни прилъжат ако ни спрат Ама тия може веярно да го приемат да стане задължително ами сега като е топло да ги махаме ли :D http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5102841
Коментар
-
Аз винаги съм казвал, че най-важното нещо в една кола са гумите и спирачките.Всичко друго може да е втора употреба, вързано с тел или с дамски чорапогащник, но с гумите и спирачките компромис не се прави.Щото от тях зависи животът ти - твоя и на околните.Заради това съм съгласен с мнението на tambuhtaneca.
Коментар
-
В този вид, от 1.10 до 1.04, през половината ноември ще трябва да си съсипваш зимните гуми при тия температури, а най-вероятно и през март също. Освен, че чисто технически е малоумен, такъв закон би бил и доста непопулярен, и не вярвам ББ да си вкара такъв автогол, който би намалил рейтинга му.
Коментар
-
Днес ходих да Банско и ме "вкараха" в коридора за проверка от акцията "Зима". Общо взето вяло протече проверката, провериха (видяха) само гумите, за другите работи питаха дали имам и дали работят... вероятно понеже бяхме 5-6 коли.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар